پیام آذری - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل از اعمال تمهیدات و محدودیتهای ترافیکی در استان اردبیل در روز ۲۲ بهمن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل سید حجت فتاحی ضمن تبریک ایامالله دهه مبارک فجر اظهار کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی استان در جهت برگزاری هرچه بهتر و باشکوهتر مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن تمهیدات و محدودیتهای ترافیکی در محل اجرای مراسم را در دو فاز اعمال خواهد کرد.
وی افزود: در فاز نخست از ساعت۲۴ روز سهشنبه، بیستویکم بهمن توقف هر نوع وسیله نقلیه در حد فاصل ایستگاه سرعین تا تقاطع بازار ممنوع است و در صورت توقف از طریق جرثقیل به خارج از محل راهپیمایی انتقال داده خواهد شد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل گفت: در فاز دوم از ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه تمام معابر منتهی به هسته مرکزی شهر از جمله (میدان ارتش، چهارراه حافظ، میدان قدس به سمت ایستگاه سرعین)، (میدان ۱۵خرداد، سه راهی دانش به میدان شریعتی)، (چهارراه ورزش و خیابان شیخ صفی به چهارراه امام) و (پل پیر عبدالملک، تقاطع امام حسین، چهارراه عالی قاپو به سمت چهارراه بازار) اعمال خواهد شد؛ در سایر شهرهای استان نیز تمام معابر منتهی به محل اجرای مراسم محدودیت ترافیکی اعمال خواهد شد.
فتاحی بیان کرد: در صورتی که خودروی همشهریان به خارج از مسیر هدایت شده باشد، میتوانند با تماس با شماره تلفنهای ۱۱۰ و ۱۲۰ از محل توقف و انتقال خودروی خود مطلع شوند.
وی ادامه داد: انتظار میرود همشهریان همچون سالیان گذشته خادمان و خدمتگذاران خود در پلیس راهنمایی و رانندگی را در جهت خدمترسانی هرچه بهتر یاری کنند.