پیام آذری - مراسم بزرگداشت یادو خاطره قائدشهید امت با حضور قشرهای مختلف مردم در مسجد ۱۴ معصوم ارومیه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای آذربایجان غربی، مراسم بزرگداشت شهادت قائد امت با حضور اقشار مختلف مردم در مسجد ۱۴ معصوم ارومیه برگزار شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه در این مراسم گفت: شهادت و فقدان جبرانناپذیر آقای شهید ایران، نهتنها ملت ایران، بلکه جهان اسلام و همه آزادیخواهان جهان را در غمی بزرگ فرو برد و امت اسلامی را از رهبری حکیم، بصیر و بی نظیر محروم کرد.
سرهنگ مهدی رضوی در ادامه افزود: رهبر شهیدمان مجاهد خستگیناپذیر، همچون مشعلی فروزان، الهامبخش استمرار راه عزت، استقلال، عدالتخواهی بود و بدون شک فرزندان غیور و راستین این مرز و بوم درسی فراموش نشدنی به جنایتکاران آمریکایی و صهیونیستی خواهند داد.
مداحی در وصف شهدا پایان بخش این مراسم بود.