پیام آذری

آخرين مطالب

باید الگوی مصرف گاز در آذربایجان‌غربی اصلاح شود گفتگو

باید الگوی مصرف گاز در آذربایجان‌غربی اصلاح شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری -  علیرضا شیخی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرکت ملی گاز از لحاظ گستره گازرسانی به اقصی‌نقاط کشور و استان شرایط سخت و ویژه‌ای دارد و باید در جهت تبیین شرایط روز جامعه و بهینه‌سازی مصرف گاز گام برداشت. وی در ادامه با اشاره به افت فشار گاز در روزهای گذشته بر اثر برودت هوا تصریح کرد: اما خوشبختانه با تدبیر همکاران، افت فشار باعث قطعی گاز نشده است و رسانه‌ها باید برای تنویر افکار عمومی بر کنترل مصرف گاز تلاش کنند.
  مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان غربی گفت: متاسفانه مردم در حوزه مصرف انرژی، الگوهای بین‌المللی را رعایت نمی‌کنند که این خود به فرهنگ، دانش و آگاهی آنان برمی‌گردد و برخی گمان می‌کنند با توجه به اینکه منابع گازی بسیاری در کشور وجود دارد، پس می‌توانند بدون رعایت الگوی مصرف، گاز مصرف کنند. وی گفت: این در حالی است که باید از منابع زیرزمینی نفت و گاز محافظت کرده و به فکر نسل آینده بود چون نفت و گاز، مواد اولیه بسیاری از محصولات پتروشیمی و مواد آلی را تشکیل می‌دهد و می‌تواند مورد استفاده قرار گرفته و تبدیل به ارزش افزوده فوق‌العاده شود. شیخی در ادامه تأکید کرد: باید اصلاح الگوی مصرف گاز در آذربایجان‌غربی مورد توجه قرار گیرد و مشترکان پرمصرف، مصارف خود را مدیریت کرده و درست مصرف کنند و در این راستا نیز 40 تا 50 درصد میزان مصرف انرژی با استفاده از مصالح ساخت و ساز قابل کنترل است. وی بیان کرد: بی‌تردید اگر میزان مصرف گاز کنترل نشود در سالیان آینده دچار مشکلات بسیاری شده بنابراین مردم باید مصرف سوخت را کنترل کنند چون با مدیریت مصارف می‌توان آسیب‌ها و آثار ناترازی را کاهش داد. مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه هزینه گازرسانی در کل کشور برای روستاهای بالای 20 خانوار، 45 میلیون تومان است گفت: خوشبختانه در سطح استان، سرعت گازرسانی روستایی به شدت افزایش یافته و علاوه بر اینکه در دهه فجر سال گذشته 67 روستا گازرسانی شد و در هفته دولت امسال 240 روستا بدان افزوده شد، در دهه فجر امسال نیز 120 روستای دیگر آذربایجان‌غربی از نعمت گاز بهره‌مند می‌شوند و همچنین گازرسانی به شهر یوسف‌آباد تکاب و حدود 100 مورد به واحدهای صنعتی و مرغداری صورت می‌گیرد. وی در ادامه با اشاره به اینکه میانگین گازرسانی شهری در استان بالاتر از میانگین کشوری است تصریح کرد: هم‌اکنون 99.8 درصد مردم شهری از نعمت گاز برخوردار هستند و شهر قطور خوی نیز در سال آینده گازرسانی می‌شود. وی در ادامه افزود: هم‌اکنون تعداد روستاهای گازدار یک هزار و 530 روستا است که 78 درصد جمعیت روستایی بوده و 628 روستا در دست گازرسانی است و دهه فجر امسال تعداد بهرمندی روستاییان از نعمت گاز به 80 درصد می‌رسد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/521175/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام سرپرست فرمانداری باروق به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام

ااسراف؛ تله‌ای مالی زیر پای بچه‌ها

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

معلمان، سنگ بنای توسعه جامعه

هواشناسی امروز جمعه 19/ 2/ 1404:وزش باد و گرد و خاک در اکثر استانهای کشور از امروز

عدالت اجتماعی در سیره رضوی پاسخگوی نابرابری‌های امروز است

پیام استاندار آذربایجان‌غربی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی

تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بوکان

بررسی آخرین وضعیت بازار دواب و مجتمع دام نالیشکینه بوکان

تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان بوکان

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

قیمت سکه امروز 19 اردیبهشت 1404 / نیم سکه 46 میلیون تومان شد

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

پزشکیان: خلیج‌ فارس، خلیج فارس خواهد ماند

انتقاد سخنگوی دولت اصلاحات از تغییر ساعات کاری ادارات

قهرمانان کاراته وان نونهالان کشور در اردبیل معرفی شدند

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ریشه تاریخی و سیاسی جنگ هند و پاکستان/ تأثیر تنش اسلام‌آباد و دهلی‌نو بر امنیت بین‌الملل و منطقه

عکس/ چهره مهربان مادر مهدی بازرگان 60 سال پیش با چادر خال خالی

باقری: آمده بودیم در تبریز آبروداری کنیم

عکس/ چهره متفاوت سید مصطفی خامنه‌ای 44 سال پیش در کنار پدر

ابراهیمی: پرسپولیس در میانه میدان ضعف دارد/ دیدار هفته پایانی لیگ برتر فینال‌گونه است

بازیکنان سپاهان بدون صحبت ورزشگاه را ترک کردند

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

گل دوم میسون مانت به اتلتیک بیلبائو از میانه میدان روی اشتباه دروازه‌بان حریف (منچستریونایتد 4-1 اتلتیک بیلبائو)

استاندار: کم‌آبی و ترک‌فعل‌ در اجرای طرح‌ها گلستان را تهدیدمی‌کند

واکنش تند علیپور به محل جشن قهرمانی تراکتور

حضور معاون وزیر کشور در بیمارستان کودکان «مردانی‌آذر» تبریز

خلاصه بازی تراکتور 3 - 3 نساجی: جشنواره گل در تبریز (ویدئو)

دستگیری عامل تیراندازی در اردبیل

خداداد عزیزی: ممنوع‌ المصاحبه‌ام!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

دست‌گرمی پیش از فینال؛ ترکیب احتمالی میلان برای تقابل با بولونیا

مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی در اردبیل

بازداشت عضو شورای شهر تبریز به اتهام‌فساد مالی

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

دیدار خاطره انگیز معلم و شاگردی بعد از 23 سال

تراکتور امتیازات را با نساجی تقسیم کرد

رازی که رنگ لباستان درباره احساس شما فاش میکند

پایان لیگ برای بیرانوند

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

حضور پتروشیمی تبریز در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران

نصب پنل‌های خورشیدی برای 44 واحد صنعتی در البرز

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

ترکیب تراکتور برابر نساجی مشخص شد

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار/ قانون جوانی جمعیت و کمبود ویتامین!

نماینده شبستر خواستار اعطای مجوز درمانگاه تامین اجتماعی در صوفیان شد

بهره برداری از طرح‌های هوشمند سازی شرکت سیمان صوفیان