طبخ غذاهای دریایی در مناطق کمبرخوردار آذربایجانشرقی
چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403 - 07:15:07
|
|
پیام آذری - گوزلی در برنامه طبخ غذایهای گونه آبزی و عرضه آن در بین اهالی و دانش آموزان کم برخوردار روستای عنصرود در بخش مرکزی اسکو بر اهمیت مصرف و آبزیان در سبد غذایی مردم تاکید کرد و گفت: میزان سرانه مصرف غذاهای دریایی در آذربایجان شرقی حدود 8 کیلوگرم است که این میزان در کل کشور 14 کیلوگرم بوده و از این نظر استان ما در رتبههای پایین مصرف قرار دارد. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از انجام اقدامات لازم در جهت توسعه و ترویج مصرف غذاهای دریایی در استان خبر داد و افزود: در این راستا هر ماه در یکی از روستاهای کم برخوردار استان آذربایجان شرقی برنامه طبخ و عرضه غذاهای گونه آبزی در دستور کار این سازمان قرار گرفته و امروز نیز شاهد طبخ 300 پرس ماهی آماده و توزیع آن در بین اهالی و دانش آموزان کم برخوردار روستای هدف گردشگری عنصرود در بخش مرکزی اسکو هستیم. باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز
http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/674728/طبخ-غذاهای-دریایی-در-مناطق-کمبرخوردار-آذربایجانشرقی
|