پیام آذری

آخرين مطالب

رئیس دانشگاه تبریز:

دانشگاه تبریز جزو 10 دانشگاه برتر کشور است علمي

دانشگاه تبریز جزو 10 دانشگاه برتر کشور است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تبریز-رئیس دانشگاه تبریز گفت: در پایگاه رتبه‌بندی شانگهای، دانشگاه تبریز جزو 10 دانشگاه برتر کشور قرار گرفته‌ایم.

به گزارش خبرنگار مهر ، صفر نصراله‌زاده شامگاه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سال گذشته دانشگاه تبریز دانشگاه برتر در حوزه فناوری، رتبه دوم در زیست بوم فناوری، دانشگاه برتر مطلق در جذب دانشجویان بین‌الملل و جایزه ثریا را کسب کرد.
وی ادامه داد: سومین دانشگاه از نظر دیپلماسی علمی شناخته شده‌ایم؛ در سال‌های گذشته در علم و صنعت جایگاهی نداشتیم اما در حال حاضر رتبه 5 قرار داریم.
رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه در پایگاه رتبه‌بندی شانگهای، دانشگاه تبریز جزو 10 دانشگاه برتر کشور قرار گرفته‌ایم، افزود: ارتباط بین‌المللی دانشگاه تبریز به چند کشور محدود نمی‌شود؛ به‌طوریکه در رتبه‌های سال‌های پیش در رتبه 900 بودیم و الان در 700 قرار گرفته‌ایم.
وی خاطرنشان کرد: 25 نفر از اساتید دانشگاه تبریز جز دانشمندان 2 درصد قرار گرفته‌اند.
نصراله‌زاده با تاکید بر اینکه با وجود همه تهدیدات و محدودیت‌ها از نظر علمی و رشد مقاله‌های معتبر با رشد خوبی روبه‌رو بودیم، ادامه داد: همان‌طور که گفتم، دانشجویان خارجی بسیار خوبی جذب دانشگاه شده‌اند که اغلب از کشور عراق است.
وی در خصوص مهاجرت دانشجویان دانشگاه یادآور شد: مهاجرت نخبگان 2 طرفه است و این‌گونه نیست که نخبه‌ای از اینجا برود و از آن طرف کسی نیاید ولی مساله این شیب رفت و آمد است؛ آمارهای غیررسمی اعلام می‌شود که اکثراً صحت ندارد!
نصراله‌زاده توضیح داد: عمدتاً اساتیدی که مرخصی گرفتند و به خارج رفتند، برگشته‌اند و شاید تعداد اساتیدی که به کل رفته‌اند زیر 10 نفر است.
وی متذکر شد: امسال فراخوان‌های زیادی برای جذب اساتید دانشگاه تبریز وجود دارد که زمینه خوبی برای کار و ورود به عرصه آموزش است. اخیراً یک فراخوان برای جذب 40 نفر خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه تبریز به طرح مسکن دانشگاه اشاره و تصریح کرد: این موضوع در طرح ملی جهش مسکن وارد شده است تا با این کار باری از دوش همکاران برداشته شود.
وی بیان کرد: گروه خودروسازی سایپا، یک‌هزار نفر بورسیه صنعت‌اش را به دانشگاه‌ها اختصاص داد. به‌طور جد بورسیه صنعتی در حال پیگیری است تا ظرفیت را افزایش دهیم.
نصراله‌زاده ادامه داد: ظرفیت 31 هزار طرح دانشجو معلم به دانشگاه‌ها اختصاص یافته است. بر اساس قرار بیش از 230 نفر از این بورسیه‌ها به دانشگاه تبریز تخصیص یافته است.
وی با اشاره بر اینکه دانشگاه تبریز بعد از دانشگاه تهران بیشترین مقالات بین‌المللی را داریم همچنین به لحاظ سرانه مقاله بعد از تربیت مدرس رتبه دوم را نداریم و با یک نگاه رتبه اول هستیم زیرا تربیت مدرس دانشگاه تحصیلات تکمیلی است.
رئیس دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: دانشگاه تبریز در زمینه فعالیت‌های فرهنگی به خوبی عمل کرده است به طوریکه انجمن‌های دانشجویی رتبه اول را کسب کرده‌اند و فعالیت جنبی دانشگاه مورد تاکید و قطعاً در این زمینه گام بر خواهیم داشت.
وی اذعان داشت: مجموعه آموزش عالی با برگزاری و ایجاد کرسی آموزش زبان مخالف نیستیم؛ یکی از افرادی که تأثیر در ایجاد کرسی آموزش زبان داشت خود من بودم که آن زمان رئیس آموزش بودم.
رئیس دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: 62 دانش بنیان در دانشگاه تبریز بود که الآن به 101 شرکت دانش بنیان رسیده است؛ 70 شرکت دانش بنیان دیگر نیز پشت خط است.
رئیس دانشگاه تبریز گفت: تا 1403 به 200 شرکت دانش بنیان خواهیم رسید. ما شرکت‌هایی دانش بنیان داریم که در خاورمیانه رقیب ندارند. امید است توسعه زیست بوم فناوری گسترش یابد.
نصراله‌زاده ادامه داد: در موضوع فضای سبز دانشگاه تبریز مشکلاتی داریم که علت آن به سال‌های قبل بر می‌گردد؛ اگر از درختان مراقبت نکنیم درمان آن سخت است به‌طوریکه شناسایی بیماری گیاهان به مراتب سخت‌تر از بیماری انسانی است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیماری‌های موروثی درختان دانشگاه را بررسی می‌کنیم؛ درختان آلوده را از بقیه جدا می‌کنیم تا از گسترش آلودگی آن جلوگیری کنیم اما نگران نباشد زیرا همچنان دانشگاه تبریز جز دانشگاه‌های سبز است و خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/601148/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واژگونی اتوبوس در محور ارومیه - سلماس؛ 13 نفر مصدوم شدند

درمان پیشرفته صرع کودکان با کاشت محرک عصبی (VNS) در تبریز

رئیس سازمان غذا و دارو: تغییر نرخ ارز تجهیزات پزشکی نیاز نقدینگی این صنعت را هفت برابر کرد

بارش باران از شمال تا جنوب اردبیل را دربرمی‌گیرد

واژگونی اتوبوس در محور ارومیه- سلماس؛13 حادثه دیده

آزادسازی کنترل‌شده آرد می‌تواند به کاهش قیمت نان در بازار آزاد کمک کند

لزوم مناطق حفاظت شده ارسباران و دیزمار به فناورهای نوین پایش

وقوع قتل در ارومیه؛ دستگیری قاتل در کمتر از 4 ساعت

مسابقات پارا وزنه برداری جانبازان با حضور مدیر کل بنیاد مازندران برگزار شد

بازدید نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجتمع ایثار زاهدان

غیبت غیرموجه مهدی ترابی در اردوی تیم ملی؛ خستگی یا دلزدگی؟!

نقاشی یک کیلومتری کودکان در مراغه

ایمان راسخ جوانان توسعه همه جانبه نظام اسلامی را رقم خواهد زد

تغییری در قیمت نان یارانه‌ای نداشته‌ایم

3 سارق اماکن خصوصی در اردبیل دستگیر شدند

روابط عمومی‌ها پلی مطمئن بین مردم و مسئولین باشند

افتتاح 2 نمایشگاه در فرماندهی آماد و پشتیبانی شمالغرب ارتش در مراغه

پیام تسلیت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پی درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین یوسف‌پور

ایران در آستانه موج میانسالی مخاطره آمیز؛ 10 میلیون نفر سالمند داریم

غیبت غیرموجه مهدی ترابی در اردوی تیم ملی؛ خستگی یا دلزدگی؟!

جمع‌آوری مدارس کانکسی تا پایان سال

اضطراب امتحان چیست؟ راههای مقابله با آن کدامست؟

پزشکیان: برنامه‌ریزی‌ دقیق برای جایگزینی برق به جای گاز در حال انجام است

دکتر ارتوپد اصفهان روبروی بیمارستان صدوقی

دیدار نماینده رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و مشاور مدیرعامل بانک دی با جانباز انقلاب اسلامی در گرگان

نام‌گذاری سوم خرداد به عنوان «روز مقاومت، ایثار و پیروزی» یک انتخاب دقیق و عمیق است

پرداخت دیه دانش‌آموز ارومیه‌ای فوت‌شده در حادثه سرویس مدرسه

آغاز ثبت‌نام سرویس مدارس در ارومیه از اول خرداد 1404

آغاز فرآیند تحویل 288 واحد مسکونی احداث شده برای خانواده‌های ایثارگران

آزاد سازی خرمشهر، نماد ایستادگی، ایثار و پیروزی ملت ایران در برابر ظلم و تجاوز دشمنان است

تأمین مالی 420 میلیون دلاری خط 2 مترو تبریز آغاز شد

مشاور مدیرکل در "اجرای راهبری مدارس تراز سند تحول بنیادین مدارس استان " منصوب شد

پیش‌بینی تولید 16 هزار تن دانه روغنی کلزا در استان اردبیل

مهرواره «گلدان من» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل فراخوان داد

آغاز جهش جدید در حمل‌ونقل شهری تبریز

اجرای 195 پروژه عمرانی در اماکن مقدس توسط عتبات عالیات آذربایجان شرقی

ضرورت توسعه و گسترش رشته کوهنوردی در بین بانوان کشور

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان منصوب شد

پسر مورد علاقه‌ام روی دور پیچاندن است

وقوع قتل در ارومیه؛دستگیری قاتل در کمتر از 4 ساعت

جهش گردشگری آذربایجان غربی نیازمند ورود سرمایه‌گذاران است

آغوش باز شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی به فضای سبز؛ 12 هزار نهال کاشت شد

تحویل 288 واحد مسکونی احداث شده برای خانواده‌های ایثارگران

رونمایی نخستین سایت جامع و تخصصی گردشگری استان‌های کشور در ارومیه

آزادسازی خرمشهر توازن منطقه‌ای را به نفع ایران تغییر داد

توسعه آذربایجان‌غربی نیازمند حمایت در سطح ملی است

بیش از 89هزار واحد نهضت ملی آذربایجان شرقی در حال ساخت است

استاندار آذربایجان شرقی: روابط عمومی یک پست سازمانی صرف نیست

اجتماع بزرگ مردم سمنان در اولین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت

نگاه شهدا باور مندی، عمل به تعالیم اسلامی و نفی لذت گرایی بود

ویکی پدیاجستجو