چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴

اجتماعی

تحلیل وضعیت جوی آذربایجان غربی درششم اسفند

تحلیل وضعیت جوی آذربایجان غربی درششم اسفند
پیام آذری - از فردا شاهد آغاز بارش‌های باران و برف، افزایش سرعت باد در آذربایجان غربی خواهیم بود.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - از فردا شاهد آغاز بارش‌های باران و برف، افزایش سرعت باد در آذربایجان غربی خواهیم بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای آذربایجان غربی ؛ در طی ۲۴ ساعت گذشته و با عبور موج بارشی از منطقه، شاهد بارش‌های خفیف و پراکنده باران در برخی نقاط استان بودیم که ایستگاه‌های تخت سلیمان تکاب با ۳.۱، سردشت با ۱.۰ و پلدشت با ۰.۹ میلی متر به ترتیب بیشترین مقدار بارندگی را به خود اختصاص دادند. 
بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش یابی، از بعدازظهر فردا (پنجشنبه ۱۴۰۴.۱۱.۰۷) بتدریج شاهد ورود ناوه‌ای بارشی به سطح استان خواهیم بود که با توجه به همپوشانی مناسب با زبانه کم فشار سطح زمین، بتدریج شاهد آغاز بارش‌های باران و برف در سطح استان خواهیم بود و این بارش‌های قابل توجه تا اواخر وقت جمعه (۱۴۰۴.۱۲.۰۸) ادامه خواهد داشت.
این سامانه روز شنبه تضعیف خواهد یافت، اما همچنان تا اوایل هفته آینده احتمال بارش‌های خفیف و پراکنده دربرخی نقاط بویژه نیمه شمالی استان وجود خواهد داشت.
همچنین با افزایش گرادیان خطوط فشاری در سطح زمین در طی مدت فعالیت این سامانه و بویژه در روز جمعه بر سرعت وزش باد در سطح استان افزوده شده و گاهی شدید پیش بینی می‌شود که احتمال خیزش گردوخاک را نیز به همراه خواهد داشت.
از نظر دمایی هم از روز جمعه و با ریزش هوای سرد به منطقه شاهد افت محسوس دما در اغلب نقاط استان خواهیم بود و انتظار داریم این سرما طی هفته آینده نیز تداوم داشته باشد.
در طی ۲۴ ساعت گذشته، شهرستان‌های میاندوآب با ۱۵+ و چالدران با ۳- درجه سلسیوس به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان گزارش شدند و دمای ارومیه در طی این مدت دارای کمینه ۳- و بیشینه ۱۳+ بود.
پیش بینی می شود با افت محسوس دما در اواخر هفته، دمای ارومیه طی روز جمعه در گرم‌ترین ساعات به ۶ و شب جمعه در سردترین ساعات به ۵- درجه سلسیوس برسد.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما