پیام آذری

آخرين مطالب

حمله مسوولان به خبرنگاران در ایستگاه تبریز مقالات

حمله مسوولان به خبرنگاران در ایستگاه تبریز
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اعتماد نوشت: ماجرای حمله، توهین و برخورد فیزیکی بعضی مسوولان با خبرنگاران به سریالی تکراری در فضای رسانه‌ای ایران تبدیل شده و حالا در قسمت جدید به تبریز و ساختمان شورای این شهر رسید؛ همین یک سال پیش بود که سرپرست فرمانداری رفسنجان که می‌خواست به خبرنگار «تودهنی» بزند، از سوی وزیر کشور برکنار شد، اما این برخورد هم نه تنها درس عبرتی برای مسوولان نشده که حمله و برخی رفتار‌های عجیب با خبرنگاران در حال افزایش هم هست.
  در تازه‌ترین خبر، اما این سریال به ایستگاه شورای شهر تبریز رسید؛ خلاصه خبر هم این است که نایب‌رییس این شورا در تلاش برای ممانعت از فیلمبرداری یک خبرنگار، نه تنها به پرسش خبرنگار پاسخ نمی‌دهد که دوربین را با ضربه‌ای سرنگون و به روایتی به خبرنگار هم سیلی می‌زند.
این عضو شورا البته سیلی‌زدن را رد می‌کند و از تلاش خود برای ممانعت از ضبط فیلم می‌گوید هر چند روایت خبرنگار و حاضران در این سالن متفاوت است. در این باره حالا مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم ضمن اعلام پیگیری این موضوع خطاب به مسوولان گفته که سیلی زدن و تهدید کردن قطعا محکوم است.
آن‌طور که رسانه‌های استانی در این باره نوشتند ماجرا به جلسه دو روز پیش شورای شهر برمی‌گردد که پس از پایان جلسه شورای شهر تبریز که به بررسی بودجه 1402 تبریز اختصاص داشت، بین علیرضا نوای باغبان نایب رییس شورا و جواد آقاجان‌نژاد خبرنگار باسابقه تبریزی درگیری رخ داده و فیلم آن هم بلافاصله به فضای مجازی می‌رسد.
آقاجان‌نژاد که مدیرمسوول و صاحب امتیاز هفته‌نامه و پایگاه خبری بی‌تعارف است در این باره به فارس گفته است: بعد از قضایای شورای شهر تبریز از طریق کلانتری 22 تبریز اقدام به شکایت علیه علیرضا نوای باغبان نایب‌رییس شورای شهر تبریز، رسول برگی رییس شورای شهر تبریز و رییس روابط عمومی شورای شهر تبریز و برخی عوامل شورا به دلیل ضرب و شتم و بازداشت غیرقانونی در اتاق رییس شورای شهر (مانع خروج از اتاق برای ساعتی) و توقیف موبایلم کردم.
او با بیان اینکه دو گوشی موبایل آیفون و سامسونگ به همراه داشتم، گفت: گوشی سامسونگ را تا این لحظه عوامل شورا تحویل ندادند. آقاجان‌نژاد در ادامه این گفتگو خواستار بررسی دوربین‌های مدار بسته صحن شورا، رییس دفتر شورا و سالن‌های شورا در این رابطه ازسوی مسوولان مربوطه شد. او درباره جزییات ماجرا هم گفته است: من تنها به دنبال سوال از آقای باغبان در ارتباط با موضوع آذرپارک بودم و هدف دیگری نداشتم که مورد حمله قرار گرفتم.
پس از انتشار این خبر در رسانه‌های کشوری و فضای مجازی، شورای اسلامی شهر تبریز هم در بیانیه‌ای به این موضوع پرداخت و روایت متفاوتی ارایه کرد.
در این اطلاعیه آمده است: «پیرو انتشار خبری در برخی رسانه‌ها مبنی بر ضرب و شتم یکی از خبرنگاران توسط نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز، به استحضار همشهریان عزیز و اهالی محترم رسانه می‌رساند که برخلاف مطالب کاملا کذب منتشره مبنی بر انجام ضرب و شتم، طبق اظهارات کلیه حاضرین در صحنه و قرائن مسلم موجود در همان فیلم منتشره، هیچ‌گونه برخورد فیزیکی و ضرب و شتمی نسبت به فرد مذکور صورت نپذیرفته است و صرفا عضو محترم شورا در آن صحنه، با ابراز ناراحتی از تکرار رفتار خبرنگار مذکور در فیلمبرداری بدون اجازه از اشخاص (آن‌هم بعد از اتمام جلسه شورا)، صرفا به قصد ممانعت از فیلمبرداری و پایین آوردن دوربین، با اشاره دست، اقدام به پایین آوردن دوربین می‌نماید و کاملا مسلم است که هیچ‌گونه برخورد جسمی و فیزیکی با شخص مذکور اتفاق نمی‌افتد.»
در ادامه این اطلاعیه هم آمده است: «صحبت‌های موجود در همان فیلم نیز (پس از پایین آوردن دوربین) که ادامه اصرار خبرنگار مذکور بر مصاحبه و پرسش است و در آن صحنه هیچ‌گونه اشاره‌ای به برخورد فیزیکی با نامبرده نشده و ادعایی نیز در آن صحنه مطرح نمی‌شود و نیز نحوه رفتار حاضرین در صحنه، حاکی از آن است که ادعای ضرب و شتم نامبرده کذب محض بوده و چنین امری قطعا به وقوع نپیوسته است و این شایعه، صرفا با شیطنت رسانه‌ای نامبرده می‌باشد که با تیتر کاملا نادرست ضرب و شتم در فضای رسانه‌ای منتشر شده است.
این ماجرا واکنش «ایمان شمسایی» مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی را هم به همراه داشت و او در واکنش به ویدیوی سیلی زدن به خبرنگار تبریزی نوشت: «آقایان مسوول! ماجرای فرماندار و خبرنگار رفسنجانی که پیش آمد گفتید خبرنگار هم مقصر بوده، اصلا کاری ندارم این ادعا درست است یا غلط.
اما سیلی زدن و تهدید کردن قطعا محکوم است حتی اگر شهروند معمولی باشد چه رسد به نماینده افکار عمومی که مجوز رسمی از این نظام برای کار خبری دارد. اینکه عضو شورای شهر خواسته خبرنگار از او فیلم نگیرد و قصدش انداختن گوشی بوده در کلان ماجرا فرقی نمی‌کند. با مدیرکل ارشاد صحبت کردم در راه استانداری بود و قرار شد پیگیری کند. با خبرنگار و مسوول خانه مطبوعات استان هم صحبت کردم.»

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/538829/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعلام هشدار زرد هواشناسی در استان اردبیل

اجرای 20 طرح مشارکتی در استان اردبیل

اختصاص 10 میلیارد ریال برای تقویت بنیه فرهنگی کانون های مساجدص اردبیل

«فانوسی که افسانه نبود» در نمایشگاه کتاب روشن شد

ترابی به دنبال بازگشت به پرسپولیس با تایید تراکتور

بازدید معاون اول رئیس جمهور از عملیات اجرایی طرح انتقال آب ارس به تبریز

وضعیت جاده‌ های کشور آنلاین دوشنبه 22 اردیبهشت / وضعیت آب و هوای راه‌ ها در 24 ساعت آینده

بازدید معاون اول رئیس‌جمهور از عملیات اجرایی طرح انتقال آب ارس به تبریز

انتصاب سرپرست صندوق اجتماعی استان آذربایجان غربی

هوای جنوب آذربایجان غربی از فردا غبارآلود می شود

تقدیر عارف از اقدامات قرارگاه خاتم سپاه در طرح انتقال آب ارس/ امیدوارم همانند اقدامات ارزشمند قرارگاه خاتم، در این طرح اقدامی ماندگار صورت گیرد

78 هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی به آبیاری نوین

هواشناسی ایران 1402/2/22؛هشدار افزایش آلودگی هوا در 17 استان

عارف: رفع تنش آبی کشور یکی از اولویت‌های مهم دولت چهاردهم است

ارائه 114 مقاله در کنفرانس ملی هیدروژئولوژی ایران در تبریز

دیدار مدیرکل آموزش با دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

سینما و عکاسی هنرهای بی بدیلی هستند

افتتاح فاز اول کارخانه دشت میوه آذربایجان‌ با حضور عارف

مرگ یک دانش‌آموز ارومیه؛ ابراز احساسات مسئولان و دیگر هیچ!

روستای تاریخی 8000 ساله «حسنلو» در مسیر ثبت جهانی

تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی در استان اردبیل به صفر رسیده است

اختصاص 10 میلیارد ریال برای تقویت بنیه فرهنگی کانون های مساجد اردبیل

جذب 700 خدمتگزار در مدارس اردبیل

پروژه گود حصارک در پی ترک فعل مدیران مربوط اتفاق افتاده است

عملیات پلیس برای دستگیری 14 نفر از اراذل و اوباش تبریز

نمایی از ادای احترام عارف به امام جمعه شهید و شهدای تبریز

کاهش گره ترافیکی مرکز شهر تبریز با افتتاح پارکینگ طبقاتی

ترابی در مسیر جدایی از تراکتور؛ ستاره سابق به پرسپولیس برمی‌گردد؟

مهدی ترابی در مسیر جدایی از تراکتور؛ بند قراردادی که دردسرساز می‌شود

ترابی در مسیر جدایی از تراکتور

چالش سخت گل‌نخورترین گلر لیگ در تیم میانه جدولی

بازدید عارف از عملیات اجرایی طرح انتقال آب ارس به تبریز

دراین 17 استان گرد و خاک می شود/ هشدار به مسافران

هشتمین رویداد عصر امید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود

روند کاهش نسبی دما تا روز جمعه در آذربایجان شرقی آغاز می شود

سفر عضو هیأت‌مدیره بانک توسعه تعاون به آذربایجان شرقی؛ از تبریز تا ارس در مسیر توسعه

معاون اول رییس جمهور: مشکلات و مسائل آذربایجان شرقی بررسی و تصمیم گیری می‌شود

ادای احترام معاون اول‌رئیس جمهور به شهید آیت‌الله سید محمدعلی آل هاشم و شهدای 8 سال دفاع مقدس

نشست صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیران صندوق قرض‌الحسنه شاهد

سفر یک روزه مدیر کل بنیاد مازندران به شهرستان بهشهر

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

پیکر دانش آموز حادثه دیده وارد ارومیه شد + تصاویر

رفع تنش آبی کشور یکی از اولویت های مهم دولت چهاردهم است

بازدید یک‌روزه و آزادی 101 زندانی در آذربایجان‌غربی

تحول اقتصادی در اردبیل با آیت‌الله شهید سید ابراهیم رئیسی

هشدار دادستان اردبیل به ساخت و سازهای غیرمجاز در جاده اردبیل-سرعین

کشف 10 هزار لیتر سوخت قاچاق در محور اردبیل - سرچم

توقیف محموله میلیاردی سوخت قاچاق در اردبیل

ثبت بیش از 215 میلی‌متر بارش در استان اردبیل

اقدام سریع پلیس فتا مانع از مال باختن یک شهروند شد