جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴

سیاسی

استکبار جهانی از موفقیت‌های سپاه خشمگین است

استکبار جهانی از موفقیت‌های سپاه خشمگین است
پیام آذری - امام جمعه نقده گفت: شکست‌های پی در پی در جبهه‌های مختلف دربرابر سپاه پاسداران، خشم استکباری بخصوص آمریکا و اسرائیل را بر انگیخته است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - امام جمعه نقده گفت: شکست‌های پی در پی در جبهه‌های مختلف دربرابر سپاه پاسداران، خشم استکباری بخصوص آمریکا و اسرائیل را بر انگیخته است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ آیین عبادی سیاسی نماز جمعه نقده به امامت حجت الاسلام حسین فصیح نیا برگزار شد.
امام جمعه نقده با محکوم کردن اقدام سخیف اروپا درتروریست خواندن سپاه ادامه داد: جوانان سپاهی با الگو گیری از امام حسین (ع) و حضرت علی اکبر (ع) در مقابل تمامی تهدیدات دشمن ایستاده‌اند و در این سال‌های اخیر خصوصا در محور مقاومت و جنگ با داعش توانستند آنها را شکست دهند.
حجت الاسلام حسین فصیح نیا افزود: شکست‌های پی در پی در جبهه‌های مختلف در برابر سپاه، خشم استکباری بخصوص آمریکا و اسرائیل را بر انگیخته و در صدد حذف سپاه از جبهه‌های مختلف در جامعه جهانی برآمده‌اند وبه همین خاطر سپاه را با عنوان تروریست معرفی می‌کنند، اما قطعا به اهداف خود نخواهند رسید.
امام جمعه نقده ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) با اشاره به اتفاقات اخیر تصریح کرد: دوره نوجوانی و جوانی سن حساسی است البته براساس برخی منابع در متون دینی تا سن ۴۰ سالگی را می‌توان سن جوانی دانست چرا که کسب علم و تربیت نفس در این دوره اثر گذار و ماندگار است. 
حجت الاسلام حسین فصیح نیا افزود: افرادی که در این سن توانسته آند به نحو احسن با قدرشناسی و زمان شناسی در مسیر‌های مثبت قدم بردارند و به تکامل برسند، سعادتمند خواهند شد.
 سفارش به تقوای الهی و اخلاص در عمل، تبریک دهه فجر و قدر دانی از نیرو‌های امنیتی از دیگر محور‌های خطبه‌های نماز جمعه نقده بود.


نظرات شما