پیام آذری

آخرين مطالب

توضیحات رییس سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص مصاحبه منتشر شده در رسانه ها سازمان حفاظت محیط زیست

توضیحات رییس سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص مصاحبه منتشر شده در رسانه ها
  بزرگنمايي:

پیام آذری - عیسی کلانتری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص مصاحبه منقطع شده خود توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست ، در متن توضیح عیسی کلانتری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست آمده است : برای من مشخص نیست در این برهه زمانی، پخش چهل ثانیه از مصاحبه دو ساعته مربوط به سه سال قبل، به نحوی باعث سوءبرداشت از کلیت مطلبی شود که در آن مصاحبه عرض کردم و این موضوع با چه هدفی صورت گرفته است.
در توضیح عرض می کنم اینکه آمریکا و شوروی سابق و حتی اسراییل، همواره سعی در دخالت و هدایت تحولات مهم دنیا از جمله انقلاب اسلامی داشته و دارند بر کسی پوشیده نیست؛ منظور من این بود که رهبری حضرت امام (ره) اجازه نداد، آمریکا میوه انقلاب اسلامی را به نفع خود بچیند و همچنان هم تلاش برای ضربه زدن به جسم و روح انقلاب اسلامی و ایران توسط قدرت های امروز دنیا و دشمنان ما ادامه دارد.
ضمن اینکه، شهادت برادر پرتلاش محسن فخری‌زاده را تسلیت عرض کرده، این جنایت بزرگ را محکوم می کنم و از خداوند بزرگ خواستارم مسببان آن را به جزایی درخور برساند، برنامه ریزی برای تبدیل تضارب آرا و نظرات سیاسی به اختلافات بین مسئولان و سلب اعتماد مردم از آنان را از جمله این موارد می دانم. به نظر میرسد طی ماه های آینده و با توجه به تحولات سیاسی حادث شده، شاهد تشدید این تفرقه افکنی ها باشیم.
در هر حال، دوستانی که نسخه تقطیع شده مصاحبه مذکور را ملاحظه کرده و مکدر شده اند، اگر آن را به‌طور کامل ملاحظه فرمایند، قطعا مفهوم سخن و منظور صحیح اینجانب از عباراتی که استفاده شده به ذهنشان متبادر خواهد شد تا بهتر و دقیق تر بتوانند در مورد تعهد و ارادت خالص اینجانب نسبت به حضرت امام خمینی (ره) قضاوت فرمایند.
همچنین لازم به ذکر است که بنده، مقلد حضرت امام بوده ام و در سال 1360 بر اساس وظیفه ملی و شرعی نسبت به ایشان، انقلاب اسلامی و شهدا تصمیم گرفتم از آمریکا به ایران بازگردم و در خدمت مردم و کشورم باشم و تا زمانی که نیاز است این خدمت را ادامه خواهم داد؛ نه منتی بر کسی داشته، نه اصراری برای مسئولیت، که خود نیک می‌دانم چه وظیفه‌ای در خدمت به این نظام مقدس و مردم کشورم دارم.
در پایان اگرمشاهده کلیپ 40 ثانیه‌ای و تقطیع شده از مصاحبه دو ساعته مربوط به سال 1396 با لغزش کلامی پیش‌آمده، موجب تکدّر خاطر دوستداران حضرت امام(ره) و انقلاب اسلامی شده است، از این موضوع عذرخواهی می‌کنم.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/288289/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واگذاری13 منطقه گردشگری اردبیل به بخش خصوصی

برداشت 12 هزار تن دانه روغنی کلزا در استان اردبیل

نفوذ توده‌های گردوخاک در آذربایجان‌ شرقی

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

پیش‌بینی تولید بیش از 79 هزار تن سیب زمینی در آذربایجان شرقی

متقاضیان ثبت‌نام پایه هفتم مدارس شاهد و خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر

ترفند تا کردن لباس!

تمدید مهلت ثبت‌نام کلاس اولی‌ها

شهادت 30 دانش آموز و 7 معلم در جنگ 12 روزه / تدوین سناریوهای احتمالی برای شرایط ویژه

برنامه‌های آموزش و پرورش به شکل قابل قبولی در حال پیشرفت است

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

افزایش 32 درصدی اعتبارات عمرانی مرند

ایجاد موزه حیات وحش در اسکو

زلزله 4.2 ریشتری پیرانشهر را لرزاند

دستگیری کلاهبردار تلفنی توسط پلیس میانه

کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها با استفاده از ظرفیت نهادهای ارفاقی

برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم توسط 57 هیئت مذهبی در چالدران

انفجار در ارومیه؛ علت خنثی سازی مهمات به جا مانده از جنگ 12 روزه است

زمین لرزه 4.2 ریشتری پیرانشهر را لرزاند

آمادگی مراکز خرید گندم در آذربایجان شرقی

شور حسینی در اردبیل

تولیدات کشت و صنعت پارس 15 درصد افزایش یافت

فرزند کاظم صدیقی در زندان است

پزشکیان: نباید عده‌ای فکر کنند عقل کل هستند و همه چیز را فقط آنها می‌فهمند

لیست غذاهای کم کالری برای کاهش وزن

توسعه صنایع تبدیلی ثروت آفرینی را در مغان رقم می‌زند

تغییر زمان برگزاری آیین بزرگداشت شهدای تجاوز رژیم صهیونی به تبریز

آویز در خانه درست کن!

کشف 25 تن گندم قاچاق در مراغه

نخستین بار در عجب‌شیر؛ پرورش ماهی در استخرهای کشاورزی آغاز شد

تغییر ساعات کاری بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

افتخارآفرینی رزیدنت قلب وعروق دانشگاه علوم پزشکی ارومیه درعرصه های ملی و بین المللی

مدرسه تاریخی هدایت ارومیه میزبان زائران حسینی

پدافند درمانی اردبیل باید توسعه یابد

بی توجهی به امر به معروف حادثه کربلا را رقم زد

احیای چاه آب راکد در بستان آباد و برخورد قاطع با انشعابات غیرمجاز

سرپرست دانشگاه شهید مدنی آذربایجان منصوب شد

بهره برداری از ١١ پروژه در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشى در شهرستان سلماس

تابلو‌های مراکز تاریخی و گردشگری در ورودی‌های ارومیه نصب شود

آشنایی کارکنان شرکت هواپیمایی با جاذبه‌های گردشگری منطقه آزاد ماکو

انتصابات براساس توانمندی و تخصص است

کشف لاشه کل وحشی و شناسایی مظنونان در خوی

جمع آوری پسماند‌های عمرانی در محور‌های مواصلاتی ارومیه

سرانه فضاهای آموزشی سلماس را افزایش می دهیم

دیدار چهره به چهره استاندار آذربایجان غربی با مردم

افزایش 90 درصدی اجرای احکام رفع تصرف در آذربایجان‌غربی

سرانه فضا‌های آموزشی سلماس افزایش می یابد

بهسازی واگن‌های مسافری آذربایجان‌غربی در دستور کار راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران

بازدید سرزده استاندار آذربایجان‌غربی از مدیریت شعب یکی ازبانکها