پیام آذری
اجتماع بانوان زینبی در مصلای امام خمینی (ره) در خوی
چهارشنبه 18 تير 1404 - 14:35:35
پیام آذری - بانوان زینبی خوی، در همایشی با آرمان‌های عاشورا پیمان وفاداری بستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ در طنین نوای یا زینب و در فضای معنوی مصلای امام خمینی (ره) شهرستان خوی، بانوان زینبی این شهر گردهم آمدند تا بار دیگر حماسه‌آفرینی حضرت زینب کبری (س) را پاس دارند و با آرمان‌های عاشورا پیمان وفاداری ببندند.
این اجتماع با حضور گسترده بانوان، مادران شهدا و دختران نوجوان، جلوه‌ای از ایمان، حیا، غیرت و ولایت‌مداری را در قاب وحدت به نمایش گذاشت.
دکتر رفیعی، استاد حوزه و دانشگاه، در این آیین با اشاره به نقش حضرت زینب (س) در دفاع از نهضت حسینی گفت: اگر عاشورا در کربلا ماندگار شد، به‌خاطر زبان زینب و صبر زینب است. امروز دختران ما باید ادامه‌دهنده همان راه باشند.
سیده زینب موسوی، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه آذربایجان غربی نیز گفت: دختران ما با الگو گرفتن از حضرت زینب (س)، می‌توانند در میدان جنگ نرم، حجاب، عزت، آگاهی و ایمان را فریاد بزنند.
دختران نوجوان شرکت‌کننده نیز این مراسم را فرصتی برای شناخت بهتر سیره اهل بیت و درک مسئولیت‌های سنگین دختر مسلمان در برابر هجمه‌های فرهنگی دانستند.
این آیین زینبی با زمزمه نوحه‌های عاشورایی، اجرای دسته‌جمعی سرود و قرائت عهدنامه زینبی پایان یافت.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/834496/اجتماع-بانوان-زینبی-در-مصلای-امام-خمینی-(ره)-در-خوی
بستن   چاپ