شنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

پیشبرد الگوواره قدرت‌بنیان در آذربایجان غربی با توانمندسازی و نگهداشت نخبگان

شناسایی حدود یک هزار و ۵۰۰ نخبه و مستعد برتر در آذربایجان غربی

شناسایی حدود یک هزار و ۵۰۰ نخبه و مستعد برتر در آذربایجان غربی
پیام آذری - قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در ارومیه گفت: حدود یک هزار و ۵۰۰ نخبه و مستعد برتر درآذربایجان غربی شناسایی شده‌اند و برای توسعه پوشش طرح‌های حمایتی افزایش ارتباط جامعه دانشگاهی با بنیاد ملی نخبگان ضروری است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در ارومیه گفت: حدود یک هزار و ۵۰۰ نخبه و مستعد برتر درآذربایجان غربی شناسایی شده‌اند و برای توسعه پوشش طرح‌های حمایتی افزایش ارتباط جامعه دانشگاهی با بنیاد ملی نخبگان ضروری است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی، سعید خدایگان، قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با تشریح برنامه‌ها و حمایت‌های این بنیاد، جذب و نگهداشت نخبگان، شناسایی استعداد‌های برتر، توانمندسازی و شبکه‌سازی و تکریم نخبگان را از مهم‌ترین محور‌های مأموریتی بنیاد برای تحقق پارادایم قدرت‌بنیان عنوان کرد.
همزمان با سفر معاون علمی رئیس‌جمهور به آذربایجان غربی، نشست تشریح برنامه‌ها و حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان و بنیاد ملی علم ایران با حضور سعید خدایگان، قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان، محمدرضا هرمزی‌نژاد، رئیس بنیاد ملی علم ایران و جمعی از استادان، نخبگان و مستعدان برتر استان در دانشگاه ارومیه برگزار شد.
خدایگان در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد بنیاد ملی نخبگان، طرح‌های حمایتی این بنیاد و شیوه‌نامه و سازوکار اجرای آنها را تشریح کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان در سه محور «شناسایی، توانمندسازی و شبکه‌سازی»، «جذب و نگهداشت» و «تکریم و الگوسازی» فعالیت می‌کند.
وی با اشاره به شناسایی و حمایت از مستعدین برتر، افراد نخبه و متخصص در کشور افزود: طرح‌هایی همچون شهاب، شهید وزوایی، شهید احمدی روشن، آموزشیار و پژوهشیار، شهید صیاد شیرازی، دانا، شهید چمران، جذب استعداد‌های برتر در دستگاه‌های اجرایی، جذب هیئت علمی، جذب در مراکز خصوصی، طرح دکتر کاظمی آشتیانی و مسکن نخبگان، بخشی از برنامه‌های بنیاد برای حمایت از جامعه نخبگانی است.
قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان، با تأکید بر اهمیت جذب و نگهداشت نخبگان اظهار کرد: در طرح جذب استعداد‌های برتر در دستگاه‌های اجرایی، با همکاری دیگر دستگاه‌ها، کد‌های شغلی کلیدی شناسایی شده و در طرح جذب هیئت علمی نیز بیش از ۹۵ درصد افراد تأییدشده بنیاد تاکنون در دانشگاه‌ها جذب شده‌اند.
خدایگان درباره وضعیت آذربایجان غربی نیز گفت: حدود یک هزار و ۵۰۰ نخبه و مستعد برتر در استان شناسایی شده‌اند و با توجه به ظرفیت دانشگاهی استان، ضروری است ارتباط جامعه دانشگاهی با بنیاد افزایش یابد و افراد بیشتری از ظرفیت طرح‌های حمایتی استفاده کنند.
وی افزود: در طرح شهید احمدی روشن ۱۷ نفر از استان در حلقه‌های حل مسئله مشارکت داشته‌اند، ۸۶ نفر از ظرفیت طرح شهید صیاد شیرازی استفاده کرده‌اند و در سال ۱۴۰۵ نیز ۳۸ مورد تخصیص زمین یا واحد مسکونی در قالب طرح مسکن نخبگان در استان انجام شده است.
در این نشست، حاضران نیز پرسش‌ها و دیدگاه‌های خود درباره نحوه بهره‌مندی از طرح‌ها و حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان و بنیاد ملی علم ایران را مطرح کردند.


نظرات شما