سه شنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴

فرهنگی

تأکید مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل بر استمرار جلسات شورای آموزش و پرورش و اجرای مصوبات آن

تأکید مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل بر استمرار جلسات شورای آموزش و پرورش و اجرای مصوبات آن
پیام آذری - مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت اجرای مصوبات قانونی و تداوم جلسات شورا، از پیگیری پروژه مهر، نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و تجهیزاتی، و تخصیص اعتبارات اردوگاه‌های دانش‌آموزی خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت اجرای مصوبات قانونی و تداوم جلسات شورا، از پیگیری پروژه مهر، نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و تجهیزاتی، و تخصیص اعتبارات اردوگاه‌های دانش‌آموزی خبر داد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل، جلسه شورای آموزش و پرورش استان با حضور معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری، مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل و دیگر اعضای شورا برگزار شد.
در این جلسه مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با تأکید بر جایگاه راهبردی این شورا در تصمیم‌ سازی‌های کلان آموزشی گفت: شورای آموزش و پرورش متعلق به همه استان است و برگزاری جلسات آن بر اساس برنامه زمان‌بندی مصوب سال 1403 انجام می‌شود. هرچند در برخی موارد به دلیل حجم فعالیت‌ها و شرایط پیش‌بینی‌نشده، امکان تغییر در زمان‌بندی وجود دارد، اما بر خود وظیفه می‌دانیم که جلسات را استمرار بخشیده و مصوبات را با جدیت دنبال کنیم.
سید اردشیر رشیدی آل هاشم همچنین به موضوع تخصیص اعتبار برای اردوگاه‌های دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هیچ اعتبار ویژه‌ای از محل اعتبارات عمومی به اردوگاه‌ها اختصاص نیافته و تنها از محل درآمدهای اختصاصی آنها امور مربوط به بازسازی، تعمیرات و نگهداری انجام می‌شود؛ با این حال، تلاش داریم با هماهنگی دستگاه‌های استانی، زمینه تأمین اعتبار پایدار برای توسعه این بخش فراهم شود.
رشیدی آل هاشم از اجرای پروژه مهر به عنوان یکی از برنامه‌های محوری آموزش و پرورش یاد کرد و اظهار داشت: تمام تلاش ما بر این است که در آستانه سال تحصیلی جدید، تمامی مدارس استان با آمادگی کامل در حوزه تجهیزات، نیروی انسانی و زیرساخت‌ها آماده پذیرش دانش‌آموزان باشند و مهری آرام و بدون دغدغه را در پیش روی داشته باشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل افزود : پروژه مهر به عنوان یکی از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش، با هدف ساماندهی و بهبود شرایط آغاز سال تحصیلی در حال پیگیری است.
سید اردشیر رشیدی آل هاشم در بخش دیگری از سخنان خود بر اجرای نهضت ملی توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: توسعه عادلانه فضاهای آموزشی در مناطق محروم و کم‌ برخوردار استان از اولویت‌های اصلی ماست.
رشیدی آل هاشم تصریح کرد: نیازسنجی‌ های لازم انجام شده و مقرر است با همکاری اداره کل نوسازی مدارس و حمایت استانداری، پروژه‌های مدرسه‌سازی و تجهیز فضاهای آموزشی تسریع یابد.
گفتنی است، پیگیری تخصیص اعتبار برای خرید تجهیزات آموزشی، رنگ‌آمیزی و بهسازی مدارس، همچنین تقدیر از معلمان نمونه و اعضای فعال شورای آموزش و پرورش در مناسبت‌های مرتبط از دیگر مباحث این جلسه بود.

پیام آذری


نظرات شما