پیام آذری

آخرين مطالب

توسعه گردشگری و ظرفیت‌های ارائه خدمت به خانواده شهدا در گلستان بنیاد شهید و امور ایثارگران

توسعه گردشگری و ظرفیت‌های ارائه خدمت به خانواده شهدا در گلستان
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سرپرست سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر در نشستی که با حضور استاندار گلستان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی دوشنبه 10 دی‌ماه در هتل هویزه برگزار شد، بر توسعه گردشگری و ظرفیت‌های ارائه خدمت به خانواده شهدا در گلستان تاکید کرد.

به گزارش ایثار، دکتر محمد رضا گروسی، در این نشست که با حضور با دکتر علی‌اصغر طهماسبی، استاندار گلستان، رحمت‌اله نوروزی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و نماینده علی آباد کتول و رمضانعلی سنگدوینی، نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس برگزار شد، بر توسعه زیرساخت‌های گردشگری و اقامتی استان، ضرورت جذب سرمایه‌گذاری و سرعت بخشیدن و تسهیل در فرایند صدور مجوزهای مرتبط با موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار استان گلستان تاکید کرد.
سرپرست سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر در این نشست به تشریح فعالیت‌ها و برنامه‌های سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر پرداخت و بر لزوم ارائه خدمات گردشگری، فرهنگی و ورزشی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران تاکید کرد و برنامه‌های مختلفی را در این زمینه معرفی کرد.
دکتر گروسی با اشاره به اعزام 23 کاروان و 920 نفر از خانواده شهدا و ایثارگران به سفر زیارتی عتبات عالیات با تسهیلات ویژه قرض‌الحسنه گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته آمادگی خود را جهت عقد تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان و استانداری گلستان در زمینه‌های مختلف گردشگری، ورزشی، اردویی و سفرهای زیارتی اعلام می‌کنیم. با توجه به اهمیت توسعه زیرساخت‌های گردشگری و اقامتی در استان گلستان جذب سرمایه‌گذاران برای این حوزه ضروری است.
علی اصغر طهماسبی، استاندار گلستان نیز بر لزوم همکاری نزدیک میان سازمان کوثر و استانداری در راستای ایجاد و توسعه واحدهای گردشگری و اقامتی بویژه مشکلات موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار استان تاکید و بر حل و فصل مشکلات اداری و اصلاح و اخذ پروانه موسسه و اتصال آب شهری به مجموعه خبر داد.
استاندار گلستان بر لزوم حمایت از پروژه‌های فرهنگی و گردشگری تاکید کرد و گفت: استانداری تمام تلاش خود را برای تسهیل فرآیند صدور مجوزها به کار خواهد گرفت و همکاری نهادهای مرتبط برای کاهش زمان و پیچیدگی‌های اداری را داریم. با توجه به ضرورت جذب سرمایه‌گذاران برای پروژه‌های فرهنگی و گردشگری استانداری آماده است تا حمایت‌های لازم را در این زمینه ارائه دهد.
مسئولان در این نشست بر لزوم تشویق سرمایه‌گذاران برای مشارکت در پروژه‌های فرهنگی و گردشگری تاکید و پیشنهاداتی برای تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری ارائه دادند و در انتهای این نشست، برنامه‌های آتی برای حمایت از پروژه‌های فرهنگی و گردشگری و تسهیل مجوزها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیماتی برای تسریع در اجرای برنامه‌ها اتخاذ و به عنوان یک اقدام مثبت در راستای حمایت از پروژه‌های فرهنگی و گردشگری در استان گلستان شناخته شد که با اجرای این تصمیمات، زمینه‌ساز رشد و توسعه پایدار در این حوزه شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/777616/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختصاص 520 میلیارد تومان اعتبار برای شهرستان میانه

خروج از رابطه سمی: راهکارهایی برای ارزیابی و تصمیم به موقع

رفع خطر از درختان چنار کهنسال در تبریز

پرستاری که پس از مرگ نیز نجات‌بخش جان بیماران شد

حادثه در یکی از واحدهای شهرک صنعتی ارومیه؛ دو مصدوم به بیمارستان اعزام شدند

گازرسانی فراگیر؛ اولویت شرکت گاز آذربایجان غربی

پیش‌بینی برداشت 3 هزار تن زردآلو از باغات مراغه

انهدام باند سارقان لوازم داخل خودرو با 30 فقره سرقت در تبریز‎ ‎

244 کیلومتر راه و بزرگراه در آذربایجان غربی اجرا می شود

طرح صنعت شهر در آذربایجان‌غربی اجرا می شود

نماینده مجلس: فتوای قتل ترامپ صادر شد و هر زمان دست ما به آن برسد، او را به هلاکت می‌رسانیم

وفاق ملی یکی از نشانه‌های شکست‌های رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر است

تفاهم نامه بنیاد شهید ایلام و شهرداری بدره برای نوسازی تابلوهای مزین به تصاویر شهدا

سیل و آب گرفتگی منازل در روستای حاجی آقا بستان‌آباد

مبارزه با آفت ملخ در اراضی کشاورزی اسکو

تقویت انسجام ملی و امیدآفرینی، رسالت مهم مسئولان است

فعالیت 10 مرکز خرید تضمینی گندم مازاد بر مصرف در ارومیه

محمد مهاجری: کشور در شرایط جنگی است و رئیس جمهور نباید با خواهش و تمنا کشور را اداره کند

آغاز عملیات اجرایی نخستین هتل پنج‌ستاره جنوب آذربایجان‌غربی در مهاباد؛ «اینوا» به ثمر نشست

دیدار و دلجویی از خانواده چهار شهید اقتدار در ارومیه

از زبان زنان خانه‌دار؛ ترفندهای صرفه‌جویی در آب که نمی‌دانید!

14 همت از معوقات بازنشستگان کشور تسویه شد

غذاهایی که ذهن را بیدار می‌کنند: از میز کلاس تا پشت میز کار

دغدغه شهدا اعتلای میهن اسلامی بود/ضرورت‌ ثبت سجایای اخلاقی شهدا برای اطلاع آیندگان

شهدا رهروان حقیقی امام حسین هستند

واژگونی یک دستگاه کامیون بنز در محور تبریز – اهر

آذربایجان غربی گرمتر می‌شود

هر کدام از شهدا حقایق زیبایی در زندگی خود دارند/ آنچه در گذر زمان می‌ماند یاد و خاطره شهدای گرانقدر است

قول شهردار تبریز برای تعریض جاده مایان

انحراف از جاده و واژگونی پرشیا در محور ارومیه - سلماس 4 مصدوم برجا گذاشت

انحراف از جاده و واژگونی پیکان در محور ارومیه - سلماس

شتاب در توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و مرزی شهرستان سلماس با اجرای پروژه‌های راهداری

بررسی آخرین وضعیت پل B5 تقاطع چهار سطحه آذربایجان

درخشش کشتی گیران پیشکسوت هشترود در مسابقات استانی

هشدار تنش آبی در اسکو

استان اصفهان با 24 هزار شهید پرچمدار ایثار در کشور است/ شهدا وحدت ملی را تقویت کردند

پیش‌بینی هوای ناپایدار در آذربایجان‌شرقی

کشف ماینرهای قاچاق به ارزش 120 میلیارد ریال در مرند

پروژه تعریض جاده مایان تبریز کلنگ‌زنی می‌شود

روزنامه هم‌میهن: تندروهای داخلی دقیقا همان خطی را دنبال می‌کنند که اسرائیل می‌خواهد

آسفالت جاده مرزی در شمال استان اردبیل

درمان جدید دیابت نوع 1 بدون نیاز به انسولین

رفع اختلالات سامانه‌ای و تسهیل در تردد کامیون‌ها و خودروهای سواری در مرز بازرگان

کشف 62 دستگاه ماینر قاچاق در مرند

برگزاری کنگره بین المللی بزرگداشت استاد شهریار در تبریز و تهران

افزایش جابجایی مسافر در راه‌آهن منطقه آذربایجان

سیل و آب گرفتگی منازل در روستای حاجی آقا شهرستان بستان‌آباد

5 نکته قبل کنکور!

بیعت دوباره بانوان تکابی با آرمان شهدا و رهبری

برگزاری اجتماع زینبیون در شهرستان پلدشت