پیام آذری - ارومیه - سرپرست گمرک پلدشت گفت: در نیمه نخست سال جاری بیش از ۲۶۸ هزار و ۷۲۳ تن کالا به ارزش بیش از یک میلیارد و ۸۳۳ میلیون دلار از گمرک پلدشت ثبت شده است.
وحید طایفه حسینی در گفتگو با خبرنگار از جهش چشمگیر در بخش ترانزیت ورودی به کشور از مرز پلدشت خبر داد و اظهار کرد: در این مدت ۱۳ هزار و ۴۹ فقره اظهارنامه به وزن ۲۶۸ هزار و ۷۲۳ تن و ارزش بیش از یک میلیارد و ۸۳۳ میلیون دلار ثبت است که از نظر وزنی ۵۰ از نظر تعداد اظهارنامه ۳۸ و از نظر ارزش ۲۹ درصد رشد نشان می دهد.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت یک هزار و ۶۲۷ فقره اظهارنامه صادراتی با ۳۲ هزار و ۹۸۳ هزار تن کالا به ارزش ۶۸ میلیون و ۶۶۰ هزار دلار از این گمرگ صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، از نظر وزنی ۱۷۱، از نظر تعداد اظهارنامه ۲۴۷ و از نظر ارزشی ۸۰۷ درصد افزایش داشته است.
طایفه حسینی با اشاره به تردد بیش از ۴۰ هزار دستگاه کامیون از مرز پلدشت در نیمه نخست سال جاری عنوان کرد: در این مدت ۴۰ هزار دستگاه کامیون از مرز پلدشت تردد کرده اند که نشان دهنده افزایش چشمگیر ترانزیت ورودی و جهش بی سابقه صادرات از گمرک پلدشت است.
سرپرست گمرک پلدشت با اشاره به افزایش ۸۹۱ درصدی درآمد گمرک پلدشت و افزایش تردد کامیون های ورودی و خروجی از مرز پلدشت، تکمیل دستگاه آشکارساز کامیونی، تجهیز گمرک به سگهای موادیاب، ایجاد انبار در پسکرانه گمرک و فعالیت شبانهروزی مرز را از برنامه های آتی این گمرک برشمرد و بر ضرورت رفع موانع موجود در مسیر تجارت فرامرزی تأکید کرد.