چهارشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۵

اجتماعی

کشف ۳۷ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در مرز نوردوز

کشف ۳۷ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در مرز نوردوز
پیام آذری - رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فرماندهی انتظامی آذربایجان‌شرقی از کشف ۳۷ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در گمرک مرزی نوردوز شهرستان جلفا خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فرماندهی انتظامی آذربایجان‌شرقی از کشف ۳۷ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در گمرک مرزی نوردوز شهرستان جلفا خبر داد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، سرهنگ حسین امیدی اظهار داشت:در پی کسب اطلاعاتی مبنی بر انتقال محموله‌ای از مواد مخدر صنعتی به مقصد مرز نوردوز موضوع به‌ صورت ویژه در دستور کار پلیس مبارزه با موادمخدر آذربایجان شرقی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با موادمخدر استان با همکاری ماموران انتظامی شهرستان جلفا، پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی کامیون حامل موادمخدر در عملیاتی غافلگیرانه نسبت به متوقف کردن خودروی مذکور اقدام کردند.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: ماموران در بازرسی دقیق از این کامیون مقدار ۳۷ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه را که به‌ طرز ماهرانه‌ای در میان محموله سیمان جاسازی شده بود کشف و ضبط کردند.
سرهنگ امیدی با اشاره به دستگیری یک متهم در این رابطه و تحویل وی به مراجع قضایی تصریح کرد:پلیس مبارزه با موادمخدر با رصد شبانه‌روزی فعالیت قاچاقچیان اجازه هیچ‌گونه فعالیت غیرقانونی را به سوداگران مرگ نخواهد داد و با تمامی توان برای تامین امنیت جامعه تلاش می‌کند.


نظرات شما