پیام آذری

آخرين مطالب

ژنراتورهای تولیدی تراکتورسازی ایران توان تامین انرژی آفریقا را دارد اقتصادی

ژنراتورهای تولیدی تراکتورسازی ایران توان تامین انرژی آفریقا را دارد
  بزرگنمايي:

پیام آذری- «جمشید پرویزی» روز چهارشنبه و قبل از عزیمت به محل ماموریت جدید خود، سفری به آذربایجان شرقی و تبریز داشت و در بازدیدی که از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران کرد، افزود: ژنراتورهای متفاوت با توان و قدرت بالا در این گروه صنعتی تولید می شود که به دلیل قیمت پایین، به راحتی در آفریقا مشتری پیدا می کند.

وی اظهار کرد: استعدادهای کشاورزی در آفریقا در حال شکوفایی است و به دلیل بحران اوکراین، توجه به منابع غذایی در سایر نقاط کره زمین در حال افزایش است و همین موضوع موجب شده نیاز به ماشین آلات و تجهیزات ادوات کشاورزی بیشتر شود و این نیاز در بیشتر دیدارهایی که با مقامات گینه داشتیم دیده می شد.
پرویزی بیان کرد: در محل ماموریتم به عنوان سفیر تلاش خواهم کرد تا از ظرفیت های صادراتی آذربایجان شرقی به آفریقا استفاده کنم و این توانایی در این استان وجود دارد تا بخشی از نیازهای کشورهای آفریقایی به انرژی را با تولید و صادرات ژنراتور تامین کند.

وی تاکید کرد: کشورهای غرب آفریقا باتوجه به بهره مندی از منابع زیرزمینی و دسترسی به سرمایه، در حال صنعتی شدن و بهبود توسعه زندگی شهری هستند اما زیرساخت های لازم را ندارند و در زمینه تامین انرژی و برق با مشکل مواجه هستند.
وی همچنین از نشست خود با مجموعه های دانشگاهی استان خبر داد و گفت: در حوزه بهداشت و درمان و تبادل استاد و دانشجو، اعزام تیم های بهداشتی و توسعه بهداشت شهری و زیرساخت ها، ایران می تواند در آفریقا کارهای زیادی انجام دهد.
وی آمار رسمی مراودات ایران و گینه را بسیار کم عنوان کرد و افزود: در حال حاضر این رقم حدود 200 هزار یورو است اما بیشتر محصولات ایرانی به دلیل تحریم، با عناوین و برندهای دیگر در آفریقا عرضه می شود و در واقع زمینه برای حضور کالای ایرانی در آفریقا فراهم شده است.

 

 

 

 

آفریقایی ها با تراکتور ایران آشنا هستند

مدیر صادرات و بازاریابی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در این دیدار گفت: کشورهای آفریقایی به ویژه غرب آفریقا بازار بسیار خوب برای تراکتورهای تولیدی و همچنین سایر محصولات گروه از جمله ژنراتور و پمپ و موتورهای آب هستند.

«امیر احمد اندبیلی» افزود: تراکتورسازی سابقه زیادی در صادرات به آفریقا دارد و کشاورزان این کشور با محصولات تراکتور آشنا هستند قطعات یدکی در قاره آفریقا به وفور یافت می شود و تلاش داریم که از طریق نمایندگی های کشور و سفارت ها، ارتباطات را توسعه داده و صادرات را افزایش دهیم.

وی اعلام کرد: تراکتورسازی آمادگی مراودات اقتصادی در حوزه ماشین آلات کشاورزی با گینهرا دارد و اگر سرمایه گذار محلی و علاقه مند پیدا شود علاوه برتامین نیازهای گینه، می توانیم از این کشور به عنوان مرکز صادراتی محصولات تراکتورسازی ایران در غرب آفریقا استفاده کنیم.

 گینه با نام رسمی جمهوری گینه کشوری است در شمال غربی آفریقا در سواحل اقیانوس اطلس. پایتخت آن کوناکری است. جمعیت این کشور 10 میلیون نفر و زبان رسمی آن فرانسوی است.

85 درصد از جمعیت این کشور مسلمان و 10 درصد نیز مسیحی‌اند.

این کشور پیش از این گینه فرانسه و گاه گینه کوناکری نامیده می‌شد امروزه نیز گاه به آن گینه کوناکری می‌گویند تا از گینه بیسائو و جمهوری گینه استوایی باز شناخته شود.

گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با هفت شرکت اقماری در تبریز، 2 شرکت در سنندج و ارومیه فعال بوده و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید 71 نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/597340/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس جدید هیئت اسکواش آذربایجان‌غربی انتخاب شد

واکنش رسمی بیرانوند به شایعه حضور در استقلال

سویل آکداغ بازیگر معروف ترک به جرم قتل بازداشت شد

استاندار اردبیل: پیگیر بازگشایی تردد زمینی با جمهوری آذربایجان هستیم

طرح انتقال آب ارس حیاتی‌ترین طرح منطقه است

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

پیشکسوت مطبوعات اردبیل دار فانی را وداع گفت

ضرورت عملی شدن بازگشایی تردد زمینی ایران و جمهوری آذربایجان

برنامه‌ریزی برای سفر ریاست جمهوری به استان اردبیل

به زودی زنان ایرانی شبیه به هم می شوند!

انجمن تئاتر در شهرستان بستان آباد تشکیل می شود

بخش کشاورزی استان اردبیل توسعه می‌یابد

بهترین مراکز ترک اعتیاد تهران؛ جدیدترین روش برای نداشتن درد ترک و خماری بدون بازگشت

اطلاعیه سازمان لیگ درباره جشن قهرمانی تراکتور

نسخه‌های دستنویس یار مهربان

بختیار: تعرفه‌های یکجانبه تهدیدی برای میلیون‌ها شغل است

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

عارف: مسیر دولت برای حل مشکلات معیشتی دشوار است

برق 42 اداره و بانک پرمصرف در تبریز قطع شد

اشتغال بیش از 1300 نفر در کارخانه کشت و صنعت دشت میوه آذربایجان

وزیر سابق ارشاد: به‌دلیل نوع حادثه، بخشی از بدن شهید رئیسی همچنان در محل سقوط هلی‌کوپتر است

قیمت جدید مرغ امروز 22 اردیبهشت 1404 اعلام شد

طلا نخرید احتمالا گرمی 4 میلیون شود

وزش تندباد و استقرار هوای ناپایدار تا پایان هفته در اردبیل

فرماندهان عملیات نظامی هند و پاکستان گفتگو کردند

گلزن‌ترین خریدهای فصل 25-2024؛ فاصله معنادار امباپه با سایرین

جشن قهرمانی تراکتور پنجشنبه در اهواز برگزار می شود

مهدی ترابی از حضور در تراکتور پشیمان شد؟

پست جالب اسکوچیچ؛ جشن قهرمانی تراکتور در کوه‌های سهند/ عکس

زمان و مکان اهدای جام به تراکتور را بدانید

بازدید بیش از 72 هزار گردشگر امسال از موزه‌های آذربایجان‌غربی

15 دستگاه ماشین‌آلات راهداری در آذربایجان غربی بازسازی شد

نجات دریاچه ارومیه با بارورسازی ابرها؛ دریاچه جان می گیرد؟

ارسال 300مقاله به چهارمین کنگره پاتوبیولوژی دامپزشکی دانشگاه آزاد گرمسار

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

محمدرضا زنوزی: تراکتور برای آحاد ملت ایران از هر قوم و نژاد و زبان است

نجات دریاچه ارومیه با بارورسازی ابرها؛ دریاچه جان می‌گیرد؟

تاثیر افسردگی پدران بر رفتار آینده فرزندان

تذکر و هشدار دادگستری آذربایجان غربی در خصوص قعطی نامنظم برق

مسابقات کاراته قهرمانی دختران جوان کشور در اردبیل برگزار شد

تامین زمین مورد نیاز برای 700 متقاضی طرح جوانی جمعیت در اردبیل

قطعی برق در اردبیل به 4 ساعت رسید

آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو؛ هند 32 فرودگاه خود را بازگشایی کرد

عاملان نزاع دسته جمعی در مشگین‌شهر به دام افتادند

15 وزنه‌بردار جوان و نوجوان به اردو فراخوانده شدند

اعلام لیست تیم ملی نوجوانان و جوانان وزنه‌برداری برای اردوی مهاباد

تراکتور در قله سهند جشن قهرمانی برگزار کرد

غرق در جام؛ توماس مولر و همه افتخاراتش در بایرن مونیخ / عکس

تکلیف اهدای جام قهرمانی تراکتور مشخص شد