پیام آذری
فراخوانی برای تدارک یک برنامه جامع
شنبه 10 مهر 1400 - 09:31:02
پیام آذری - اهتمام به مسائل زنان و خانواده در دستور کار دولت سیزدهم است و این را از سخنان اخیر رئیس جمهور در هیات دولت می توان به روشنی دریافت، سخنانی که بصراحت معاونت امور زنان و خانواده را مکلف به تدارک برنامه ای جامع...

اهتمام به مسائل زنان و خانواده در دستور کار دولت سیزدهم است و این را از سخنان اخیر رئیس جمهور در هیات دولت می توان به روشنی دریافت، سخنانی که بصراحت معاونت امور زنان و خانواده را مکلف به تدارک برنامه ای جامع...
اهتمام به مسائل زنان و خانواده در دستور کار دولت سیزدهم است و این را از سخنان اخیر رئیس جمهور در هیات دولت می توان به روشنی دریافت، سخنانی که بصراحت معاونت امور زنان و خانواده را مکلف به تدارک برنامه ای جامع در باره ارتقای موقعیت زنان و خانواده و کنترل آسیب های اجتماعی این حوزه کرده است.
در جلسه هیأت دولت روز چهارشنبه 7 مهر سال 1400 رئیس جمهور آیت الله رئیسی موضوع زنان و خانواده را از مسائل اصلی و محوری مورد توجه دولت سیزدهم دانست و اظهار کرد:
"معاونت امور زنان و خانواده باید برنامه‌ای جامع درباره راهکارهای موثر در کنترل آسیب‌های اجتماعی حوزه زنان و خانواده تدارک ببیند و برای بررسی و تصویب به هیات دولت ارائه کند.
از نظر دولت هرچه موقعیت زن و خانواده در جامعه ارتقا یابد، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود و لذا دولت از هیچ حمایتی در این زمینه دریغ نخواهد کرد."
جالب است بدانیم در مرور تاریخچه سیر مسائل زنان در دولت های پیشین در جمهوری اسلامی ، به مصاحبه جالب رئیس جمهور وقت آیت الله خامنه ای با مجله زن روز در سال 1363 می توان اشاره کرد که در آن، در زمینه حل و فصل مسائل زنان می گوید:
"برای اینکه مسائل مربوط به زن مورد اهتمام قراربگیرد، مصاحبه و امثال آن خیلی کارگشا نیست. بلکه باید دراین زمینه بنیادی تر کار کرد . لازم است گروه های کار در سطوح مختلف تشکیل شوند. باید یک گروه کاردرسطح بالا تشکیل شود، اینها فهرست نسبتا جامعی از مسائل زنان را طرح کنند. هر بخش را به یک گروه کار مستقل بسپارند و از اینها بخواهند که علاج جویانه و گره گشایانه مسائل را بررسی کنند و به آنها پاسخ دهند."
طبیعتا مخاطب این "باید" در سخنان رئیس جمهور وقت در سال 1363 و متولی این وظیفه و تکلیف درحوزه مسائل زنان نهادهای حکومتی و بطور خاص متولیان امور زنان و نیز زنان نخبه بوده اند. بر همین اساس بود که در زمان ریاست جمهوری ایشان شورای فرهنگی اجتماعی زنان بعنوان زیرمجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی پایه ریزی شد تا در سیاستگذاری ها و برنامه ریزی های مرتبط با حوزه زنان اهتمام و تلاشی ویژه داشته باشد.
اما سوالی که امروز در نیمه سال 1400 می توان پرسید این است که تا چه حد آن امر مهم یعنی تشکیل کارگروه هایی برای فهرست کردن مسائل زنان و علاج جویی و چاره یابی برای آنها محقق شده است؟
شاید بتوان گفت دعوت رئیس جمهور در برهه کنونی برای تدارک برنامه ای جامع درباره راهکارهای موثر در کنترل آسیب های اجتماعی حوزه زنان و خانواده نشانه ایست از اینکه هنوز کاری جدی و تاثیرگذار در این حوزه صورت نگرفته است. البته در سخنان آیت الله رئیسی تصریح شده است که این مهم مشخصا در شمار ماموریت های معاونت امور زنان و خانواده است.
از این رو معاونت امور زنان و خانواده در مسیر ماموریت ذاتی خود و در جهت تدارک "برنامه‌ ای جامع درباره راهکارهای موثر در کنترل آسیب‌های اجتماعی حوزه زنان و خانواده"همه صاحب نظران دلسوز، متخصصان، کارشناسان و هم فعالان و کنشگران عرصه زن و خانواده را به همکاری و همیاری برای پاسخ دادن به این مطالبه مهم فرامی خواند.
#آیت الله رئیسی # آیت الله خامنه ای # برنامه جامع # آسیب های اجتماعی # معاونت امور زنان و خانواده #کار گروه # مسائل زنان و خانواده

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/430037/فراخوانی-برای-تدارک-یک-برنامه-جامع
بستن   چاپ