پیام آذری

آخرين مطالب

تولید نخستین سمعک ایرانی با کیفیت و تکنولوژی روز دنیا گفتگو

تولید نخستین سمعک ایرانی با کیفیت و تکنولوژی روز دنیا
  بزرگنمايي:

پیام آذری - نصیر زارع‌سلماسی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در ارومیه با بیان اینکه این سمعک برای نخستین بار در کشور بومی‌سازی و با بهترین کیفیت و تکنولوژی روز دنیا طراحی و تجاری‌سازی شده است، اظهار کرد: این سمعک آماده تولید انبوه بوده و به‌زودی وارد بازار می‌شود.
  همه افرادی که به این سمعک احتیاج دارند، می‌توانند به راحتی و با قیمت بسیار پایین در مقایسه با سمعک‌های خارجی و با کیفیت بسیار بالا آن را تهیه کنند.
وی افزود: نخستین سمعک ایرانی همه نیازهای افراد کم‌شنوا که نیازمند به سمعک با کیفیت و قیمت مناسب هستند را پوشش کامل می‌دهد و وابستگی کشور را از سمعک که محصولی وارداتی از کشور‌های خارجی است، از بین می‌رود.
** ساخت جدیدترین و به‌روزترین پروتز‌های دست برای کودکان
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه از ساخت جدیدترین و به‌روزترین پروتز‌های دست برای کودکان نیازمند به پروتز دست در کشور هم خبر داد و با اشاره به اختراع دست مصنوعی هوشمند به‌عنوان یکی از ده‌ها اختراع خود به آنا گفت: این اختراع برای نخستین بار در کشور ساخته و توانست شادی را به همه معلولان کشور که به دلیل نقص عضو دچار مشکل بودند، برگرداند.
** ساخت ماسک ضد کرونا
زارع‌سلماسی با بیان اینکه محصولات تولیدی هسته فناور نوآوران زندگی ساز در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه مربوط به حوزه تجهیزات پزشکی و توان‌بخشی است، ادامه داد: این محصولات همه نیازهای افراد معلول که نیازمند به انواع پروتز‌های دست هستند را پوشش کامل می‌دهد. اوایل بیماری کرونا در کشور به ساخت نخستین ماسک ضد کرونا اقدام کردم که این ماسک یک ماسک معمولی نبود و دارای تکنولوژی خاصی بود که طراحی کردم تا توانسته باشم گامی در مهار و کنترل این بیماری خطرناک داشته باشم. این محصول آماده تولید است و علاوه بر کاربرد در بیماری کرونا، می‌تواند در انواع بیماری‌های واگیردار تنفسی کاربرد داشته باشد.
وی کسب مقام سوم کشوری در بیستمین جشنواره جوان خوارزمی در سال 1397، مقام‌های چهارم و پنجم کشوری در نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی در سال 1396 و درخشش در جشنواره بین‌المللی خیام و اولین و سومین دوره رویداد استارت آپی در حوزه توانمندسازی معلولین را از افتخارات خود برشمرد.
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با تأکید بر اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان به دلیل توسعه فناوری‌های نوین، تولید ثروت در جامعه، اشاعه دانش، ترویج کارآفرینی و ایجاد مشاغل جدید از اهمیت بالایی برخوردار هستند از حمایت‌های مالی و معنوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در راستای اختراعات خود قدردانی کرد و توضیح داد: تسریع در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند نقش مهمی در خودکفایی علمی و پژوهشی در کشور ایفا کند.
 

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/551975/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ااسراف؛ تله‌ای مالی زیر پای بچه‌ها

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

معلمان، سنگ بنای توسعه جامعه

هواشناسی امروز جمعه 19/ 2/ 1404:وزش باد و گرد و خاک در اکثر استانهای کشور از امروز

عدالت اجتماعی در سیره رضوی پاسخگوی نابرابری‌های امروز است

پیام استاندار آذربایجان‌غربی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی

تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بوکان

بررسی آخرین وضعیت بازار دواب و مجتمع دام نالیشکینه بوکان

تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان بوکان

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

قیمت سکه امروز 19 اردیبهشت 1404 / نیم سکه 46 میلیون تومان شد

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

پزشکیان: خلیج‌ فارس، خلیج فارس خواهد ماند

انتقاد سخنگوی دولت اصلاحات از تغییر ساعات کاری ادارات

قهرمانان کاراته وان نونهالان کشور در اردبیل معرفی شدند

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ریشه تاریخی و سیاسی جنگ هند و پاکستان/ تأثیر تنش اسلام‌آباد و دهلی‌نو بر امنیت بین‌الملل و منطقه

عکس/ چهره مهربان مادر مهدی بازرگان 60 سال پیش با چادر خال خالی

باقری: آمده بودیم در تبریز آبروداری کنیم

عکس/ چهره متفاوت سید مصطفی خامنه‌ای 44 سال پیش در کنار پدر

ابراهیمی: پرسپولیس در میانه میدان ضعف دارد/ دیدار هفته پایانی لیگ برتر فینال‌گونه است

بازیکنان سپاهان بدون صحبت ورزشگاه را ترک کردند

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

گل دوم میسون مانت به اتلتیک بیلبائو از میانه میدان روی اشتباه دروازه‌بان حریف (منچستریونایتد 4-1 اتلتیک بیلبائو)

استاندار: کم‌آبی و ترک‌فعل‌ در اجرای طرح‌ها گلستان را تهدیدمی‌کند

واکنش تند علیپور به محل جشن قهرمانی تراکتور

حضور معاون وزیر کشور در بیمارستان کودکان «مردانی‌آذر» تبریز

خلاصه بازی تراکتور 3 - 3 نساجی: جشنواره گل در تبریز (ویدئو)

دستگیری عامل تیراندازی در اردبیل

خداداد عزیزی: ممنوع‌ المصاحبه‌ام!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

دست‌گرمی پیش از فینال؛ ترکیب احتمالی میلان برای تقابل با بولونیا

مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی در اردبیل

بازداشت عضو شورای شهر تبریز به اتهام‌فساد مالی

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

دیدار خاطره انگیز معلم و شاگردی بعد از 23 سال

تراکتور امتیازات را با نساجی تقسیم کرد

رازی که رنگ لباستان درباره احساس شما فاش میکند

پایان لیگ برای بیرانوند

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

حضور پتروشیمی تبریز در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران

نصب پنل‌های خورشیدی برای 44 واحد صنعتی در البرز

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

ترکیب تراکتور برابر نساجی مشخص شد

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار/ قانون جوانی جمعیت و کمبود ویتامین!

نماینده شبستر خواستار اعطای مجوز درمانگاه تامین اجتماعی در صوفیان شد

بهره برداری از طرح‌های هوشمند سازی شرکت سیمان صوفیان

بازداشت عضو شورای شهر تبریز + جزئیات