پیام آذری

آخرين مطالب

مرتضوی در کارگروه اشتغال استان تهران مطرح کرد:

لزوم تشکیل قرارگاه‌های اشتغال استانی/ مهم‌ترین رکن ایجاد اشتغال پایدار مهارت‌افزایی است وزارت رفاه

لزوم تشکیل قرارگاه‌های اشتغال استانی/ مهم‌ترین رکن ایجاد اشتغال پایدار مهارت‌افزایی است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر لزوم تشکیل قرارگاه‌های اشتغال به منظور پیشبرد اهداف حوزه اشتغال در استان‌ها تأکید کرد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران، کارگروه تخصصی اشتغال استان تهران با حضور «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «علیرضا فخاری» استاندار تهران، «محمد علی‌مهری» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، «حامد ویس‌کرمی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران، فرمانداران و دیگر مسئولان استانی برگزار شد.
مرتضوی در این جلسه با اشاره به تکالیف قانونی و شرعی مسئولان نظام، مطرح شده در قانون اساسی اظهار داشت: از جمله حقوق برجسته مردم بر گردن ما به عنوان کارگزاران نظام که در برنامه‌های رئیس‌جمهور به تفصیل به آن تأکید‌ شده، اشتغال می‌باشد.
وی افزود: به منظور ایجاد اشتغال برای آحاد مختلف مردم وظیفه ذاتی و قانونی داریم که از این رهگذر در بیانات مقام معظم رهبری همواره توجه به کار، ترویج فرهنگ کار، رعایت حقوق کارگر، عدالت آمایشی در ایجاد اشتغال را شاهد هستیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: اگر بخواهیم به مؤلفه‌های مناسب اشتغال دست پیدا کنیم باید همانند دوران دفاع مقدس قرارگاه اشتغال ایجاد کنیم و در این قرارگاه فرمانداران باید تلاش مضاعف انجام دهند تا از مقررات زائد، مشکلات خودساخته و تلاش دشمن به‌منظور تهدید امنیت شغلی بگذریم، در واقع باید در این حوزه قیام کنیم. 
مرتضوی سپس با اشاره به حقِ داشتن مسکن به عنوان حق دیگر ملت، گفت: چنانچه موتورهای محرکه مسکن به حرکت در بیاید بخشی از اشتغال کشور را رونق می‌بخشد، همچنین باید متناسب با سیاست‌های آمایش اشتغال، تربیت نیروی انسانی داشته باشیم و در گام نخست باید دانش‌افزایی کنیم که در این زمینه ریل‌گذاری ساختار نظام آموزشی مناسب شده است.
وی به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت مراکز و دانشگاه‌های فنی‌و‌حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین رکن ایجاد اشتغال پایدار، مقوله آموزش است که در این زمینه اشتغال خانگی و آموزش‌های سیستماتیک برنامه‌ریزی‌شده، آموزش‌های غیرحضوری و نظام استاد شاگردی رونق پیدا کرده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: تأمین زیرساخت‌ها باید متناسب با مطالعات آمایش و استعداد مناطق تعریف شود و زیرساخت در جایی ایجاد شود تا با کمترین هزینه بیشترین بهره‌وری را داشته باشیم.
مرتضوی در ادامه به لزوم مدیریت منابع اشاره کرد و افزود: باید بهره‌وری در حوزه‌های مختلف را بالا ببریم تا به رشد تولید و مهار تورّم منجر شود که این امر نیاز به برنامه‌ریزی مدون دارد و دولت به این مقوله آگاه است و اقدامات شایسته‌ای صورت پذیرفته است.
وی خطاب به مدیران استان تهران عنوان کرد: تقاضا از استان تهران این است که امور را با تلاش مضاعف پیگیری کنند و قدرت ریسک‌پذیری را در حوزه آموزش توسعه دهند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به لزوم ماندگاری حوزه نخبگانی و انتقال دانش اشاره کرد و گفت: امید است در سال 1402 فرمایش مقام معظم رهبری در زمینه مهار تورّم و رشد تولید محقق شود و این مهم با همت بالای شما امکان‌پذیر است، هر یک از مسئولان باید یک گام به جلو بردارد.
مرتضوی خاطرنشان کرد: نمایندگان عالی دولت در استان اختیارات متنوع و قابلیت گره‌گشایی از مشکلات را دارند، در این راستا استان تهران متفاوت از سایر استان‌ها است و جمعیت برخی از شهرستان‌های آن معادل دو استان می‌باشد؛ از این‌رو باید قرارگاه‌های متعددی تشکیل شود.
گفتنی است در پایان این مراسم تقدیرنامه‌ای از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به علیرضا فخاری استاندار تهران به جهت کسب رتبه اول در جذب تسهیلات مشاغل خانگی در سال 1401 تقدیم شد.
24 اردیبهشت 1402 21:28
کد خبر : 309,152
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/565044/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رنجش اهالی روستای پیله رود از قطع شدن خطوط تلفن بیش از 3سال

طلا گرمی چند شد؟ + قیمت سکه و طلا در بازار آزاد امروز دوشنبه 22 اردیبهشت 1404

طلا و سکه ریزشی شد؛ طلای 18 عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها

دستگیری 15 مالخر در اهر

سینما و عکاسی، هنرهای بی بدلیلی هستند

عکس| جشن قهرمانی تراکتور بالای قله کوه سهند

افتتاح فاز اول کارخانه دشت میوه آذربایجان‌با حضور معاون اول رئیس جمهور

341 کلاس درس کانکسی در آذربایجان غربی تا شهریورماه جمع آوری می شود

دستورالعمل بیمه ویژه دام در شهرستان تبریز اجرا می شود

مراسم اهدای جام لیگ برتر در اهواز برگزار می‌شود

نرخ بیکاری در شهرستان مرند بالاست

اعلام هشدار زرد هواشناسی در استان اردبیل

اجرای 20 طرح مشارکتی در استان اردبیل

اختصاص 10 میلیارد ریال برای تقویت بنیه فرهنگی کانون های مساجدص اردبیل

«فانوسی که افسانه نبود» در نمایشگاه کتاب روشن شد

ترابی به دنبال بازگشت به پرسپولیس با تایید تراکتور

بازدید معاون اول رئیس جمهور از عملیات اجرایی طرح انتقال آب ارس به تبریز

وضعیت جاده‌ های کشور آنلاین دوشنبه 22 اردیبهشت / وضعیت آب و هوای راه‌ ها در 24 ساعت آینده

بازدید معاون اول رئیس‌جمهور از عملیات اجرایی طرح انتقال آب ارس به تبریز

انتصاب سرپرست صندوق اجتماعی استان آذربایجان غربی

هوای جنوب آذربایجان غربی از فردا غبارآلود می شود

تقدیر عارف از اقدامات قرارگاه خاتم سپاه در طرح انتقال آب ارس/ امیدوارم همانند اقدامات ارزشمند قرارگاه خاتم، در این طرح اقدامی ماندگار صورت گیرد

78 هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی به آبیاری نوین

هواشناسی ایران 1402/2/22؛هشدار افزایش آلودگی هوا در 17 استان

عارف: رفع تنش آبی کشور یکی از اولویت‌های مهم دولت چهاردهم است

ارائه 114 مقاله در کنفرانس ملی هیدروژئولوژی ایران در تبریز

دیدار مدیرکل آموزش با دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

سینما و عکاسی هنرهای بی بدیلی هستند

افتتاح فاز اول کارخانه دشت میوه آذربایجان‌ با حضور عارف

مرگ یک دانش‌آموز ارومیه؛ ابراز احساسات مسئولان و دیگر هیچ!

مرگ یک دانش‌آموز در ارومیه؛ ابراز احساسات مسئولان و دیگر هیچ!

روستای تاریخی 8000 ساله «حسنلو» در مسیر ثبت جهانی

تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی در استان اردبیل به صفر رسیده است

اختصاص 10 میلیارد ریال برای تقویت بنیه فرهنگی کانون های مساجد اردبیل

جذب 700 خدمتگزار در مدارس اردبیل

پروژه گود حصارک در پی ترک فعل مدیران مربوط اتفاق افتاده است

عملیات پلیس برای دستگیری 14 نفر از اراذل و اوباش تبریز

نمایی از ادای احترام عارف به امام جمعه شهید و شهدای تبریز

کاهش گره ترافیکی مرکز شهر تبریز با افتتاح پارکینگ طبقاتی

ترابی در مسیر جدایی از تراکتور؛ ستاره سابق به پرسپولیس برمی‌گردد؟

مهدی ترابی در مسیر جدایی از تراکتور؛ بند قراردادی که دردسرساز می‌شود

ترابی در مسیر جدایی از تراکتور

چالش سخت گل‌نخورترین گلر لیگ در تیم میانه جدولی

بازدید عارف از عملیات اجرایی طرح انتقال آب ارس به تبریز

دراین 17 استان گرد و خاک می شود/ هشدار به مسافران

هشتمین رویداد عصر امید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود

روند کاهش نسبی دما تا روز جمعه در آذربایجان شرقی آغاز می شود

سفر عضو هیأت‌مدیره بانک توسعه تعاون به آذربایجان شرقی؛ از تبریز تا ارس در مسیر توسعه

معاون اول رییس جمهور: مشکلات و مسائل آذربایجان شرقی بررسی و تصمیم گیری می‌شود

ادای احترام معاون اول‌رئیس جمهور به شهید آیت‌الله سید محمدعلی آل هاشم و شهدای 8 سال دفاع مقدس