پیام آذری

آخرين مطالب

افزایش 100 درصدی جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه تبریز علمي

افزایش 100 درصدی جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه تبریز
  بزرگنمايي:

پیام آذری - آقای نصراله زاده گفت:با توجه به ایجاد زمینه مناسب برای جذب دانشجویان بین المللی جایزه ثریا را از کسب کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه تبریز برای کسب این جایزه در پنج شاخص مقام برتر را کسب کرد ادامه داد: تعداد دانشجویان بین المللی دانشگاه در سال 1400 تعداد 640 دانشجو بود که این تعداد در سال 1401 به یک هزار و 500 دانشجو رسید.
رئیس دانشگاه تبریز گفت: دانشجویان یاد شده از 10 تا 12 کشور خارجی به ویژه کشور‌های همسایه مانند عراق و سوریه و کشور‌های آفریقایی مانند نیجریه هستند.
آقای نصراله زاده با اشاره به اینکه 90 درصد دانشجویان بین المللی این دانشگاه از عراق هستند ادامه داد: تلاش می‌شود در آینده تنوع جذب دانشجویان بین المللی از کشور‌های مختلف افزایش یابد.
وی با بیان اینکه اکنون حدود 24 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند گفت: 52 درصد از دانشجویان این دانشگاه زن و 48 درصد نیز مرد هستند.
آقای نصراله زاده تعداد رشته‌های دوره کارشناسی این دانشگاه را 101 و تعداد رشته‌های دوره کارشناسی ارشد را 120 تا 127 عنوان اعلام کرد و افزود: 40 درصد دانشجویان این دانشگاه در تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل هستند.
وی اظهار کرد: اکنون رئیس 2 دانشکده اقتصاد و تربیت بدنی و علوم ورزشی و پژوهشکده اخترشناسی و فیزیک کاربردی این دانشگاه زن هستند که این موضوع نشان از توجه به قشر بانوان در این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه این دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع سومین دانشگاه از نظر دیپلماسی علمی شناخته شده است گفت: دانشگاه تبریز در سال 2023 بر اساس پایگاه رتبه بندی شانگ‌های به عنوان یکی از موسسات معتبر در درجه بندی دانشگاه ها در بین 701 تا 800 دانشگاه برتر دنیا قرار گرفت.
آقای نصراله زاده ادامه داد: در این رتبه بندی دانشگاه تبریز در بین 10 دانشگاه برتر کشور قرار گرفت و در بین دانشگاه‌های وزارت علوم در بین چهار تا هفت دانشگاه برتر کشور و پنجمین دانشگاه برتر کشور شناخته شد.
وی با بیان اینکه شاخص‌های ارزیابی دانشگاه‌ها در نظام رتبه بندی شانگ‌های بیشتر بر اساس پژوهش و فناوری است یادآور شد: 80 درصد مربوط به حوزه پژوهش و فناوری و چاپ مقالات و 20 درصد به عملکرد‌های دانشگاه و کیفیت دانش آموختگان و اساتید مربوط می‌شود.
رئیس دانشگاه تبریز گفت: در رتبه بندی شانگهای دانشگاه تبریز 200 پله رشد داشته به طوری که در رتبه بندی قبلی بین 901 تا هزار دانشگاه قرار داشت.
رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به وجود 62 شرکت دانش بنیان در سال گذشته در این دانشگاه گفت: تعداد این شرکت‌ها هم اکنون به 101 شرکت رسیده است و اکنون 70 رشته در نوبت قرار دارند.
آقای نصراله زاده افزود: با توجه به افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان مرکز رشد و نوآوری این دانشگاه به پردیس فناوری و نوآوری دانشگاه تبریز ارتقا یافته است.
وی اظهار کرد: با افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان به 171 شرکت و ایجاد 15 شرکت دانش بنیان در دانشکده‌های کشاورزی، فیزیک، برق و شیمی این دانشگاه تعداد شرکت‌های دانش بنیان این دانشگاه تا سال 1403 به حدود 200 شرکت می‌رسد.
باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/601169/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موارد ابتلا به ویروس کرونا در کشور افزایش یافت

خطر ابتلای کودکان به سرطان از اجاق گاز تقریبا دو برابر بزرگسالان است

پرواز بالگرد اورژانس برای نجات بیمار سکته مغزی در شهرستان اهر

وزش باد شدید و افزایش ابر طی 4 روز آینده در نواحی شرق و جنوب شرق کشور

وزیر آموزش و پرورش به استان آذربایجان شرقی سفر می‌کند

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

واکنش تند علیپور به جشن قهرمانی تراکتور

امام جمعه اردبیل: واقعیت‌های تاریخی با امیال و اغراض سیاسی تغییر نمی کند

رگبار و رعدوبرق شدید 4 استان را فرا می‌گیرد

رگبار و رعدوبرق شدید در ا نتظار 4 استان

هشدار جدی هواشناسی به این استان ها/ رگبار و رعدوبرق شدید در راه است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

خواهرم ناخواسته سقط جنین کرد، عوارضش چیست؟

مالیات سیگار افزایش یافت + جزئیات

وزیر مشاور در امور خارجی عربستان وارد اسلام‌آباد شد

ساخت 200 هزار مسکن برای فرهنگیان منطقه آزاد ماکو در دستور کار دولت

قالیباف فرودگاه کلاله را به مقصد تهران ترک کرد

سازمان لیگ موافقت کرد/ استقلال خوزستان – تراکتور در تبریز

نشست هم‌اندیشی مدیران ادواری آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

امام جمعه خلخال: تاوان ناکارآمدی برخی مسئولان را نباید مردم بپردازند

مراسم جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مناسبت دهه کرامت آغاز شد

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

‌معاون رئیس‌جمهور: از «کلینیک ترک بی‌حجابی» شگفت‌زده شدم | هیچ کس گردن نگرفت

«کلینیک ترک بی‌حجابی» را چه کسی گردن گرفت؟+ فیلم

ادعای یک رسانه ترک؛ کارتال دیوانه شد!

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

وزش باد شدید و گرد و خاک تا 5 روز آینده در اکثر نقاط کشور

شرکت 418 حافظ از آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآنی

آزمون فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران در مراغه

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

امام جمعه بیله‌سوار: توافق آمریکا و یمن هیمنه پوشالی آمریکا را شکست

احداث 30 سیل‌بند و 25 مدرسه در اردبیل توسط بسیج سازندگی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ترکمنستان؛ گامی مؤثر در پیوند اقتصادی ایران و آسیای میانه

مردم بی‌اعتنایی را تحمل نمی‌کنند

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

هشدار نارنجی هواشناسی به این استان‌ها / طوفان در راه است!

جشن و سرور آذری ها در سالروز میلاد امام رضا (ع)؛ آمدم ای شاه پناهم بده

تراکتور نماد غیرت آذربایجان است

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار افزایش یافت

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجای گذاشت

ماجرای کلینیک ترک بدحجابی چه بود؟ | معاون پزشکیان: امروز دیگر کسی طرفدار گشت ارشاد نیست

بازیکنان تراکتور منش قهرمانی خود را به همگان ثابت کردند

انتقال بیمار سکته‌ی مغزی (cva) با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان امام رضا

روز اسناد ملی و میراث مکتوب، یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

پاشینیان: بین ارمنستان و آذربایجان صلح برقرار خواهد شد