اخذ ٥٤ مصوبه در کمیته های تخصصی حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه13
شهرداری تهران
بزرگنمايي:
پیام آذری - شهردار منطقه 13 از تشکیل کمیته های تخصصی ترافیکی اعم از کمیته ایمنی و برخورد با تخلفات، کمیته اصلاح هندسی کمیته حمل و نقل عمومی و کمیته شبکه معابر و اخذ 54 مصوبه در سال گذشته خبر داد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 13، محمد هادی علی احمدی، شهردار منطقه گفت: با توجه به اهمیت شبکه های عبوری و تأثیر آنها بر شکل گیری و ساخت فرم شهری برنامه ریزی دقیق و هدفمند به منظور ساماندهی و شناخت شبکه های ارتباطی شهری یک ضرورت محسوب میشود و در این راستا، کمیته های تخصصی حوزه حمل و نقل و ترافیک به صورت مستمر تشکیل و طرح های ترافیکی پیگیری می شود.
وی با اشاره به تشکیل چهار کمیته تخصصی ترافیکی گفت: در کمیته ایمنی که در راستای افزایش ضریب ایمنی معابر سطح منطقه و کاهش تصادفات تشکیل شده است 47 طرح ، ارائه و مصوب شده و هم اکنون درحال اجراست.
شهردار منطقه در خصوص تشکیل کمیته شبکه معابر به عنوان دیگر اولویت حوزه حمل و نقل ترافیک تصریح
کرد : در کمیته مذکور سه طرح شامل : امکان سنجی انتقال جراع زماندار هوشمند از تقاطع معابر سی متری نیروهوایی خیابان سربی به تقاطع خیابان سی متری نیروهوایی با مسیل براری و بازگشایی پل بهشتی، امکان سنجی تغییر کاربری اراضی فرودگاه دوشان تپه امکان سنجی تغییر کاربری مجموعه جنگ افزار سازی (ساصد) مطرح و پیگیری شد.
سید امیر سید هنجن، معاون حمل و نقل و ترافیک ادامه داد: مسقف سازی پایانه شهید کلاهدوز در کمیته حمل و نقل عمومی نیز مطرح شد که مرحله همسطح سازی آن به اتمام رسیده و سقف پایانه نیز در حال اجراست.
به گفته وی؛ سه طرح هندسی شامل بازگشایی دوربرگردان شرق به شرق خیابان پیروزی تقاطع بزرگراه امام علی (ع)، طرح هندسی تقاطع خیابان پیروزی - خیابان شهید اسپندی و همچنین احداث پایانه شهید کلاهدوز در کمیته اصلاح هندسی مطرح شد که در جریان این موضوع دو طرح به اجرا رسیده و یک طرح نیز در دست مطالعات تکمیلی است.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۰:۳۲
-
۱۱ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/576070/