پیام آذری
موافقت مدیر کل صدا و سیمای آذربایجان شرقی با راه اندازی رادیو آذرشهر
سه شنبه 17 تير 1404 - 20:17:35
پیام آذری - در نشست صمیمی مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با فرماندار شهرستان آذرشهر با راه اندازی ایستگاه رادیو آذرشهر موافقت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،رحمت اللهی فرماندار آذرشهر در دیدار با مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوان این شهرستان گفت: با توجه به اینکه شهرستان آذرشهر در حوزه معدنی، دانشگاهی، کشاورزی، تولیدی ، صنعتی و اقتصادی دارای ظرفیت‌های منحصر‌به‌فرد در سطح کشور است پیشنهاد می‌شود رادیو شهری صدا و سیما در این شهرستان ایجاد شود.
وی افزود: شهرستان آذرشهر در بحث تامین زمین، تخصیص بودجه و ایجاد زیر ساخت‌های لازم برای راه اندازی رادیو و همچنین ساختمان دفتر خبری صدا و سیما آماده است. 
رضایی مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی شهرستان آذرشهر را یکی از ظرفیت‌های مهم در حوزه‌های اقتصادی، تولیدی، فرهنگی و اجتماعی در سطح کشور و استان عنوان کرد و گفت:با توجه به پتانسیل‌های فراوان این شهرستان در حوزه‌های مختلف ، در صورت تامین زیر ساخت‌های لازم صدا و سیما در اخذ مجوز‌ها و ایجاد تجهیزات و زیر ساخت‌های لازم برای راه اندازی رادیو شهر و ساختمان دفتر خبری در شهرستان آذرشهر آمادگی کامل دارد. 
وی تصریح کرد:در راستای توجه به شهرستان‌ها و اجرای عدالت رسانه‌ای توجه به رویداد‌های شهرستانی، روستا‌ها و بخش‌ها در اولویت کاری صدا و سیما قرار دارد و آماده اجرای برنامه‌های مشارکتی، معرفی ظرفیت‌های شهرستانی و پوشش زنده رویداد‌های مهم شهرستان آذرشهر از شبکه استانی سهند و شبکه‌های سراسری هستیم. 
حجت الاسلام رشتبری امام جمعه آذرشهر نیز در دیدار با مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با تقدیر از رویکرد جهادی صدا و سیما در جنگ تحمیلی 12 روزه گفت:صدا و سیما با رویکرد جهادی در عملیات روانی و تبیین ابعاد جنگ تحمیلی 12 روزه و در انعکاس به موقع موفقیت‌های موشکی نیرو‌های مسلح و اقتدار ایران سنگ تمام گذاشت و این رویکرد قابل تقدیر است.
وی گفت:حمله موشکی اسرائیل به ساختمان صدا و سیما نشان از اهمیت و جایگاه رسانه در شرایط جنگی است و دشمن از رویکرد مثبت رسانه‌ای کشورمان در هراس است.
رضایی مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در این دیدار گفت: یکی از اهداف دشمن در جنگ تحمیلی 12 روزه با اتخاذ جنگ ترکیبی و شناختی و با توسل به ابزار رسانه ضربه زدن به روحیه وحدت و همدلی مردم بود که خوشبختانه به خاطر انسجام ملی مردم و پایبندی به آرمان‌های کشور عزیزمان ایران توطئه دشمنان ناکام ماند. 
در این دیدار امام جمعه و فرماندار شهرستان آذرشهر از توجه شبکه استانی سهند در جهت پوشش رسانه‌ای و تلویزیونی رویداد‌های شهرستانی تقدیر و تشکر کردند. 
گفتنی است مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در دفتر خبری صدا و سیما در شهرستان آذرشهر حضور یافت و از زحمات خبرنگار صدا و سیما در این شهرستان تقدیر کرد. 

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/834363/موافقت-مدیر-کل-صدا-و-سیمای-آذربایجان-شرقی-با-راه-اندازی-رادیو-آذرشهر
بستن   چاپ