پیام آذری

آخرين مطالب

برگزاری نشست مشترک معاون رییس جمهور با هیاتی از کشور لبنان معاونت امور زنان و خانواده

برگزاری نشست مشترک معاون رییس جمهور با هیاتی از کشور لبنان
  بزرگنمايي:

پیام آذری - نشست مشترک معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با میهمانانی از کشور لبنان برگزار شد.

نشست مشترک معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با میهمانانی از کشور لبنان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ در این نشست که با حضور خانواده سردارشهید مصطفی بدرالدین از رهبران حزب الله لبنان و خانم مجتهدزاده رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس برگزار شد، به بررسی ابعاد و زمینه های مختلف مشارکت زنان ایران و لبنان پرداخته شد.
خانم دکتر خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این نشست ضمن خوش‌آمد گویی و خیرمقدم به مهمانان گفت: امیدواریم در این نشست‌ها بتوانیم همکاری‌های های خوب، جدی و عملیاتی را با خواهرانمان در بخش‌های مقاومت داشته باشیم و به طور خاص با خواهرانمان در لبنان که حقیقتا فکرمان، نگاهمان، حرکتمان و جانمان یکی‌ است.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: حضور با ایمان و با اعتقاد به خداوند، کثرت را برای مومنین به بار خواهد آورد، چرا که «کَم مِّن فِئَهٍ قَلِیلَهٍ غَلَبَتْ فِئَهً کَثِیرَهً بِإِذْنِ اللّهِ». اینکه اشاره کردید به مجموعه کوچک، نه؛ شما جامعه بزرگی هستید چون به قدرت بزرگی متصل هستید و ما امید این را داریم که هر روز بزرگتر و وسعت بیشتری را پیدا کنید تا همه جهان اسلام را تبدیل به یک جبهه مقاومت بزرگ کنیم.
وی ادامه داد: لازمه آن این است که ما بتوانیم ارتباط خوبی با هم داشته باشیم، مشترکاتمان را پیدا و تقویت کنیم و از هرچیزی که موجب اختلاف و موجب دور شدن مسلمان‌ها از یکدیگر می‌شود، ممانعت کنیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با قرائت آیه «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ» و اعلام آمادگی در زمینه های مورد درخواست میهمانان عنوان کرد: بخش عمده ای از مسائلی که در تمام کشورهای اسلامی با آن مواجه هستیم، سبک زندگی و نشانه گرفتن آن از جانب دشمنان است و اینکه تلاش کنیم شیوه حرکت، زندگی، تعامل و تصرفاتمان جنبه‌های معنوی خود را از دست ندهد. یکی از این موارد حفظ جایگاه، آثار و آن میراثی است که شهدا برای ما به جای گذاشتند.
در ادامه خانم دکتر خزعلی با اشاره به اینکه خانم دکتر مجتهدزاده در سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس به دنبال حفظ آثار دفاع، مقاومت، شهدا؛ سپس انتشار و نقل آن برای نسل‌های آینده و نسل‌هایی که آن را حس نکرده‌اند، می باشد؛ اظهار داشت: مقاومت همیشه هست و تنها شکل‌، نوع و ابزار آن عوض می‌شود؛ چرا که همیشه کسانی بودند که نخواستند مردم به رستگاری و هدایت دست پیدا کنند و همیشه باید این مقاومت چه به صورت نرم و چه به صورت سخت وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: اکنون خانم‌ها در کشورهای اسلامی در بخش‌های مختلف با مشکلاتی روبرو هستند و یکی از وظایف ما این است که در رفع مشکلات و در آماده کردن زمینه برای ظهور تلاش کنیم. مشکلات اقتصادی، اجتماعی و حقوقی همگی زمینه‌های همکاری ما و لبنان را می‌تواند فراهم کند که باتوجه به اولویت‌هایی که در لبنان دیده می‌شود، ما آمادگی همکاری را داریم.
معاون رییس جمهور با اشاره به این نکته که دشمنان تلاش می‌کنند که بین ما اختلاف بیندازند، تاکید کرد: همان طور که فرمودید تلاش میکنند که به لبنانی‌ها بگویند ایران آن‌جا را تصرف کرده و به ایرانی‌ها بگویند که اموال شما به لبنان می‌رود و همه حیله‌ها و مکرهایی که به کار می‌برند تا اختلاف بین مسلمانان زیاد شود. بخاطر دارم در سفری که به لبنان داشتم، یکی از مسائلی که امام جمعه صیدا اشاره داشت این بود که آنقدری که مسلمانان در جنگ‌های صلیبی از یکدیگر کشتند، غیر مسلمان‌ها از مسلمان‌ها نکشتند و از طریق همین اختلاف انداختن همواره سعی کردند مسلمانان را به جان هم بیندازند و خود در خارج صحنه بنشینند و شاهد قتل عام مسلمانان باشند.

پیام آذری


در ادامه؛ خانم فاطمه حرب همسر شهید مصطفی بدرالدین توانمندی‌ها و فعالیت‌های زنان لبنان و نقش آفرینی اندیشه امام خمینی و مقام معظم رهبری در تشکیل‌ و سامان‌دهی فعالیت‌های عقیدتی و فرهنگی زنان لبنان و تاثیر عمیق انقلاب ایران بر زنان لبنان را تشریح کرد.
سپس مجتهدزاده رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، با اشاره به نقش بسیار شهید مصطفی بدرالدین در حوزه مقاومت، از حضور خانواده این شهید گرانقدردر ایران قدردانی کرد و پیرامون اهمیت فعالیت مشترک بین زنان دو کشور به بیان توضیحاتی پرداخت.
همچنین دکتر زعفرانچی معاون بررسی های راهبردی معاون رییس جمهور ضمن اشاره به این نکته که حضور خانواده شهید سردارشهید مصطفی بدرالدین در ایران، یاد شهدای محور مقاومت کشورمان از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی را بیش از پیش زنده کرده است، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که شهید حاج قاسم یک فرد نبود، یک مکتب بود، به نظر من درمورد شهید بدرالدین هم می توان این را عنوان کرد که ایشان یک فرد نیست، بلکه یک فرهنگ مقاومت است و ما گوشه ای از این فرهنگ را در خانواده این شهید شاهد هستیم و به آن افتخار می‌کنیم.
دکتر زعفرانچی اظهار داشت: ما در حوزه زنان در جهان اسلام یک نقطه خلا را به شدت حس می‌کنیم و باید در حوزه رایزنی‌های فرهنگی مقاومت کار را از «نقش زنان در فرهنگ مقاومت» آغاز کنیم.
لازم به ذکر است با توجه به قرابت فرهنگی دو کشور ایران و لبنان و لزوم هم افزایی بین فعالیت های مختلف زنان در شاخه های متعدد بین دو کشور، این نشست با هدف بررسی راهکارهای انجام همکاریهای فیمابین برگزار گردید.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/455596/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین کتیبه ساسانی به عنوان اولین سند مکتوب شهر آباده کشف شد

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

گواه قهرمانی باشگاه تراکتورسازی تبریز زیر سایه بلوغ مدیریت زنوزی

تصویر؛ استقبال مردم ارومیه از آخرین پادشاه قاجار

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

پایان، غول ترک جام را بلعید!

مس سونگون 0 – 0 نیروی زمینی: تساوی سرد در تبریز

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه+تصاویر

مبارزه با آفت سن در 120 هزار هکتار از مزارع آذربایجان غربی

قتل عام در مرز ایران و آذربایجان | فیلم

ساخت طولانی‌ترین پل معلق کشور در آذربایجان‌شرقی

آماده افزایش مراودات تجاری با جمهوری آذربایجان هستیم

معرفی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پیرانشهر

اجرای 50 درصد ازطرح‌های آبیاری نوین استان در پلدشت

بررسی مسائل و مشکلات شهرک‌ها و نواحی صنعتی آذربایجان غربی

تصویب 14 شاخص عمرانی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در آذربایجان غربی

در دیدار استاندار با رئیس طرف آذری کمیسیون مشترک اقتصادی اتفاق افتاد

سرویس مدرسه دخترانه در آتش سوخت/ 9 دانش آموز راهی بیمارستان شدند

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

توسعه عدالت آموزشی در دستور کار آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

خبر خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

صدور کارت مرزنشینی برای افراد سه دهک اول و نیازمندان

خبرش خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

اتصال 2 هزار خانوار سلماسی به فیبر نوری

احصا و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی آذربایجان غربی

لزوم تدوین قوانین پایدار درآمدی برای شهرداری‌ها

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش‌آموزان مصدوم ارومیه شد

ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی معرفی می‌شود

شیوع سرخک در کمین است؛ دلیل؟ مهاجرانِ واکسینه‌نشده!

بقای آقای گل در تبریز تقریبا قطعی شد!

لیگ یک: مساوی بی روح در هوای سرد تبریز

کنان ییلدیز کار دست خودش و یوونتوس داد؛ محرومیت 2 جلسه‌ای ستاره بیانکونری تأیید شد

تخصیص 50 میلیارد تومان برای تامین آب شرب مرند

پرچم رضوی در تبریز به اهتزار درآمد

زمان بازگشایی مرز ایران و جمهوری آذربایجان فرا رسیده | باید مسیر ریلی جلفا به نخجوان احیا شود

مبارزه با آفت سن مادری در120 هزار هکتار از مزارع غلات آذربایجان غربی

14 هزار فرهنگی آذربایجان شرقی در فرآیند انتخاب معلم نمونه شرکت کردند

کلنگ زنی 9 پایگاه امداد و نجات و یک ساختمان اداری در آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش آموزان مصدوم ارومیه شد

5 دانش آموز ارومیه ای مصدوم تحت مداوا؛4 دانش آموز ترخیص شد

اولین نقش زن در خانواده توسط دختران ایفا می شود

دستگیری سارق دوچرخه و کشف اموال مسروقه در محمودآباد

عکس/ استقبال مردم ارومیه از احمدشاه قاجار

کشف کتیبه باستانی هزار و 500 ساله در آباده فارس

حادثه برای دانش‌آموزان دختر در ارومیه‌؛ 11 نفر مصدوم شدند

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ دیدار در سواحل خزر و در میان مردم تبریز و اردبیل

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ از دیدار در سواحل خزر و تا احساس غربت نکردن آقای رئیس جمهور

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

تعداد مصدومان آتش‌سوزی سرویس مدرسه ارومیه به 11 نفر رسید