جمعه ۲۶ تير ۱۴۰۵

اجتماعی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی:

اعتبارات استانی ملکان یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال است

اعتبارات استانی ملکان یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال است
پیام آذری - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی رقم مصوب اعتبارات استانی شهرستان ملکان برای امسال را یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی رقم مصوب اعتبارات استانی شهرستان ملکان برای امسال را یک هزار و 600 میلیارد ریال اعلام کرد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، حیدر فتح زاده در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان ملکان با بیان اینکه یک هزار و 600 میلیارد ریال در ابلاغیه اولیه قانون بودجه امسال مصوب شده است از احتمال افزایش بودجه شهرستان ملکان از محل منابع استانی خبر داد و گفت: در این راستا تلاش‌هایی با همت نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی و فرمانداری در جریان است.
وی گفت:با توجه به نیازمندی‌های ملکان برای توسعه در بخش‌های زیرساختی تلاش می‌شود بودجه استانی این شهرستان تا سقف 2 هزار و 200 میلیارد ریال افزایش یابد.
فتح زاده اهمیت اجرای طرح های درمانی و عمرانی در ملکان را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: با وجود محدودیت منابع مالی و بودجه‌ای برای امسال نهایت تلاش خود را انجام می‌دهیم که طرح‌های این بخش‌ها با رکود و یا تعطیلی مواجه نشوند.
وی تداوم اجرای عملیات تصفیه‌خانه و تجهیز بیمارستان فارابی ملکان را از اهداف اصلی امسال برای تخصیص بودجه اعلام کرد.
زهرا خدادادی نماینده مردم ملکان و لیلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه از گشایش سه ردیف اعتباری ملی برای طرح‌های مهم این منطقه خبر داد و گفت: توسعه بیمارستان فارابی، طرح فاضلاب شهری ملکان و طرحی در شهر لیلان از جمله این طرح‌ها هستند.
خدادادی گفت:طرح های فوق از اعتبارات ملی بهره‌مند می‌شوند که لازم است دستگاه‌های متولی از هم اکنون تلاش‌های خود برای جذب اعتبارات را شروع کنند.
وی گفت:در همین راستا کلنگ‌زنی طرح توسعه بیمارستان فارابی در هفته دولت انجام خواهد شد.
نقی محمدی فرماندار ملکان نیز بر لزوم آغاز عملیات اجرایی کمربندی و اصلاح میادین اصلی شهر ظرف یک هفته کاری تاکید کرد.
وی اظهار کرد:برای طرح کمربندی ملکان (محور‌های ملکان–میاندوآب و ملکان–بناب) یک هزار و 200 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته و تداوم وضعیت فعلی این طرح پذیرفتنی نیست.


نظرات شما