پیام آذری - همایش توانمندسازی همیاران انرژی با تکیه بر توان بسیج و دهیاریها در مراغه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، علی امیری راد فرماندار مراغه گفت:طرح جهادی توانمندسازی همیاران انرژی با هدف فرهنگسازی و مدیریت مصرف بهینه انرژی در این شهرستان برگزار شد.
امیری راد افزود: این طرح به دنبال ایجاد شبکهای مردمی برای کاهش فشار بر روی منابع انرژی از جمله آب، برق و گاز در کشور است.
وی اضافه کرد: در این همایش یک روزه ۱۲۰ نفر از بسیجیان و دهیاران شهرستان با روشهای استفاده بهینه از آب، برق و گاز آشنا شدند و قرار است به عنوان همیار آموختههای خود را به محلات شهر و روستاها انتقال دهند.
سرهنگ یحیی حیدری فرمانده سپاه ناحیه مراغه نیز در این همایش گفت: همیاران انرژی در محلات شناسایی و آموزش دیدند و مسئولیت فرهنگسازی و پایش مصرف انرژی را بر عهده خواهند داشت.
سرهنگ حیدری افزود: این افراد در شرایط بحرانی مانند قطع آب، برق یا گاز نیز نقش کلیدی خواهند داشت.
وی از شهروندان درخواست کرد تا با مشارکت در این طرح به بهبود الگوی مصرف انرژی و پایداری منابع کشور کمک کنند.
وحید صالح زاده مسئول بسیج مهندسین صنعت آذربایجان شرقی در این همایش گفت: به منظور ترویج فرهنگ استفاده بهینه از انرژیها همیاران انرِژی در ۲۰ شهرستان استان فعال شده است.
وی با بیان اینکه فعالیت این همیاران از تیرماه آغاز شده افزود:در سه شهرستان دیگر استان نیز به زودی فعال خواهد شد.