دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴

گفتگو

تبیین و روشنگری امام سجاد (ع) الگوی عملی مبلغان است

تبیین و روشنگری امام سجاد (ع) الگوی عملی مبلغان است
پیام آذری - اردبیل_مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل گفت: تبیین گری امام سجاد (ع) و ترویج فرهنگ حسینی در جامعه، الگویی شاخص برای مبلغان دینی است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل_مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل گفت: تبیین گری امام سجاد (ع) و ترویج فرهنگ حسینی در جامعه، الگویی شاخص برای مبلغان دینی است.

حجت الاسلام قاسم جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر ، با تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت حضرت امام سجاد ( ع) اظهار کرد: انتقال نهضت حسینی به جامعه اسلامی مهمترین رسالت حضرت امام سجاد ( ع) بود که توانست با ایفای این نقش عظیم در احیای عاشورا و از بین بردن شجره ملعونه بنی امیه تأثیر عمیق داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: در زمانی که مهمترین کار امام حسین ( ع) و قیام عاشورا براندازی بنی امیه بود، این مهم را امام سجاد ( ع) تکمیل و به نتیجه رسانده و نهضت حسینی را به جامعه اسلامی منتقل کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل افزود: حضرت امام سجاد ( ع) پس از قیام حضرت سیدالشهدا ( ع) و حادثه عاشورا، معارف الهی را در قالب دعا به شیعیان و تمامی انسان‌های آزاده هدیه کرد و اینگونه مسیر نیل به سعادت حقیقی را به جامعه نشان داد و چراغ راه هدایت مسلمانان شد.
حجت الاسلام جعفرزاده صحیفه سجادیه را یادگار ارزشمند امام سجاد ( ع) برشمرد و گفت: از صحیفه سجادیه می‌توان به عنوان مهمترین یادگار امام سجاد ( ع) یاد کرد که امام خمینی (ره) در وصیت نامه الهی سیاسی خود از این کتاب به زبور آل محمد ( ص) یاد کرده و می‌افزاید: «ما مفتخریم که ادعیه حیاتبخش که او را «قرآن صاعد » می‏‌خوانند از ائمه‏ معصومین ما است. ما به «صحیفه سجادیه» این زبور آل محمد مفتخریم.»
وی بیان کرد: صحیفه سجادیه مجموعه دعاهای امام سجاد ( ع) و آینه‌ای است که تصویر اجتماع آن روز را در آن می‌توان دید به طوری که بیزاری از کردارها و گفتارها، پناه بردن به خدا و روشن کردن راه درست در پرتو تربیت دین و قرآن و پاکیزه ساختن جان‌ها از آلایش در این کتاب است گویی امام ( ع) می‌خواهد تا آنجا که ممکن بود به زبان دعا مردم را به خدا پیوند دهد.
حجت الاسلام جعفرزاده افزود: دوران امامت امام سجاد ( ع) در جریان کربلا آغاز شد و در دوران خفقان و اوج قدرت بنی امیه ادامه پیدا کرد بنابراین سخت‌ترین دوران امامت را داشتند، اما آن حضرت با روش‌های مختلفی که میسرترین آن خطابه، مناجات و زبان دعا بود، روح ایمان و یاد عاشورا را در جامعه زنده نگه داشتند.
وی با بیان اینکه حضرت زین‌العابدین ( ع) میراث‌دار واقعه کربلا و پایه گذار تفکر پویای شیعی بود، تصریح کرد: امروز همه مؤمنان با الگوگیری از ابعاد شخصیت حضرت زین‌العابدین ( ع) می‌توانند سعادت دنیا و آخرت را برای خود رقم بزنند.


نظرات شما