پیام آذری

آخرين مطالب

تاکید امام جمعه کیش بر نقش تربیتی هیئت های مذهبی منطقه آزاد کیش

تاکید امام جمعه کیش بر نقش تربیتی هیئت های مذهبی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش گفت: گفتار و رفتار مسئولان هیئت های مذهبی باید متناسب با دستورات اهل بیت و قرآن باشد تا تبدیل به الگویی برای نوجوانان و جوانان شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، امام جمعه کیش در جلسه هم افزایی و هماهنگی هیات های مذهبی کیش و مسوولان شهری که جهت برگزاری باشکوه مراسم سوگواری آقا ابا عبدالحسین (ع) سه شنبه 27 تیر در مسجد ثامن الائمه برگزار شد؛ گفت: نقش اجتماعی و تربیتی هیئت های مذهبی و مداحان بر کسی پوشیده نیست از اینرو هیات های مذهبی در کنار انجام مراسمات عزاداری خود، باید توجه به اخلاقیات را مد نظر قرار دهند.
وی با تحسین عشق و محبت آحاد مردم نسبت به امام حسین(ع)، به جایگاه ویژه و والای مسوولان هیات های مذهبی در اجتماع اشاره کرد و اظهار داشت: انتخاب مسوولان هیات های مذهبی از جانب خدا و به دعوت امام حسین(ع) انجام شده و جا دارد برای نگه داشتن این جایگاه هزینه شود.
امام جمعه کیش بر لزوم مشارکت دادن نوجوانان و جوانان در تصمیم گیری ها و کارهای اجرایی هیات های مذهبی تاکید وخاطر نشان کرد: ماه محرم و صفر فرصت مناسبی است تا فضایل و معنویات این ماه‌های عظیم برای قشر نوجوان، جوان و اقشار مختلف مردم بیان شود.
حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز با بیان این که محور و ملاک جلسات هیات های عزاداری باید آموزه های قرآن، محبت اهل بیت و تقویت ارتباط با آنان باشد؛ افزود: توجه به ولایت و ولایت پذیری به عنوان بهترین درس عاشورا، ارائه مطالب نو، مفید و به روز در سخنرانی ها، مداحی ها و رعایت سبک های سنتی و اصیل عزاداری و مداحی، برگزاری نشست های اعتقادی سیاسی و اجتماعی و کمک به محرومان از جمله مواردی است که هیات های مذهبی باید به آن توجه داشته باشند.
وی همچنین ترویج، تحکیم و تثبیت مسائل اعتقادی، جذب نوجوانان و جوانان در مراسم ها و برنامه ریزی درخصوص گسترش وتعمیم بصیرت در بین مردم و مخاطبین، ارائه خدمات مناسب به عزاداران و حفظ امنیت و سلامت آنان را از دیگر وظایف هیات های مذهبی برشمرد و بر انسجام، هماهنگی و همکاری بین هیات ها تاکیدکرد و افزود: هیات ها مذهبی در پیروزی،حفظ و تقویت و استمرار انقلاب اسلامی نقش مهمی بر عهده داشتند.
امام جمعه کیش با تقدیر از کمک ها و اقدامات سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت عمران، آب و خدمات و جوامع صنوف کیش در زمینه سازی برگزاری باشکوه مراسم عزاداری آقا ابا عبدالله الحسین ( ع) گفت: فضای شهری جزیره کیش متناسب با این ایام و برای برگزاری مراسم های عزاداری امام حسین (ع) در حال آماده شدن است. 
حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری، نقش هیات های مذهبی را در اجتماع بی بدیل دانست و تاکید کرد: هیات های مذهبی باید قوی، فعال، مردمی و تاثیر گذار باشند و به گونه ای عمل کنند که مردم احساس کنند؛ صاحب مجلس هستند و در آن مشارکت دارند.
وی با تاکید بر لزوم رعایت شئونات اسلامی در برگزاری مجالس این ایام بر تحقق هدف "جذب حداکثری" تاکید کرد و اظهار داشت: از متولیان هیات های مذهبی انتظار می رود بر این امر نظارت داشته باشند و عزاداری ها به گونه ای برگزار شود تا زیبنده جلسات سید الشهدا(ع) باشد.
حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز در پایان خواستار اطلاع رسانی و پوشش خبری گسترده فعالیت های هیات های مذهبی از طریق رسانه ملی و رسانه های گروهی شد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/589456/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویب دورباره لایحه تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کاری کارکنان در مجلس

اجرای 16 سایت ارتباطی ابلاغی در اردبیل

هواشناسی استان اردبیل هشدار سطح زرد صادر کرد

18 بند آبخیزداری در استان اردبیل اجرا شد

چین با گفتگوی سه‌جانبه روابط بین کابل و اسلام‌آباد را می‌سازد

اجرای 18 بند آبخیزداری در استان اردبیل

هرگز دیپلماسی را ترک نکرده‌ایم/ تداوم مقابله با زیاده‌خواهی‌ها در پشت میز مذاکره

عراقچی: هرگز دیپلماسی را ترک نکرده‌ایم

عراقچی: هرگز دیپلماسی را ترک نکرده‌ایم/ تداوم مقابله با زیاده‌خواهی‌ها در پشت میز مذاکره

روایتی مردمی از «آذربایجان آتاسی»؛ تصویر مرد میدان از زبان کوچه‌های تبریز

12 تفاهم‌نامه بین استانداران ایران و اقلیم کردستان عراق امضا شد

روایت «آذربایجان آتاسی» از شهید خدمت آیت‌الله آل‌هاشم

خون شهدا ضامن پیروزی سپاه است

دستیابی به تفاهم پیش‌شرط هر حرکت مؤثر در مسیر توسعه کشور است

بیانیه باشگاه تراکتور علیه صداوسیمای آذربایجان شرقی

پزشکیان: دستیابی به تفاهم پیش‌شرط هر حرکت مؤثر در مسیر توسعه کشور است/ توسعه را منحصر به منطقه خاصی نمی‌دانیم

پزشکیان: آذربایجان غربی می‌تواند منطقه را توسعه دهد

مظفری‌زاده: خداحافظ تراکتور، به امید قهرمانی آسیا!

اسید تراپی چیست و چگونه است؟

سازمان غذا و دارو خبر داد؛ کمبود 4 نوع داروی تنفسی در کشور

اسب سواری حرفه‌ای مریم مومن در باشگاه اسب سواری + فیلم

رقابتی رفاقتی در اولین جشنواره ورزشی روابط عمومی‌های اردبیل

احداث باند دوم جاده میانه-تبریز امسال آعاز می‌شود

تصاویری از حضور سرزده رئیس جمهور در مراسم سالگرد شهدای خدمت در تبریز

همسرکشی در تبریز به دلیل اختلافات خانوادگی

تصاویری از رزمایش مشترک سپاه پاسداران و ارتش جمهوری آذربایجان + فیلم

پیگیری احداث دومین کتابخانه بزرگ استان در شهرستان مراغه

حضور رئیس جمهور در مراسم سالگرد شهدای خدمت در تبریز+ فیلم

همه باید برای توسعه کتابخانه های عمومی کمک کنیم

وقوع درگیری محدود در محوطه دانشگاه آزاد ارومیه؛تشکیل کمیته انضباطی

توسعه صنایع دستی در رونق اقتصادی بستان آباد تاثیر بسزایی دارد

چرا رئیسی محبوب مردم شد؟

19 روستابازار در آذربایجان غربی راه‌اندازی می‌شود

تداوم روند کاهشی طلاق در آذربایجان‌ غربی

پیگیری احداث دومین کتابخانه بزرگ آذربایجان شرقی در مراغه

حضور رئیس‌جمهور در مراسم سالگرد شهدای خدمت در تبریز

پزشکیان خطاب به ترامپ: دزدان و تروریست‌های قهار کره زمین به ما می‌گویند دزد و غارتگر و تروریست

بهره برداری از سه ایستگاه اقلیم‌شناسی و باران‌سنجی در شهرستان مشگین‌شهر

واژگونی خودرو در محور مهاباد - سردشت 7 مصدوم برجای گذاشت

بازدید دانشجویان MBA دانشگاه خواجه نصیر از روبیکا

دختر اوباما به سرقت ادبی متهم شد

مهاجم به سفارت آذربایجان در تهران اعدام شد

عامل حمله‌ به سفارت جمهوری آذربایجان اعدام شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اعدام فرد حمله کننده به سفارت آذربایجان

آذربایجان شرقی پیشتاز در توسعه کشاورزی

سنایی: توافقات ایران و آذربایجان در دستور کار ایران است

52.5 هکتار اراضی بایر آذربایجان غربی به چرخه تولید بازگشت

اعزام تیم ملی بسکتبال 3 نفره ایران به انتخابی جام جهانی

پیگیری توافقات تهران_باکو در دستور کار دستگاه‌های اجرایی است

فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران؛ اعدام شد

ویکی پدیاجستجو