پیام آذری

آخرين مطالب

نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر برگزار شد معاونت امور زنان و خانواده

نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر فرصت مغتنمی است که هم دستاوردهای انقلاب در این حوزه معرفی و تبیین شود و هم جهت گیری های دین مبین اسلام در راستای تعالی مقام زن بیان شود

هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر فرصت مغتنمی است که هم دستاوردهای انقلاب در این حوزه معرفی و تبیین شود و هم جهت گیری های دین مبین اسلام در راستای تعالی مقام زن بیان شود به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ در این نشست که با حضور کلیه اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و نیز حضور مجازی 28 نفر از روسای این شورا از سراسر کشور برگزار شد، حجه الاسلام و المسلمین اشجری قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن اشاره به نقش بی بدیل زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و عرصه های پس از آن گفت: ما مرهون زحمات و حضور موثر زنان در عرصه های مختلف کشور از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون هستیم.
حجه الاسلام اشجری تبیین جایگاه زنان در نگاه امامین انقلاب در ترویج فرهنگ فاطمی و دستاوردهای زنان پس از پیروزی انقلاب را از وظایف و ماموریت های این شورا معرفی کرد و گفت: در راستای برگزاری مراسم های مذهبی و ملی؛ تشکیل ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر بر عهده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
وی تاکید کرد: انتصاب خانم دکتر خزعلی به عنوان رییس ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر توسط حضرت آیت الله جنتی، نشان از عمق تخصص، تعهد و شایستگی ایشان نسبت به حوزه زنان و خانواده است.
حجه الاسلام اشجری یادآور شد: حکم رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خطاب به خانم دکتر خزعلی به مدت سه سال است و ایشان می تواند در این مدت برنامه ها و اهداف خود را برای برگزاری هر چه بهتر برنامه های این ستاد به ویژه روز میلاد حضرت صدیقه طاهره، فاطمه زهرا (س) پیش بینی و اجرا کند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نسبت به در اختیار قرار دادن همه ظرفیت های شورا در جهت هر چه باشکوهتر برگزار شدن برنامه های ایام بزرگداشت مقام زن و روز مادر اعلام آمادگی کرد.

پیام آذری


در ادامه، خانم دکتر خزعلی پس از دریافت حکم ریاست ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر ضمن اشاره به موضوع جنگ نرم تاکید کرد: همانگونه که جنگ سخت منبع مادی را تحت تاثیر قرار می دهد، جنگ نرم موجب از بین رفتن فرهنگ، هویت، ارزش ها و جایگزین شدن ضد ارزش بجای آنها می شود. متاسفانه جنگ نرم موجب خدشه در نقش مادری و وظایف دینی زنان و دختران می شود. هر گامی که در جهت مقابله با آن نابجا برداشته شود یا سستی و تعللی صورت گیرد، موجب کمک به دشمن خواهد بود که با همه توان و امکانات خود وارد میدان شود، کما اینکه در حال حاضر همینطور است.
وی تاکید کرد: یکی از وظایف و مسئولیت های بزرگ ما در این زمینه، توجه به خانواده و به طور ویژه توجه به نقش زنان و دختران است که هر چه در این حوزه سرمایه گذاری و برنامه ریزی صورت گیرد، تاثیر آن در نسل های آینده مشاهده خواهد شد.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: بنا به تعبیر زیبای بنیان گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) قرآن انسان ساز است و زن انسان ساز، پس هر زمان که تفسیر قرآن به انحراف کشیده شود، جامعه نیز به سوی انحراف و انحطاط خواهد رفت. هر زمان که زن و کارکردها و ارزش های وجودی زن تحریف شود، باید منتظر هلاکت و انحطاط جامعه بود. لذا امیدواریم مدیریت و سرمایه گذاری در حوزه زنان و خانواده هدفمند و با برنامه ریزی صحیح صورت پذیرد.
رییس ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر تاکید کرد: اسلام برای زنان جامعه در همه زمینه ها برنامه دارد. ما نیز باید در هر موقعیت زمانی از آموزه های دینی بهره بریم و آن ها را بکار بندیم. البته هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر فرصت مغتنمی است که هم دستاوردهای انقلاب در این حوزه معرفی و تبیین شود و هم جهت گیری های دین مبین اسلام در راستای تعالی مقام زن بیان شود و زن الگوی فاطمی در این راستا معرفی شود. امیدواریم بتوانیم با همکاری دستگاه های اجرایی و ادارات کل امور بانوان استانداری های سراسر کشور برنامه ریزی مدون و دقیقی در این حوزه صورت گرفته و انجام پذیرد.
خانم دکتر خزعلی اظهار امیدواری کرد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر شروع مبارکی باشد برای برنامه هایی که معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در دولت سیزدهم صدد تدوین آنهاست و ادامه داد: از جمله موضوعات و اولویت های این معاونت می توان به برنامه های مبتنی بر توانمندی زنان، اشتغالزایی وکارآفرینی، آسیب های حوزه زنان و خانواده از جمله طلاق و کاهش آمار ازدواج می توان اشاره کرد. امید که بتوان با همکاری نهاد های فرهنگی و دغدغه مند برنامه های مرتبط با این هفته را اجرا و در طول سال نیز جاری نمود.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/452396/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکمیل تونل دوم حیران اردبیل نیازمند سه هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار است

هنوز بلد نیستی‌ مژه‌ مصنوعی‌ بزاری؟

بیش از هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن شهر جدید سهند آذربایجان شرقی در آستانه تحویل است

لالایی‌های سبز، خشم مقدس مادران تبریز علیه صهیونیسم

آذربایجان غربی در سوگ 6 ماهه دشت کربلا

اجتماع شیرخوارگان به یاد شیرخواره کربلا

برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در مهدیه اهرنجان سلماس

همایش شیرخوارگان حسینی در شهرستان پلدشت

شیرخوارگان تکابی درهم کوبنده حرمله‌های زمان خواهند شد

خوی در سوگ طفل شش‌ماهه کربلا؛ لالایی مادران برای علی‌اصغر (ع)

1.5 تن برنج تقلبی در تبریز کشف شد

اقتدار ایران رژیم صهیونیستی را به آتش‌بس وادار کرد

آخرین دستاوردهای موسسه تحقیقات دیم کشور در ارتقا زراعت دیم

ملت ایران زیر بار بیرق ذلت نمی‌رود

همایش شیرخوارگان حسینی در اردبیل برگزار شد

مناسبت روز/ جمعه، 6 تیرماه

بیرانوند نامزد عنوان بهترین دروازه‌بان آسیا شد

نظارت میدانی بر روند خرید تضمینی گندم در آذربایجان شرقی

شیرخوارگان حسینی و فریاد مبارزه با صهیونیسم

کشف اموال مسروقه 20 میلیارد ریالی در اردبیل

پلمب 9 واحد صنفی متخلف در مشگین شهر

خرید تضمینی 8500 تن گندم در آذربایجان شرقی

نـظـام سـیـاسـى اسلام بر پایه ولایت استوار است

مراسم تشییع و خاکسپاری شهید مدافع وطن فراجا در تبریز

آغاز پویش «به عشق امام حسین(ع) می‌بخشم» در آذربایجان غربی

مراسم شیرخوارگان حسینی در آذربایجان غربی برگزار می‌شود

نشانه‌های تپش قلب را جدی بگیرید

350 میلیارد تومان برای احداث تونل دوم حیران هزینه شده است

قاتل 33 ساله قبل از خروج از کشور دستگیر شد

همکاری تنگاتنگ بسیج، سپاه، پلیس و سایر نیروهای مسلح ستودنی است

قاتل 33ساله قبل از خروج از کشور دستگیر شد

نقش بی بدیل فرماندهان در حفظ تمامیت ارضی کشور

سخنگوی دولت: بورس از شنبه آغاز به کار خواهد کرد | ساعت کاری بانک‌ها و ادارات به حالت عادی بازمی‌گردد

ضرورت تکمیل و تجهیز مجتمع های آبرسانی به روستاها

دهه اول محرم عزاداری در حسینیه ثارالله اردبیل برگزار نمی‌شود

تکذیب جدایی اسکوچیچ از تراکتور

28 تبعه غیرمجاز از اردبیل طرد شده اند

85 نقطه آذربایجان غربی میزبان همایش شیرخوارگان حسینی

گردهمایی بانوان ورزشکار اردبیل

مادر شهیدان شعبان و رمضان مسافری به دیار باقی شتافت

گلباران مزار شهدای خوی در هفته قوه قضاییه

دیدار با خانواده شهید میر حجت موسوی در شهرستان پلدشت

شادی مردم خوی از نتیجه مقاومت 12 روزه رزمندگان اسلام مقابل رژیم صهیونیستی

پویش همدلی با نیروهای مسلح و مردم

جلوه‌های از همدلی مردم ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه

لزوم کنترل جمعیت دام های سبک در مراتع سهند

تشریح نحوه اعزام مشمولان پایه خدمتی تیرماه

تامین امنیت غذایی کشور با تلاش کشاورزان پارس آبادی

نشانه‌های اضطراب و راهکاری برای تخلیه انرژی کودکان

عکس/ عیادت امام‌جمعه تبریز از مجروحان تهاجم رژیم صهیونیستی