شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴

سیاسی

طرح خلع سلاح حزب الله لبنان برای تضعیف محور مقاومت است

طرح خلع سلاح حزب الله لبنان برای تضعیف محور مقاومت است
پیام آذری - امام جمعه اهل‌سنت ارومیه گفت: طرح آمریکایی -صهیونیستی خلع‌سلاح حزب الله لبنان با هدف تضعیف محور مقاومت ارائه شده است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - امام جمعه اهل‌سنت ارومیه گفت: طرح آمریکایی -صهیونیستی خلع‌سلاح حزب الله لبنان با هدف تضعیف محور مقاومت ارائه شده است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ ماموستا مامد کلشی‌نژاد امروز در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه اهل‌سنت ارومیه با دعوت عموم نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و دوری از محرمات اظهار داشت: هم اکنون در عصری زندگی می‌کنیم که دشمنان سعی دارند تا نسل جوان را از ارزش‌های دینی دور کنند بنابراین باید آفت‌هایی که جوانان و جامعه را درگیر کرده است به نحوی برطرف شده و جوانان را از ترفند‌ها و دسیسه‌های دشمن آگاه کرد.
وی تصریح کرد: حتی در اوج معصیت و نافرمانی نیز نباید از رحمت خدا ناامید شد بلکه با توبه و بازگشت به راه الهی، می‌توان یکی از بندگان خالص الهی شد.
امام جمعه اهل سنت ارومیه در ادامه با اشاره به وجود آسیب‌های اجتماعی در جامعه افزود: متاسفانه اعتیاد و انحرافات اجتماعی و گسست خانوادگی، گسترش یافته و بنیان خانواده‌ها را سست کرده است و بنابراین باید دولت و ملت برای حل این معضل با یکدیگر همکاری کنند تا آسیب‌های اجتماعی در جامعه کاهش یابد، چون همه در برابر هم مسئول هستیم.
ماموستا کلشی‌نژاد خاطرنشان کرد: بی‌شک اگر این مشکلات ادامه داشته و دولت به صورت دلسوزانه به حل آنها نپردازد سبب فاصله بین مردم و حاکمیت و از دست رفتن اعتماد میان آنها و همچنین افزایش فقر و ناعدالتی در جامعه و فراری شدن نخبگان می‌شود در حالی که باید از نخبگان برای رشد و پیشرفت و بالندگی کشور استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه ازدواج از خوشایندترین و محبوبترین مسائلی به شمار می‌رود که دین مبین اسلام نیز بدان تاکید کرده است گفت: باید زمینه ازدواج را برای جوانان فراهم کرد، اما گاهی مشکلات اقتصادی، کاهش ارتباطات خانوادگی، افزایش زندگی مجردی و همچنین افزایش فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست مانع از تشکیل خانواده می‌شود.
امام جمعه اهل‌سنت ارومیه در ادامه افزود: هم اکنون نقشه شوم دشمنان این است که نقش محوری روحانیت را در جامعه کمرنگ کرده و جوانان را از ارزش‌های دینی دور کنند و در این راستا برخی مردم نیز نسبت به برخی مسائل کم اهمیت شده‌اند.
وی اظهار داشت: باید برای تحکیم خانواده بهترین برنامه‌ها را طراحی کرد و مشاوره رایگان برای فرزندآوری و تحکیم بنیان خانواده وجود داشته باشد.
ماموستا کلشی‌نژاد در ادامه خطبه‌ها با اشاره به طرح خلع‌سلاح حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: این طرح آمریکایی و صهیونیستی است تا محور مقاومت را در منطقه به ضعف کشیده و آنها نتوانند در برابر استکبار ایستادگی کنند و اما در طول تاریخ، مقاومت وجود داشته است برای مثال پیامبر اسلام (ص) و امام حسین (ع) همواره در مقابل ظلم و تجاوز و تعددی مبارزه کرده و بنابراین مبارزه باید تا ابد وجود داشته باشد و دفاع از مردم بیگناه غزه و فلسطین تداوم یابد.
وی ادامه داد: متاسفانه کنوانسیون‌های بین المللی در مسئله غزه و ظلم و ستم به مردم بیگناه فلسطینی سکوت اختیار کرده اند و اقدامی انجام نمی‌دهند.


نظرات شما