دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴

اجتماعی

راهیابی ۲۵ اثر هنری اردبیل به مرحله ملی «مهر اصالت» صنایع‌دستی

راهیابی ۲۵ اثر هنری اردبیل به مرحله ملی «مهر اصالت» صنایع‌دستی
پیام آذری - ۲۵ اثر از اردبیل به مرحله کشوری «مُهر اصالت ملی» راه یافت.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - 25 اثر از اردبیل به مرحله کشوری «مُهر اصالت ملی» راه یافت.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل ؛ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل از برگزاری مرحله استانی هشتمین دوره داوری مُهر اصالتِ ملی و انتخابِ 25 اثر برای حضور در مرحله ملی خبر داد.
جلیل جباری افزود: به هشتمین دوره داوری مُهر اصالتِ ملیِ صنایع دستی در مجموع 150 اثر از سراسر استان اردبیل و از همه رشته‌های فعال به ویژه بافته‌های داری، چوب، فلز، چرم و سنگ ارسال شد.
او گفت: با داوری استادانِ برجسته دانشگاهی و هنرمندانِ شناخته شده استان اردبیل، در مرحله اول 64 اثر و در مرحله نهایی 25 اثر انتخاب شد که برای داوری در مرحله کشوری معرفی می‌شوند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل افزود: صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی استان در هفتمین دوره داوری اصالت صنایع دستی 12 مهر اصالت ملی دریافت کردند.
استان اردبیل از قطب‌های تولید محصولات صنایع‌دستی در کشور است و بیش از 30 هزار هنرمند در 60 رشته مختلف در استان فعالیت می‌کنند.


نظرات شما