پیام آذری
رجز اردبیلی‌ها در پاسخ به یاوه گویی ترامپ / شغال زرد لاف نزن
شنبه 14 تير 1404 - 16:31:46
خبرگزاری مهر - اردبیل
پیام آذری - اردبیل- شاعر اردبیلی در پاسخ به یاوه گویی ترامپ گفت: شغال زرد لاف نزن، حریفت ایرانی‌ها هستند که تاسوعا و عاشورا را دارند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حسین غفاری ظهر شنبه در تجمع تاسوعایی مردم اردبیل خطاب به دشمنان مقاومت ملت ایران اظهار کرد: اهل هوس در اردوگاه دشمن جمع شده اند تا باردیگر عاشورایی به پا کنند اما این بار پیروز این میدان ملت مقاوم ایران هستند که خیبری‌ها را شکست داده و حیدری‌ها را پیروز میدان خواهند کرد.
وی خطاب به یهودی‌ها نیز خاطرنشان کرد: شما مورد مذمت قرآن و نبی الهی هستید و چه بهتر است که لانه‌های عنکبوت امروز خود را بیشتر از این به ویرانه تبدیل نکنید چرا که این خیال خام است که ملت ایران در برابر شما سر تعظیم و رکوع خم کنند.
این شاعر اردبیلی در رجزخوانی خود خطاب به آنهایی که برای آذربایجان خواب آشفته ای دیده اند ، نیز گفت: مام وطن غیرت و اوج عزت ماست و هرگز وطن را به بیگانه نفروشیم و در این بین آذربایجان از شجاعت و شهامتی برخوردار است که تاریخ آن می‌تواند برای اسرائیل و آمریکا عبرت آموز باشد.
در این رجزخوانی شاعر اردبیلی که پیش از مداحی مداحان و مرثیه سرایان اردبیلی در عالی قاپوی اردبیل انجام شد و با لبیک گوئی شرکت کنندگان همراه بود خطاب به برخی مردوران منطقه‌ای اسرائیل و رژیم غاصلب صهونیستی اعلام شد؛ ما مشتاق مقابله با تهدیدات شما هستیم اما بدانید که تب تبریز را نیز حتی به شما نخواهیم داد و ما انتقام خون شهدای اقتدار را از شما و همدستان فریبکارتان خواهیم گرفت.
در این اجتماع باشکوه که اردبیلی‌ها ندای «لبیک یا حسین لبیک یا ابوالفضل» و «هیهات من الذله » سردادند مداحان اردبیلی سیدمحمد عاملی، بهروز سیفی، بابک مهرنیا و اتابک عبداللهی مداحی کرده و شرکت کنندگان هم نوا با این نوحه و مرثیه در تاسوعای حسینی به یاد شهدای قافله عشق سرود سوگ ماتم سرداده و ابراز احساسات کردند.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/833930/رجز-اردبیلی‌ها-در-پاسخ-به-یاوه-گویی-ترامپ---شغال-زرد-لاف-نزن
بستن   چاپ