پیام آذری

آخرين مطالب

شهردار منطقه 22:

ارتقاء فرصت‌های اکوتوریسم در سایه بسترسازی و سرمایه گذاری بخش خصوصی محقق می شود شهرداری تهران

ارتقاء فرصت‌های اکوتوریسم در سایه بسترسازی و سرمایه گذاری بخش خصوصی محقق می شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - حاجوی اظهار کرد: منطقه 22 به دلیل قرار گرفتن در ابتدای کریدور غربی شهر تهران و به عنوان دروازه تهران جدید و به دلیل دارا بودن شرایط ویژه آن، یکی از بهترین مناطق شهر تهران به لحاظ فضای گردشگری، رفاهی و خدماتی است و به دلیل رویکرد فرامنطقه ای که دارد، دارای پتانسیل های بسیار مناسبی است و قطب اصلی در جذب توریسم نام گرفته و دارای قابلیتهای طبیعت گردی بالا و برخوردار از جاذبه های غنی در زمینه گردشگری است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 22، حاجوی شهردار منطقه در سخنانی در این خصوص خاطرنشان کرد: به دلیل وجود جاذبه های متعدد طبیعی و مصنوعی در پهنه شمال غربی شهر تهران، برخورداری از فضاهای بکر طبیعت گردی و دسترسی آسان به چند بزرگراه اصلی شهر تهران و موقعیت جغرافیایی، از این منطقه می توان به عنوان یکی از مراکز مهم گردشگری تهران نام برد.
وی با اشاره به ظرفیت بالای منطقه در ایجاد زیرساختهای فرهنگی و بسترسازی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، شناسایی، معرفی و اطلاع رسانی نقاط مستعد منطقه به فعالان اقتصادی و جذب سرمایه بخش خصوصی در جهت ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در نقاط مختلف منطقه، شـناسایی مناطق مستعد طبیعت‌گردی و بـرنامه‌ریزی به منظور جذب علاقه مندان و ایجاد امکانات زیربنایی برای آنها را از جمله راهکارهای توسعه صنعت اکوتوریسم در منطقه عنوان کرد. 
حاجوی خاطرنشان کرد: به لحاظ موقعیت جغرافیایی ویژه و به دلیل برخورداری از بقاع متبرکه امامزاده داود، امامزاده قاسم در روستای سنگان و دیگر بقاع متبرکه واقع در این روستاها، وجود روستای بخش کن در حریم منطقه از جمله سولقان، سنگان و همچنین روستاهای واریش و وردریج، این منطقه را جزو معدود مناطقی در تهران قرار می دهد که شرایط اکوتوریسم و گردشگری ویژه ای را دارد.
وی با تاکید بر لزوم بسترسازی جهت ارتقا صنعت اکوتوریسم در منطقه 22 ادامه داد: خوشبختانه زیرساخت‌های مناسبی برای توسعه گردشگری در این منطقه فراهم شده و بخشی نیز در حال فراهم شدن است و با توجه به اینکه منطقه 22 دروازه تهران جدید به شمار می آید، تقویت صنعت گردشگری و شناساندن جاذبه‌های گردشگری آن به هموطنان یکی از اهداف اصلی مدیریت شهری در این منطقه به شمار می آید. 
شهردار منطقه22 بیان کرد: پهنه آبی مجموعه فرهنگی، گردشگری دریاچه شهدای خلیج در شمال غرب کلانشهر تهران و در مجاورت بوستان جنگلی چیتگر از سال‌های گذشته میزبان گونه‌های مختلف پرندگان مهاجری است که همه ساله از اروپای شرقی و شمال سیبری به ایران می‌آیند که می توان از این ظرفیت در توسعه گردشگری بهره مند شد. اواسط آبان ماه هر سال اولین گروه از کاکایی‌های مهاجر، در دریاچه شهدای خلیج فارس اتراق می کنند که خود یکی از جاذبه های گردشگری منطقه به شمار می‌رود؛ اگر چه اوج حضور پرنده‌ها در اواخر زمستان است.
وی با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری در منطقه22 گفت: سه هزار و 800 هکتار فضای سبز شهری شامل بوستان های جنگلی چیتگر، آبشار اتهران، جوانمردان، وردآورد، خرگوش دره، لتمال کن به عنوان محیطی های تفریحی فرا منطقه ای به حساب می آیند که در تمام ایام هفته پذیرای هزاران نفر از شهروندان و هموطنان هستند.
شهردار منطقه22 یادآور شد: روستاهای وردیج، واریش، سنگان به همراه محصولات، درختان و باغات گیلاس و خرمالو یکی از زیباترین جاذبه های گردشگری پایتخت است. روستای وردریج، واریش و سنگان دارای 2500 هکتار باغات میوه است و گیلاس تک دانه و خرمالو اصلی ترین محصول این روستا است که سالانه حدود هزار تن برداشت و صادر می شود. برگزاری جشنواره‌های فرهنگی از جمله جشنواره گیلاس، خرمالو و ... از جمله اقدامات مهمی است که در جهت شناساندن ظرفیت‌های گردشگری منطقه22 در حریم منطقه به شهروندان انجام شده است.
وی تصریح کرد: تولید برنامه‌های مجازی (تولید کلیپ ویدئو، پادکست، بنرو....) همچنین انعکاس و نشر آن در پیام‌رسان‌ها در جهت ارتقاء فرهنگ گردشگری و اجرای برنامه های متنوع با هدف افزایش نشاط اجتماعی و غنی سازی اوقات فراغت شهروندان، برگزاری نشست با حضور استارت آپ های فعال حوزه گردشگری نیز با همکاری معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه نیز در این خصوص انجام می‌شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/577015/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خواهرم ناخواسته سقط جنین کرد، عوارضش چیست؟

مالیات سیگار افزایش یافت + جزئیات

وزیر مشاور در امور خارجی عربستان وارد اسلام‌آباد شد

ساخت 200 هزار مسکن برای فرهنگیان منطقه آزاد ماکو در دستور کار دولت

قالیباف فرودگاه کلاله را به مقصد تهران ترک کرد

سازمان لیگ موافقت کرد/ استقلال خوزستان – تراکتور در تبریز

نشست هم‌اندیشی مدیران ادواری آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

امام جمعه خلخال: تاوان ناکارآمدی برخی مسئولان را نباید مردم بپردازند

مراسم جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مناسبت دهه کرامت آغاز شد

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

‌معاون رئیس‌جمهور: از «کلینیک ترک بی‌حجابی» شگفت‌زده شدم | هیچ کس گردن نگرفت

«کلینیک ترک بی‌حجابی» را چه کسی گردن گرفت؟+ فیلم

ادعای یک رسانه ترک؛ کارتال دیوانه شد!

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

وزش باد شدید و گرد و خاک تا 5 روز آینده در اکثر نقاط کشور

شرکت 418 حافظ از آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآنی

آزمون فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران در مراغه

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

امام جمعه بیله‌سوار: توافق آمریکا و یمن هیمنه پوشالی آمریکا را شکست

احداث 30 سیل‌بند و 25 مدرسه در اردبیل توسط بسیج سازندگی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ترکمنستان؛ گامی مؤثر در پیوند اقتصادی ایران و آسیای میانه

مردم بی‌اعتنایی را تحمل نمی‌کنند

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

هشدار نارنجی هواشناسی به این استان‌ها / طوفان در راه است!

جشن و سرور آذری ها در سالروز میلاد امام رضا (ع)؛ آمدم ای شاه پناهم بده

تراکتور نماد غیرت آذربایجان است

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار افزایش یافت

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجای گذاشت

ماجرای کلینیک ترک بدحجابی چه بود؟ | معاون پزشکیان: امروز دیگر کسی طرفدار گشت ارشاد نیست

بازیکنان تراکتور منش قهرمانی خود را به همگان ثابت کردند

انتقال بیمار سکته‌ی مغزی (cva) با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان امام رضا

روز اسناد ملی و میراث مکتوب، یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

پاشینیان: بین ارمنستان و آذربایجان صلح برقرار خواهد شد

پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در پنج روز آینده

صدور هشدار نارنجی در این استان‌ها

همایش کوه‌روی خانوادگی فرهنگیان در ائل باغی تبریز

اطلاع‌رسانی شفاف دولت فضای روانی بازار را آرام‌تر می‌کند

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت

«غدیر» نماد وحدت و انسجام بین مسلمانان؛ لزوم ترویج سیره علوی

ساخت بیمارستان جدید تبریز گروگان بهانه تراشی!

مقام وزارت بهداشت: 19هزار و 750 بیمار مبتلا به تالاسمی در کشور داریم

هشدار رعد و برق و باد شدید برای برخی استان‌های کشور

ترویج سبک زندگی اسلامی سرفصل سیره رضوی است

آغاز ساعت کاری جدید ادارات آذربایجان غربی از 20 اردیبهشت‌ماه

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجا گذاشت

روز اسناد ملی و میراث مکتوب یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

چهار همت برآورد اولیه خسارت به بخش کشاورزی آذربایجان‌ غربی