دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴

اقتصادی

طی نیمه نخست امسال انجام شد؛

اجرای ۱۰۸ پروژه گازرسانی در آذربایجان‌غربی با ۱،۰۱۵ میلیارد تومان اعتبار

اجرای ۱۰۸ پروژه گازرسانی در آذربایجان‌غربی با ۱،۰۱۵ میلیارد تومان اعتبار
پیام آذری - مدیر مهندسی و اجرای طرح‌های شرکت گاز آذربایجان‌غربی از اجرای ۱۰۸ پروژه گازرسانی شهری، روستایی و صنعتی با صرف بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیر مهندسی و اجرای طرح‌های شرکت گاز آذربایجان‌غربی از اجرای 108 پروژه گازرسانی شهری، روستایی و صنعتی با صرف بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار در نیمه نخست سال 1404 خبر داد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛جمشید درستکار اظهار کرد: در شش‌ماهه نخست امسال، 63 روستا و 45 مورد از صنایع استان به شبکه گاز متصل شده‌اند.
وی با اعلام اینکه در مجموع، برای این پروژه‌ها 370 کیلومتر شبکه‌گذاری شد، خاطرنشان کرد: برای اجرایی شدم این پروژه‌ها 1،015 میلیارد تومان اعتبار صرف شده که از این میزان، 450 میلیارد تومان مربوط به پروژه‌های شهری، 270 میلیارد تومان برای پروژه‌های روستایی، 7 میلیارد تومان در حوزه خطوط انتقال، 21 میلیارد تومان برای واحد‌های صنعتی و 17 میلیارد تومان نیز مربوط به پروژه‌های ساختمانی بوده است.
درستکار با بیان اینکه با اجرای این طرح‌ها، 3716 خانوار روستایی از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند شدند، ادامه داد: هم‌اکنون نیز 108 پروژه شامل یک مورد ادامه خط انتقال، 17 ایستگاه، خط تغذیه 240 کیلومتری و شبکه توزیع 276 کیلومتری با مجموع 426 هزار متر در حال اجراست.
مدیر مهندسی و اجرای طرح‌های شرکت گاز آذربایجان‌غربی با اشاره به آغاز 43 پروژه جدید در بخش‌های شهری، روستایی و صنعتی اظهار کرد: این طرح‌ها در مجموع شامل اجرای 110 کیلومتر شبکه لوله‌گذاری است که با هدف توسعه پایدار گازرسانی در سراسر استان در حال انجام است.


نظرات شما