پیام آذری

آخرين مطالب

افزایش بی‌ضابطه قیمت محصولات لوازم خانگی مورد قبول نیست/ فعالیت 250کارخانه تولیدی لوازم خانگی در آذربایجان شرقی گفتگو

افزایش بی‌ضابطه قیمت محصولات لوازم خانگی مورد قبول نیست/ فعالیت 250کارخانه تولیدی لوازم خانگی در آذربایجان شرقی
  بزرگنمايي:

پیام آذری -  صابر پرنیانت صبح امروز در گفتن و گو با خبرنگاران با بیان این که شفاف سازی فرآیند تولید و همچنین نظارت برخط سیستمی بر این فرایند، هدف اصلی سامانه جامع تجارت است، اظهار کرد: هر چند در حال حاضر تولیدکنندگان با ناملایمات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند ولی با این وجود هر گونه اجحاف در حق مصرف کنندگان و افزایش بی‌ضابطه قیمت محصولات لوازم خانگی مورد قبول نیست.
  وی، افزود: خوشبختانه در حال حاضر در تولید و عرضه محصولات لوازم خانگی مشکلی وجود ندارد و کیفیت محصولات داخلی در سال های اخیر افزایش چشمگیری یافته هر چند برای ارتقای کیفیت در حوزه های مختلف همچنان جای کار وجود دارد.
پرنیان با بیان این که قیمت مختلف محصولات مربوط به ذات بازار است، ادامه داد: دلایل مختلفی بر وضعیت نرخ محصولات تاثیرگذار است و نیازی نیست که قیمت محصولات مشابه دقیقا مانند هم باشد البته منظور رعایت قیمت محصولات با حاشیه سود مصوب است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان این که بیش از 250 کارخانه تولیدی در حوزه لوازم خانگی در استان وجود دارد که عمدتا صادرات محور هستند، گفت: با افزایش نرخ دلار میل به صادرات افزایش می یابد که این ظرفیت و قدرت در واحدهای تولیدی استان برای صادرات وجود دارد.
پرنیان با تاکید بر این که باید به منظور توسعه تجارت نگاه ویژه ای به بازارهای جهانی داشته باشیم، افزود: دغدغه مردم در خصوص افزایش قیمت محصولات لوازم خانگی به حق است که در این زمینه با راه اندازی شیوه جدید نظارت و بهره گیری از فناوری، بازار به صورت هوشمند تنظیم خواهد شد.
وی تاکید کرد: با وجود توانمندی بالای صنعت لوازم خانگی و فضایی که در بخش تولید ایجاد شده بدون تردید مردم عزیز می توانند با سهولت، کالاهای باکیفیت را با قیمت مناسب از بازار تهیه کنند یعنی به عبارتی تولیدات زیر پله‌ای از بازار جمع خواهد شد.
پرنیان سامانه جامع تجارت را برنامه جامع حاکمیت برای شفاف سازی در حوزه اقتصادی دانست و گفت: نظارت مستقیم در بخش تولید و توزیع موجب شفاف سازی در حوزه های مختلف اقتصادی خواهد شد.
وی در خصوص محدودیت واردات برخی از کالاهای خارجی اظهار کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که ممنوعیت واردات کالاها به صورت دایمی نخواهد بود بنابراین تولیدکنندگان داخلی باید با تولید محصولات باکیفیت و با قیمت مناسب و دارای استاندارد و گارانتی بتوانند با محصولات مشابه خارجی رقابت کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان این که علاج تمام مشکلات مردم در توانمندسازی تولید است، افزود: تلاش می کنیم با برنامه ریزی اساسی برای حوزه های تولید و توزیع، نظارت جامعی داشته باشیم.
 

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/527544/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مقام وزارت بهداشت: 19هزار و 750 بیمار مبتلا به تالاسمی در کشور داریم

هشدار رعد و برق و باد شدید برای برخی استان‌های کشور

ترویج سبک زندگی اسلامی سرفصل سیره رضوی است

چهار همت برآورد اولیه خسارت به بخش کشاورزی آذربایجان‌ غربی

تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر نقش زیرساخت‌ها در افزایش جذابیت مسکن

پیام سرپرست فرمانداری باروق به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام

ااسراف؛ تله‌ای مالی زیر پای بچه‌ها

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

معلمان، سنگ بنای توسعه جامعه

هواشناسی امروز جمعه 19/ 2/ 1404:وزش باد و گرد و خاک در اکثر استانهای کشور از امروز

عدالت اجتماعی در سیره رضوی پاسخگوی نابرابری‌های امروز است

پیام استاندار آذربایجان‌غربی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی

تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بوکان

بررسی آخرین وضعیت بازار دواب و مجتمع دام نالیشکینه بوکان

تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان بوکان

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

قیمت سکه امروز 19 اردیبهشت 1404 / نیم سکه 46 میلیون تومان شد

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

پزشکیان: خلیج‌ فارس، خلیج فارس خواهد ماند

انتقاد سخنگوی دولت اصلاحات از تغییر ساعات کاری ادارات

قهرمانان کاراته وان نونهالان کشور در اردبیل معرفی شدند

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ریشه تاریخی و سیاسی جنگ هند و پاکستان/ تأثیر تنش اسلام‌آباد و دهلی‌نو بر امنیت بین‌الملل و منطقه

عکس/ چهره مهربان مادر مهدی بازرگان 60 سال پیش با چادر خال خالی

باقری: آمده بودیم در تبریز آبروداری کنیم

عکس/ چهره متفاوت سید مصطفی خامنه‌ای 44 سال پیش در کنار پدر

ابراهیمی: پرسپولیس در میانه میدان ضعف دارد/ دیدار هفته پایانی لیگ برتر فینال‌گونه است

بازیکنان سپاهان بدون صحبت ورزشگاه را ترک کردند

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

گل دوم میسون مانت به اتلتیک بیلبائو از میانه میدان روی اشتباه دروازه‌بان حریف (منچستریونایتد 4-1 اتلتیک بیلبائو)

استاندار: کم‌آبی و ترک‌فعل‌ در اجرای طرح‌ها گلستان را تهدیدمی‌کند

واکنش تند علیپور به محل جشن قهرمانی تراکتور

حضور معاون وزیر کشور در بیمارستان کودکان «مردانی‌آذر» تبریز

خلاصه بازی تراکتور 3 - 3 نساجی: جشنواره گل در تبریز (ویدئو)

دستگیری عامل تیراندازی در اردبیل

خداداد عزیزی: ممنوع‌ المصاحبه‌ام!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

دست‌گرمی پیش از فینال؛ ترکیب احتمالی میلان برای تقابل با بولونیا

مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی در اردبیل

بازداشت عضو شورای شهر تبریز به اتهام‌فساد مالی

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

دیدار خاطره انگیز معلم و شاگردی بعد از 23 سال

تراکتور امتیازات را با نساجی تقسیم کرد

رازی که رنگ لباستان درباره احساس شما فاش میکند

پایان لیگ برای بیرانوند

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

حضور پتروشیمی تبریز در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران

نصب پنل‌های خورشیدی برای 44 واحد صنعتی در البرز

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید