سه شنبه ۲۳ تير ۱۴۰۵

گفتگو

۱۶ هکتار از مراتع بوکان طعمه حریق شد؛ آتش سوزی مهار شد

۱۶ هکتار از مراتع بوکان طعمه حریق شد؛ آتش سوزی مهار شد
پیام آذری - ارومیه- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بوکان گفت: آتش‌سوزی گسترده در مراتع روستاهای تبت و قاتانقور این شهرستان پس از پنج ساعت تلاش، مهار شد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ارومیه- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بوکان گفت: آتش‌سوزی گسترده در مراتع روستاهای تبت و قاتانقور این شهرستان پس از پنج ساعت تلاش، مهار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد امین‌پور شامگاه یکشنبه در این زمینه اظهاز کرد: این آتش‌سوزی با تلاش ماموران یگان حفاظت این اداره، جوامع محلی و اعضای انجمن های دوستدار طبیعت این شهرستان پس از پنج ساعت مهار شد و در آن بیش از ۱۶ هکتار از مراتع این ۲ روستا، طعمه حریق شد.
وی اضافه کرد: با توجه به پوشش گیاهی مناسب این منطقه در صورتی که مأموران و مردم محلی با هم همکاری نمی‌کردند احتمال داشت زبانه‌های آتش گسترده‌تر شود و حتی به مزارع مجاور نیز خسارت وارد کند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بوکان گفت: کارشناسان این اداره در حال بررسی علت این آتش سوزی و خسارت وارد شده به این عرصه منابع طیبعی هستند.
وی اظهار کرد: امسال با توجه به پوشش گیاهی مناسب در مراتع و جنگل‌های این شهرستان احتمال آتش سوزی در این مناطق به مراتب بیشتر از سال‌های گذشته است و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه آتش سوزی مراتب را با سامانه ۱۵۰۴ به منابع طبیعی اطلاع دهند.
وی یادآور شد: هفته گذشته نیز در یک مورد آتش‌سوزی در مراتع روستای ترکاشه این شهرستان، سه هکتار مرتع در آتش سوخت اما از ورود ان به مزراع و باغ های منطقه جلوگیری شد.


نظرات شما