پیام آذری

آخرين مطالب

تشکیل 3341 فقره پرونده تعزیراتی در آذربایجان‌ شرقی اجتماعي

تشکیل 3341 فقره پرونده تعزیراتی در آذربایجان‌ شرقی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌ شرقی، گفت: سال گذشته سه هزار و 341 فقره پرونده تعزیراتی در استان تشکیل شد. - اخبار استانها -
به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، صمد حضرتی با اعلام این‌که 110 طرح نظارتی از سال گذشته تاکنون در استان اجرا شده است، اظهار داشت: این طرح‌ها با همکاری و هماهنگی نهادهای متولی در زمینه بازرسی از بازار و واحدهای صنفی اجرا شده است.
وی افزود: این طرح‌ها از جمله شامل نظارت ویژه اربعین، مسکن، محصولات پتروشیمی، بازگشایی مدارس، نانوایی‌ها، لاستیک خودرو و لوازم خانگی و طرح نظارت ویژه ماه محرم است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه این طرح ها در قالب طرح های مشترک با سایر نهادهای متولی برگزار شد، گفت: در اجرای این طرح در سال گذشته 9 هزار و 66 مورد بازرسی در استان انجام و یک هزار و 687 واحد دارای تخلف شناسایی و سه هزار و 341 فقره پرونده تشکیل شد که این تعداد در مقایسه با سال 1401 حدود 32 درصد افزایش یافته است.
حضرتی، با تاکید بر اینکه سیاست سازمان تعزیرات حکومتی افزایش گشت های مشترک نظارت و بازرسی بر بازار است، ادامه داد: اجرای این گشت ها تاثیر زیادی در بازار دارد و موجب آرامش در بازار و جلوگیری از بروز تخلفات صنفی می شود.
وی یادآوری کرد: در حوزه کالا و خدمات 12 هزار و 545 فقره پرونده وارد، 12 هزار و 495 فقره پرونده مختومه و در رسیدگی به این پرونده ها بیش از هفت هزار و 650 میلیارد و 783 میلیون ریال محکومیت برای متخلفان صادر شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی، عمده تخلفات بازاریان و اصناف را عدم درج قیمت کالا، گرانفروشی، عرضه خارج از شبکه، عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، تقلب و عدم صدور فاکتور اعلام کرد.
حضرتی افزود: در حوزه قاچاق کالا و ارز سه هزار و 905 فقره پرونده وارد و سه هزار و 802 فقره پرونده مختومه شد.
وی با بیان اینکه در کنار انجام وظایف ذاتی خود به فکر جان و سلامت روحی و روانی مردم هستیم، اظهار کرد: در حوزه بهداشت، دارو و درمان 820 پرونده تخلف وارد و 818 پرونده مختومه شده و در این بخش برای متخلفان بیش از 146 میلیارد و 321 میلیون ریال جریمه صادر شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی در مجموع 17 هزار و 268 فقره پرونده به تعزیرات حکومتی استان وارد و 17 هزار و 117 پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته و مختومه شده است.
حضرتی، با تاکید بر اینکه بازاریان و اصناف استان از متدین ترین اقشار جامعه بوده و در صحنه های مختلف دفاع از کشور حضور فعالی داشتند، ادامه داد: این استان در طول تاریخ به لحاظ وجود کسبه متشرع و منصف زبانزد است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/698885/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

18 شهید و 35 مجروح در حمله اسرائیل به آذربایجان‌شرقی

تسنیم: ایران خلبان زن اسرائیلی را اسیر کرد

فیلم منتشر شده از برخورد موشک‌های ایران به مناطقی در تل‌آویو

هم اکنون تل‌آویو

دانش‌آموخته دانشگاه ارومیه در پی جنایت رژیم صهیونیستی به شهادت رسید

شهادت یک سرباز در هنگ مرز سردشت بر اثر حمله رژیم صهیونیستی

هم اکنون حجم آتش پدافند علیه هواپیماهای متخاصم صهیونیستی

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهید معظم سردار «علی حیاتی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «حسینی نسب خلیل آبادی»

تردد مسافران از مسیر دریایی کیش به چارک طبق برنامه ادامه دارد

18 نفر بر اثر حملات رژیم صهیونسیتی در تبریز شهید شدند

عکس/ انفجارهای مجدد در تبریز

فعال شدن پدافند ضدهوایی در تبریز

مردم تبریز کفن‌پوش به میدان آمدند

شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به آذربایجان‌شرقی به 8 نفر رسید

سرنگون شدن پهپاد متجاوز به آسمان تبریز

تجاوز رژیم صهیونیستی به فرودگاه تبریز

آخرین آمار امدادرسانی به مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به کشور

29 تیم امدادی هلال‌احمر آذربایجان شرقی در حال امدادرسانی است

درگیری پدافند هوایی تبریز با مهاجمان صهیونیستی/ شمار شهدا به 8 نفر

شهادت یک سرباز در هنگ مرز سردشت در حمله رژیم اسراییل

تقوا سلاح مؤمن در برابر جنگ روانی دشمن است

صبر ایران به سر آمد؛ملت آرامش خود را حفظ کنند

اقتدار نیروهای مسلح ایران روز رستاخیز برای رژیم صهیونیستی رقم می‌زند

شنیده شدن صدای انفجار برای بار سوم در تبریز

ترور سرداران ایران نتیجه افول و اوج استیصال صهیونیسم است

رژیم صهیونیستی زمینه نابودی خود را فراهم کرد

ذخایر فرماندهی سپاه متعدد است

خون شهدا نهال مقاومت را آبیاری خواهد کرد

شهادت 5 نفر و مجروح شدن 12 نفر در حملات رژیم صهیونیستی به تبریز

جزئیات حمله موشکی اسرائیل به ‌پدافند هوایی خروسلو؛ آسیب جزئی بود

برگزاری برنامه های غدیر با حال و هوای حماسی و گرامیداشت شهدا

هیچ وقفه‌ای در روند عادی زندگی مردم ایجاد نمی‌شود

سردار حاجی‌زاده به شهادت رسید

رژیم صهیونیستی از اقتدار رو به رشد ایران واهمه دارد

برنامه‌های غدیر خم رنگ و بوی مقاومت می‌گیرد

چه برخوردی با کودکان حاضر جواب داشته باشیم؟

حمله اسرائیل به 10 نقطه آذربایجان شرقی؛ شهادت 3 نفر ‌در تبریز

شهادت امدادگر هلال‌احمر حین امدادرسانی در تبریز؛ افزایش شمار شهدا به 4 نفر

تصاویر حمله اسرائیل به تبریز

امدادگری که در حملات رژیم صهیونیستی به تبریز شهید شد

آخرین آمار مجروحان حمله تروریستی اسرائیل؛ 95 مصدوم در 12 استان

حملات مجدد به تبریز از دقایقی قبل

ویدئویی از حملات ساعتی قبل به تبریز

ملت ایران یکپارچه پشت نیروهای مسلح ایستاده‌اند

پاسخ ایران به حمله رژیم اسراییل، کوبنده و بازدارنده خواهد بود

بیانیه رسمی باشگاه تراکتور در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی

حمله رژیم اسراییل ایمان و عزم ملت ایران را راسخ تر کرد

ائمه جمعه و علمای اهل سنت:حمله رژیم صهیونیستی بی پاسخ نخواهد ماند

شهادت 6 دانشمند هسته‌ای در حمله تروریستی اسرائیل

ویکی پدیاجستجو