پیام آذری -
به گزارش خبرنگار مهر ، باقر باقرزاده صبح یکشنبه در جلسهای با حضور معاون امور اقتصادی و هماهنگی استاندار اردبیل، با اشاره به ظرفیتهای ورزشی و گردشگری شهرستان سرعین اظهار کرد: سرعین با برخورداری از دو پیست اسکی آلوارس مهرگان و پیست اسکی اوجور ، به یکی از قطبهای مهم ورزشهای زمستانی کشور تبدیل شده است.
وی در این جلسه از برگزاری جشنواره زمستانی و مسابقه ملی اسکی در پیستهای اسکی خبر داد و افزود: این رویداد با هدف توسعه گردشگری زمستانی، ایجاد نشاط اجتماعی و معرفی توانمندیهای طبیعی و ورزشی شهرستان سرعین برگزار خواهد شد.
فرماندار سرعین با تأکید بر اهمیت برگزاری رویدادهای ملی در حوزه ورزشهای زمستانی تصریح کرد: وجود دو پیست اسکی فعال در سرعین، فرصت ارزشمندی برای جذب گردشگران، افزایش ماندگاری مسافران و رونق اقتصادی منطقه فراهم کرده است.
باقرزاده در پایان خاطرنشان کرد: با مساعدت استانداری و با همکاری دستگاههای اجرایی، هیئتهای ورزشی و بخش خصوصی، تمهیدات لازم برای برگزاری منسجم و شایسته جشنواره زمستانی و مسابقات ملی اسکی پیشبینی شده است.