پیام آذری - شبستر- فرماندهی انتظامی شهرستان شبستر از دستگیری سارق منزل در بخش تسوج خبر داد و اعلام کرد این متهم به همراه دو مالخر و اموال مسروقه، در عملیات سریع پلیس شناسایی و بازداشت شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، سیاب شیریندلی صبح شنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی اعلام وقوع سرقت منزل در بخش تسوج، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۳ این شهر قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با انجام اقدامات فنی و پلیسی، سارق را در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی کرده و در یک عملیات غافلگیرانه وی را به همراه اموال مسروقه در شهر تسوج دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان شبستر با اشاره به دستگیری دو مالخر در ارتباط با این پرونده تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند و رسیدگی به پرونده ادامه دارد.
وی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده افراد مشکوک، خودروهای ناشناس یا فعالیتهای غیرعادی، مراتب را از طریق تماس با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا از وقوع جرایم پیشگیری شود.