ضعف باورهای دینی یکی از عوامل اصلی طلاق است
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام آذری - ایسنا/اردبیل معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل گفت: ضعف باورهای دینی یکی از عوامل اصلی طلاق است.
جلال آفاقی 5 بهمن در جمع مشاورین و واسطین ازدواج دانشگاههای اردبیل حاشیه نشینی، اعتیاد و طلاق را از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری دانست و گفت: متاسفانه در سالجاری علی رغم اقدامات دستگاه قضایی شاهد افزایش ورودی پرونده های طلاق در استان بودیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی برای کاهش و کنترل طلاق، افزود: از ابتدای سالجاری طلاق های قضایی دعاوی خانوادگی قبل از ثبت پرونده به مراکز مشاوره ارجاع داده می شوند.
آفاقی تصریح کرد: یکی از عوامل اصلی طلاق ضعف باورهای دینی است؛ چراکه فساد اخلاقی و خیانت نیز از ضعف باورهای دینی نشأت می گیرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل مشاوره قبل از ازدواج را بسیار مهم دانست و گفت: حل ریشه ای و عمیق اختلافات زوجه وظیفه اصلی مشاور است.
وی همچنین از راه اندازی کلینیک های حقوقی، روانشناسی و مشاوره خانواده در دانشگاه های استان تا پایان سالجاری خبر داد.
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۹:۳۸
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/522347/