پیام آذری - ایرنا / مصاحبه علی بیرانوند دروازه ملی پوش کشورمان پس از بازی روز گذشته تیم های فوتبال تراکتور و استقلال در تبریز حاشیه ساز شده و همچنان در صدر اخبار فضای مجازی قرار دارد.
نخستین خبر منتشر شده پس از این مصاحبه کنار گذاشته شدن بیرانوند از تراکتور بود مبنی بر اینکه دروازهبان تیم فوتبال تراکتور در پی حواشی ایجادشده پس از دیدار این تیم برابر استقلال با تصمیم جواد نکونام از جمع سرخپوشان تبریزی کنار گذاشته و پرونده وی به کمیته انضباطی باشگاه ارجاع شد.
کریمی: آقای بیرانوند، بعد از سربازی در خدمت شما هستیم
کریمی مدیرعامل باشگاه تراکتور در صحبتهای خود پس از بازی روز گذشته درباره حواشی علیرضا بیرانوند و کنار گذاشته شدن این بازیکن از تیم تراکتور گفت: «در پی صحبتهای ایشان در پی مشورت با کادرفنی، تصمیم بر این شد که درباره مصاحبه آقای بیرانوند در کمیته انضباطی حاضر شده و توضیح بدهند.»
او درباره ادعای بیرانوند درباره شرایط مالی وخیم تراکتور هم گفت: «ایشان سال گذشته صد درصد قراردادشان را دریافت کردند، در حالی که باشگاه تراکتور طبق مصوبه سازمان لیگ میتوانست ۷۰ درصد قراردادها را پرداخت کند، همانطور که سایر تیمها ۶۰ تا ۶۵ درصد قراردادها را بیشتر پرداخت نکردند.
ضمن اینکه در سال جدید هم ایشان تنها بازیکنی هستند که ۳۵ درصد قراردادشان را دریافت کردند و تفاوت زیادی با بازیکنان دیگر دارند که هشت درصد گرفتهاند.
کریمی با اعلام اینکه قرار است روز شنبه دریافتی تراکتور به ۱۸ درصد برسد؛ ادامه داد: من تصور میکنم که صحبتهای امشب، آن هم بعد از بازی خوبی که مقابل استقلال انجام دادیم، کار بسیار غیرحرفهای بود که از طرف یک بازیکن باتجربه رقم خورد و مایه ناراحتی همه ما، به خصوص هواداران تراکتور، شد.
او در واکنش به صحبت بیرانوند درباره جدایی از تراکتور بعد از خدمت سربازی هم گفت: «بنابر آنچه که من به عنوان مدیرعامل باخبر هستم، ایشان در قرارداد با تراکتور هستند و بعد از خدمت سربازی هم در خدمتشان هستیم.»