پیام آذری

آخرين مطالب

محکومیت های نقدی در آذربایجان‌غربی 160 درصد افزایش یافت گفتگو

محکومیت های نقدی در آذربایجان‌غربی 160 درصد افزایش یافت
  بزرگنمايي:

پیام آذری - گروه استان‌- مدیرکل تعزیزات حکومتی آذربایجان‌غربی گفت: کل محکومیت صادر شده به پرونده‌های ورودی به تعزیرات حکومتی استان طی یک ماه گذشته 92 میلیارد و 370 میلیون و 988 هزار و 194 ریال بوده که نسبت با مشابه سال گذشته 160 درصد افزایش داشته است. - اخبار استانها -
محمد اقوامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه ، با اشاره به عملکرد یک ماهه اداره کل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌غربی و مقایسه آن نسبت به مشابه سال گذشته اظهار داشت: در این مدت در مجموع در سه بخش کالا و خدمات، بهداشت و درمان و نیز قاچاق کالا و ارز به تعداد یک هزار و 485 فقره پرونده به تعزیرات حکومتی استان وارد شد.
وی تصریح کرد: در این خصوص به تعداد یک هزار و 483 فقره پرونده رسیدگی و در مجموع این پرونده‌ها مبلغ 92 میلیارد و 370 میلیون و 998 هزار و 194 ریال محکومیت صادر شد.
مدیرکل تعزیزات حکومتی آذربایجان‌غربی افزود: علاوه برآن، از این تعداد پرونده‌ها تعداد993 هزار و 957 فقره مربوط به بخش کالا و خدمات، تعداد 118 فقره پرونده مربوط به بخش دارو و درمان و تعداد 374 فقره مربوط به پرونده‌های قاچاق کالا و ارز بوده است.
جلوگیری از قاچاق کالای 85 میلیاردی در قم؛ ادعای خلاف گمرک در پاسخ به تعزیراتتعزیرات آبادان حکم داد؛ جریمه 3 میلیاردی برای قاچاق 133 هزار دلاریآغاز "طرح تسهیل کسب‌وکار" ویژه ماه مبارک رمضان سازمان تعزیرات وی بیان کرد: شعب رسیدگی به جرایم قاچاق کالا و خدمات استان از 993 فقره پرونده در این بخش، به تعداد 968 پرونده رسیدگی و متهمان را علاوه بر ضبط کالا به نفع دولت به پرداخت 12 میلیارد و 11 میلیون و 808 هزار ریال جزای نقدی محکوم کردند.
اقوامی بیان اینکه میزان پرونده‌های ورودی در زمینه کالا و ارز 11 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است، اظهارداشت: در بخش کالا و ارز نیز از فقره 397 پرونده وارده، 374 فقره پرونده رسیدگی و متخلفان را به پرداخت 79 میلیارد و 895 میلیون و 705 هزار و 189 ریال جزای نقدی محکوم کردند.
وی با اشاره به اینکه در بخش بهداشت و درمان 121 درصد افزایش نسبت به مشابه سال گذشته داشته است، بیان کرد: همچنین در بخش بهداشت و درمان نیز از 118 فقره پرونده وارده، به 118 پرونده رسیدگی و متهمان را به پرداخت 463 میلیون و 475 هزار ریال جزای نقدی محکوم کردند.
مدیرکل تعزیزات حکومتی آذربایجان‌غربی بیان کرد: کل محکومیت صادر شده به پرونده‌های ورودی طی یک ماه گذشته 92 میلیارد و 370 میلیون و 988 هزار و 194 ریال بوده که نسبت با مشابه سال گذشته 160 درصد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: همچنین میزان پرونده‌های ورودی در بخش کالا و خدمات 341 درشد و در بخش کالا و ارز 11 درصد نسبت به مشابه سال گذشته ابزایش را نشان می‌دهد.
اقوامی گفت: بیشترین تخلفات در این یک ماه به ترتیب عدم درج قیمت، گرانفروشی، تقلب، کم‌فروشی، عدم صدور فاکتور، عدم ارائه فاکتور خرید، عرضه خارج از شبکه بوده است.
انتهای پیام/7548/ ع
عضویت در کانال تلگرام خبربان

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/364207/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازیکن محبوب پرسپولیس کارتال را خسته کرد | سرمربی ترک: ستاره رقیب را برایم بخرید

ساعات کاری در آذربایجان‌غربی به 7 تا 14 تغییر کرد

پایان خوش بدترین فصل یامگا در تبریز

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

انفجار مرگبار در مراغه؛ خانه‌ای فرو ریخت، 7 نفر کشته و زخمی شدند

انفجار مرگبار در مراغه

سفر به ایام قدیم؛ موتور و ترک سواری فرح در کنار محمدرضا پهلوی در خیابان تهران

آیا جشن قهرمانی تراکتور در تبریز برگزار می‌شود؟ با اعلام فدراسیون، تصمیم نهایی دوشنبه!

مالک خیبر: رفتار چند نفر را به حساب یک استان ننویسید/ می‌گویند آنها که پیروانی را زدند با من مرتبط بودند، چطور هر اتفاقی را به من ربط می‌دهند؛ من دلجویی کردم!

رفتار چند نفر را به حساب یک استان ننویسید/ می‌گویند آنها که پیروانی را زدند با من مرتبط بودند، چطور هر اتفاقی را به من ربط می‌دهند؛ من دلجویی کردم!

تقویت همکاری‌های بین‌المللی و اقتصادی؛ دیدار مدیرعامل پتروشیمی تبریز با سفیر بلاروس

میگن «ترامپولین» برای سلامتی و شادابی کودک خوبه، بخرم یا نه؟

موارد ابتلا به ویروس کرونا در کشور افزایش یافت

خطر ابتلای کودکان به سرطان از اجاق گاز تقریبا دو برابر بزرگسالان است

پرواز بالگرد اورژانس برای نجات بیمار سکته مغزی در شهرستان اهر

وزش باد شدید و افزایش ابر طی 4 روز آینده در نواحی شرق و جنوب شرق کشور

وزیر آموزش و پرورش به استان آذربایجان شرقی سفر می‌کند

جان باختن چهار نفر بر اثر انفجار گاز در مراغه

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

واکنش تند علیپور به جشن قهرمانی تراکتور

امام جمعه اردبیل: واقعیت‌های تاریخی با امیال و اغراض سیاسی تغییر نمی کند

رگبار و رعدوبرق شدید 4 استان را فرا می‌گیرد

رگبار و رعدوبرق شدید در ا نتظار 4 استان

هشدار جدی هواشناسی به این استان ها/ رگبار و رعدوبرق شدید در راه است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

خواهرم ناخواسته سقط جنین کرد، عوارضش چیست؟

مالیات سیگار افزایش یافت + جزئیات

وزیر مشاور در امور خارجی عربستان وارد اسلام‌آباد شد

ساخت 200 هزار مسکن برای فرهنگیان منطقه آزاد ماکو در دستور کار دولت

قالیباف فرودگاه کلاله را به مقصد تهران ترک کرد

سازمان لیگ موافقت کرد/ استقلال خوزستان – تراکتور در تبریز

نشست هم‌اندیشی مدیران ادواری آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

امام جمعه خلخال: تاوان ناکارآمدی برخی مسئولان را نباید مردم بپردازند

مراسم جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مناسبت دهه کرامت آغاز شد

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

‌معاون رئیس‌جمهور: از «کلینیک ترک بی‌حجابی» شگفت‌زده شدم | هیچ کس گردن نگرفت

«کلینیک ترک بی‌حجابی» را چه کسی گردن گرفت؟+ فیلم

ادعای یک رسانه ترک؛ کارتال دیوانه شد!

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

وزش باد شدید و گرد و خاک تا 5 روز آینده در اکثر نقاط کشور

شرکت 418 حافظ از آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآنی

آزمون فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران در مراغه

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

امام جمعه بیله‌سوار: توافق آمریکا و یمن هیمنه پوشالی آمریکا را شکست

احداث 30 سیل‌بند و 25 مدرسه در اردبیل توسط بسیج سازندگی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ترکمنستان؛ گامی مؤثر در پیوند اقتصادی ایران و آسیای میانه