پیام آذری

آخرين مطالب

صدور بیش از هزار اخطاریه برای آلوده کنندگان خاک در خراسان رضوی /رسیدگی به 49 شکایت با موضوعیت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست

صدور بیش از هزار اخطاریه برای آلوده کنندگان خاک در خراسان رضوی /رسیدگی به 49 شکایت با موضوعیت پسماند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در ارتباط با وضعیت حفاظت از خاک در استان گفت:بیش از هزار اخطاریه به واحدهای آلاینده خاک دراستان طی یک سال اخیر ابلاغ شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، تورج همتی افزود: طبق مواد 11 ، 14 و 15 قانون حفاظت از خاک، موضوع شناسایی و پایش واحدهای آلاینده خاک در دستور حوزه نظارت و پایش این اداره کل بوده که بر این اساس طی یک سال اخیر مجموعاً 6633 نوبت پایش از واحد های صنعتی بعمل آمده و برای واحدهای آلاینده خاک 1077اخطاریه زیست محیطی صادرشده است.
این مقام مسئول ضمن اشاره به ابلاغ قانون حفاظت از خاک به تمامی ارگانها و سازمان های اجرایی استان گفت: طی این ابلاغ بر ضرورت لحاظ اعتبارات لازم برای پیشگیری یا جبران خسارت ناشی از آلودگی یا تخریب خاک در موافقتنامه ها تأکید شده است .
وی همچنین درخصوص اجرای ماده 19 قانون حفاظت ازخاک دراستان به تهیه بانک اطلاعاتی تمامی لندفیلهای روستایی و شهری و بانک اطلاعاتی سدهای باطله و پایش محلهای دفن پسماند استان و نمونه برداری از خاک اشاره کرد و افزود: دریک سال اخیر 1580 نوبت بازدید کارشناسی از واحدهای تولید کننده پسماند و زباله گاه ها برای نظارت بر پسماندهای عادی، صنعتی و ویژه درسراسر استان صورت گرفته و به 49 شکایت با موضوعیت پسماند رسیدگی شده است.
وی درخصوص ماده 13 قانون حفاظت از خاک که به وظیفه مندی در مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی و شهرکها و نواحی صنعتی می پردازد گفت:تمامی مصوبات و ضرورت های اجرایی به ارگانهای متولی ابلاغ شده و از اقدامات صورت گرفته در مناطق ویژه اقتصادی استان گزارشات کاملی تهیه و به سازمان مرکزی ارسال شده است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، 670 نوبت پایش و نظارت بر پسماند بیمارستانی در سطح استان،12 نوبت پایش واحدهای تولید کننده پسماند ویژه و 336 نوبت نظارت و کنترل زباله گاه های استان را درفهرست اقدامات به عمل آمده دراین خصوص عنوان کرد و افزود: به همت سازمان جهاد کشاورزی استان، 4840 کیلوگرم سموم سنواتی امحاء اصولی شدند و مدیریت تلفیقی آفات در سطح 20500 هکتار از مراتع استان انجام شده است .
همتی همچنین با اشاره به اینکه خراسان رضوی به دلیل شرایط جغرافیایی بصورت مستمر در معرض پدیده بیابان زایی قرار دارد و سالانه به طور متوسط 15 تن در هکتار فرسایش خاک در استان را شاهد هستیم گفت: جنگلکاری بیش از 2600 هکتار از اراضی از سال 1392 تا کنون، بیابان زدایی بیش از 304 هزار هکتار از اراضی بیابانی استان به منظور مدیریت مناطق بیابانی و مهار کانون های بحرانی فرسایش خاک،اجرای 550 هزارهکتار طرح مرتعداری،اجرای 13 هزار هکتار عملیات بیولوژیک و نیزاجرای 17 هزار احیاء و توسعه گیاهان داروئی به همت منابع طبیعی و آبخیز داری استان از جمله اقدامات موثر در کاهش تبعات ناشی از فرسایش خاک در استان بوده است.
وی همچنین به استفاده از بقایای هرس درختان به میزان 180 هزار تن در سال ، استفاده از 21 هزارتن گلبرگ گل زعفران در تولید کود و مصارف صنعتی، تبدیل حدود 100 هزار تن بقایای پسته به کود آلی در سال و تولید 86880 تن کود آلی در سال اشاره کرد و افزود: سازمان مدیریت و پسماند شهرداری مشهد نیز نسبت به ایجاد لندفیل مهندسی و منطبق با ضوابط مربوطه برای دفن پسماندهای پزشکی در مرکز استان اقدام کرده است و ضمن اینکه این محدوده ژئوممبران و فنس کشی شده است،برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا ،پسماندهای بی خطر شده نیز با رعایت ضوابط دفن اعم از آهک پاشی و.... در این لندفیل مدیریت می شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/294431/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برداشت نخود از مزارع مهاباد آغاز شد؛ پیش‌بینی تولید 4 هزار تُن

60 کیلومتر راه و بزرگراه آذربایجان غربی زیربار ترافیک می‌رود

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ بیمه باربری دی؛ همراه مطمئن کالاهای تجاری

صمیمی: مسئولان میرآباد باید در مسیر توسعه، به موضوع فضاهاى آموزشى و کیفیت آموزشى و پرورشى توجه کنند + تصاویر

شور و حال پلدشتی‌ها در ماه محرم

احیای فریضتین، راهبردی برای ارتقای فرهنگ سازمانی

انجام 234 مورد نظارت بر طرح‌های واگذارشده در آذربایجان غربی

وصول به موقع عواید اجاره از اراضی ملی واگذار شده

حرکت دستجات عزاداری محله عالی قاپو در بازار

جامعه بین‌الملل در برابر هجمه هدفمند به زیرساخت‌های علمی ایران سکوت نکند

مراسم شهدای اقتدار ایران

آلبوم «حزن فرات» در اردبیل رونمایی می‌شود

تقویت وحدت و انسجام ملی، یک وظیفه همگانی است

60 کیلومتر راه و بزرگراه آذربایجان غربی زیربار ترافیک می رود

آذربایجان غربی نیازمند سرمایه‌گذاری هوشمندانه، توسعه زیرساخت‌های صنعتی

صرفه جویی 19000 مترمکعب آب در آبخوان های بوکان

8 نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای در آذربایجان غربی تا پایان امسال اصلاح می‌شود

اردبیل از قطب های مهم تولید مرغ در کشور

کارآموزی و کارورزی هنرجویان هنرستان های فنی حرفه ای و کاردانش سطح استان در حال برگزاری می باشد

تأکید دادستان عمومی و انقلاب ارومیه به تسریع در احداث و ایمن سازى مدارس + تصاویر

صمیمی: اجراى طرح نمادیکی از مهمترین برنامه های آموزش و پرورش است/ پیشگیرى از آسیب هاى اجتماعى اولویت اصلی ماست

روایت حماسه بر چهره شهر؛ گذری در شهرنگاره‌های تبریز

فصل فوق‌فشرده برای تراکتور، سپاهان و استقلال؛ پرسپولیس راحت شد!

پیش‌بینی تولید بیش از 79 هزار تن سیب زمینی در آذربایجان شرقی

نهضت راهسازی در محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی

8 نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای تا پایان امسال اصلاح می‌شود

بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوص در اجرای طرح‌های مسکن شهرستان پیرانشهر

وصول بیش از 33 میلیارد ریال عواید اجاره و فروش اراضی واگذاری در آذربایجان غربی

الزام ثبت‌نام محصولات زراعی و گلخانه‌ای آذربایجان غربی در سامانه سماک برای دریافت کد QR

پیام استاندار آذربایجان‌غربی به مناسبت روز ملی صنعت و معدن

توزیع بیش از 24 هزار تن کود یارانه‌ای در آذربایجان غربی

رقابتهای رنکینگ گلف کروکت اردبیل

ایجاد شعب ویژه رسیدگی به جرایم منظومه‌های ماهواره‌ای در اردبیل

وقایع روز پنجم محرم الحرام؛ ذکر شهادت عبدالله بن الحسن (ع)

کنترل نرخ‌ کالاهای اساسی با نظارت مستمر در اردبیل

1.3 میلیون مسافر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی تردد کرده اند

واگذاری13 منطقه گردشگری اردبیل به بخش خصوصی

برداشت 12 هزار تن دانه روغنی کلزا در استان اردبیل

نفوذ توده‌های گردوخاک در آذربایجان‌ شرقی

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

پیش‌بینی تولید بیش از 79 هزار تن سیب زمینی در آذربایجان شرقی

اجتماع ضد صهیونی دستجات و هیئات تبریز برگزار می شود

متقاضیان ثبت‌نام پایه هفتم مدارس شاهد و خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر

ترفند تا کردن لباس!

تمدید مهلت ثبت‌نام کلاس اولی‌ها

شهادت 30 دانش آموز و 7 معلم در جنگ 12 روزه / تدوین سناریوهای احتمالی برای شرایط ویژه

برنامه‌های آموزش و پرورش به شکل قابل قبولی در حال پیشرفت است

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

افزایش 32 درصدی اعتبارات عمرانی مرند

ایجاد موزه حیات وحش در اسکو