پیام آذری

آخرين مطالب

تمام زوج‌های مشهور ایرانی که مرگ آن‌ها را از هم جدا کرد فرهنگي

تمام زوج‌های مشهور ایرانی که مرگ آن‌ها را از هم جدا کرد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تلخ‌ترین اتفاقی که انسان در طول دوران زندگی می‌تواند آن را تجربه کند درگذشت عزیزان است، یکی از این تجربه های دردناک در خصوص مرگ عزیزان، درگذشت همسر است.

این روزها که مرگ ستاره سعیدی همسر بیژن مرتضوی افکار عمومی را تحت تاثیر قرار داده، برخی از اتفاقات مشابه را در این مطلب مرور کرده‌ایم:
فوت ستاره سعیدی همسر بیژن مرتضوی

پیام آذری


ستاره سعیدی همسر و مدیر برنامه‌ های بیژن مرتضوی – خواننده و آهنگساز 65 ساله ی ایرانی ساکن آمریکا که پس از قرار گرفتن تحت عمل جراحی مغز در ترکیه به کما فرو رفته بود، روز جمعه 10 شهریور درگذشت. ستاره سعیدی 40 سال داشت.
بیژن مرتضوی که در هفته های گذشته برای برگزاری کنسرت در استانبول به همراه همسرش ستاره سعیدی به ترکیه سفر کرده بود، اواخر مرداد ماه در پیامی ویدئویی در اینستاگرامش اعلام کرد که همسرش قرار است در بیمارستانی در ترکیه تحت عمل جراحی باز مغز قرار گیرد و از مردم خواست برای وی دعا کنند. ستاره سعیدی که پس از جراحی در بیمارستان تحت مراقبت های ویژه قرار داشت، در نهایت از کما خارج نشد و روز جمعه 10 شهریور درگذشت.
درگذشت جمشید اسماعیل خانی همسر گوهر خیراندیش

پیام آذری


جمشید اسماعیل خانی، بازیگر تئاتر، سینما، تلویزیون متولد اول اردیبهشت 1329 بود که انتشار خبر فوتش در 18 فروردین 1381 جمعه ایرانی را در بهت و حیرت فرو برد، بازیگر تئاتر، سینما ، تلویزیون ایرانی بود. گوهر خیراندیش بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون ایران با جمشید اسماعیل خانی ازدواج کرد.
گوهر خیراندیش درباره فوتش همسرش گفته است: آدمی نمی‌داند که چه زمانی بازیگر می‌شود و چه زمانی نمی‌خواهد بازیگر باشد اما به دلیل اینکه اسماعیل‌خانی به مدرسه من آمد و در دبیرستان برای یک نقش مرا انتخاب کرد، خود به خود در این نقش بازی کردم و از آن پس را هم را در همین زمینه ادامه دادم.
شاید اگر او به دبیرستان ما نمی‌آمد من رشته دیگری را انتخاب می‌کردم و سرنوشتم به گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد. اگر بخواهم به قول فرنگی‌ها آنست (صادق) باشم، رفتن جمشید واقعه دردناکی برایم تا ابد خواهد بود چرا که ردپای او همیشه در زندگی هنری و شخصی ماندگار است. گوهر خیراندیش یعنی جمشید اسماعیل خانی!
فوت ابراهیم ثابتی همسر نسیم ادبی

پیام آذری


عصر روز سوم بهمن ماه سال 1399، خبری تاسف بار در فضای مجازی و رسانه ها منتشر شد که حاکی از درگذشت همسر جوان و هنرمند نسیم ادبی بود. ابراهیم ثابتی متولد 1350 در تهران، آهنگساز و نوازنده و رئیس هیئت مدیره انجمن موسیقی خانه تئاتر بود که پس از تحمل سالها بیماری سرطان، دارفانی را وداع گفت.
ابراهیم اثباتی از چهره های شناخته شده عرصه تئاتر بود و بیشتر در زمینه آهنگسازی برای آثار نمایشی فعالیت داشت. علاوه براین ساخت موسیقی برای چند فیلم سینمایی را نیز بر عهده داشت. نسیم ادبی و ابراهیم ثابتی به دلیل کار در یک پروژه مشترک با یکدیگر آشنا شدند، سپس در سال 1388 بایکدیگر ازدواج کرده و فرزندی نداشتند.
شوک مرگ پیام صابری برای زیبا بروفه

پیام آذری


عصر روز یکشنبه 18 آذرماه 1397 بود که خبری غم انگیز در میان رسانه ها و فضای مجازی منتشر شد و حکایت از درگذشت همسر جوان زیبا بروفه بازیگر کشورمان داشت. پیام صابری بازیگر و کارگردان کشورمان و همسر زیبا بروفه در سن 45 سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت و زیبا بروفه و اهوارا پسر هفت ماهه شان را تنها گذاشت.
فرزند آنها بعد از بیست سال زندگی مشترک متولد شده بود. آقا و خانم بازیگر بعد از بیش از 20 سال زندگی مشترک اردیبهشت ماه امسال بود که برای اولین بار طعم پدر و مادر شدن را چشیدند اما اجل فرصت دیدن قد کشیدن اهوارا را از پدر گرفت و زیبا بروفه در سنین جوانی یار و همدم روزهای خوبش را از دست داد.
سفر ابدی مسعود رسام همسر فریبا نادری

پیام آذری


فریبا نادری بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان یکی دیگر از چهره هایی بود که در دوران جوانی اتفاق تلخ از دست دادن همسر را تجربه کرد و همسرش مسعود رسام پس از سه سال زندگی مشترک به ابدیت پیوست.
فریبا نادری در دورانی که تنها 20 سال داشت با مسعود رسام کارگردان کشورمان آشنا شد و بعد از چند سال این آشنایی به ازدواجی ختم شد که دوام زیادی نداشت. فریبا نادری و مسعود رسام سال 85 با هم ازدواج کردند اما بیماری سرطان فرصت زندگی مشترک را از آنها گرفت.
مسعود رسام که سالهای سال از بیماری سرطان رنج میبرد 10 آبان 1388 درگذشت و زندگی مشترک این زوج هنرمند 3 سال بیشتر دوام نیاورد و فریبا نادری بعد از این تجربه تلخ تا هشت سال ازدواج نکرد و تنها بود تا اینکه در تیرماه سال 96 با مهرداد طباطبایی ازدواج کرد و دخترشان یارا اسفندماه سال 96 به دنیا آمد.
روزگار تلخ بنیامین بهادری با رفتن نسیم حشمتی

پیام آذری


بنیامین بهادری خواننده جوان موسیقی پاپ کشورمان یکی دیگر از چهره هایی بود که در دوران جوانی با مرگ همسرش مواجه شد .
نسیم حشمتی همسر بنیامین بهادری بود که بر اثر سانحه رانندگی درگذشت. نسیم حشمتی و بنیامین بهادری سال 89 زندگی مشترکشان را آغاز کردند و سال 90 دخترشان بارانا متولد شد.
عصر جمعه 29 آذر 1392 بنیامین بهادری و دخترش باران با اتفاقی تلخ در زندگی مواجه شدند. نسیم حشمتی همسر بنیامین بهادری بر اثر یک تصادف درگذشت و بنیامین بهادری و دختر دو ساله اش را تنها گذاشت.
بنیامین بهادری دو سال بعد در سال 94 با شایلی محمودی ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دو پسر است که پسر اولش بن سان در مهرماه سال 1396 و پسر دومش شایمین در 11 آذر 1397 متولد شد.
درگذشت رضا ژیان همسر شراره درشتی

پیام آذری


شراره درشتی همسر مرحوم رضا ژیان از بازیگران مشهور تئاتر ، سینما و تلویزیون بود. شراره درشتی و مرحوم رضا ژیان در سریال زیر آسمان شهر 3 با هم بازی می‌کردند. رضا ژیان در سال 1381 در سن 53 سالگی در بیمارستان شهریار درگذشت.
شراره درشتی که در آن زمان ازدواجش با مرحوم رضا ژیان به دلیل اختلاف سنی 26 ساله جنجالی شده بود مدتی را با همسرش در سوئیس زندگی کرد. پس از درگذشت رضا ژیان هم به سوئیس بازگشت و در آنجا به زندگی اش ادامه داد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/605701/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سانحه رانندگی در روگذر بهار تبریز یک کشته بر جای گذاشت

خیز آب این سد به سوی دریاچه ارومیه؛ 34 متر مکعب در ثانیه + جزئیات

ابعاد مختلف حادثه سرویس مدرسه ارومیه بررسی شود

امروز نیز معنای هنر و هنرمند در نزد مردم جامعه با فضل و کمالاتی همراه است

نشست «منظومه هویت ملی حضرت آیت الله خامنه ای» برگزار شد

با اعلام تراکتور:بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

محل بازی آخر تراکتور مشخص شد؛ برنامه جدید برای جشن قهرمانی

آفریقا در میانه رقابت جهانی بر سر معادن استراتژیک/ ایران در رقابت بزرگ: فرصت‌طلبی یا فرصت‌سوزی در بازار معدنی آفریقا؟

اهدای جام پنجشنبه در اهواز، جشن جمعه در تبریز

با اعلام تراکتور؛بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز – آفتاب نو | اخبار ورزشی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد + جزئیات

مهدی تاج در پاراگوئه به جای تبریز!

3200 کلاس درس در 4 سال آینده در اردبیل احداث می‌شود

چطور بهترین روش درمان واریس پا را انتخاب کنیم؟ بررسی کامل لیزر درمانی و اسکلروتراپی

با اعلام تراکتور؛بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

حضور پررنگ هنرمندان افغانستان در جشنواره کوچه عشایر اردبیل + فیلم

پیام معاون هنری به دومین جایزه آموزش هنر سرو ایرانی

ادای احترام 1930 دانشجومعلم به مقام شهدا

اهدای 6 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بناب

انعقاد تفاهم‌نامه استراتژیک همکاری میان پتروشیمی تبریز و بوشهر؛ آغاز همکاری بلندمدت برای انتقال سالانه 300 هزار تن اتیلن

فصل برای جهانبخش تمام شد؛ کاپیتان تیم ملی در مسیر ترک هلند

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

آمار سرقت در استان آذربایجان شرقی کاهش یافت

جلوگیری از کشتار گاه غیر مجاز دام در اردبیل

زرآباد تا پایان سال در شاخصهای توسعه به میانگین مطلوب ملی می‌رسد

ساعات کاری ناوگان اتوبوسرانی ارومیه تغییر کرد

قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404

گرانی یار مهربان!

آمادگی بانک سینا برای همکاری با فعالان اقتصادی ارس

ارائه خدمات درمانی رایگان در شهرک امیرکبیر مراغه

رییس سازمان داوطلبان کشور، پروژه‌های عمرانی هلال‌احمر آذربایجان‌غربی را افتتاح کرد

اتصال روستا‌های بالای 20 خانوار به شبکه ملی اطلاعات در برنامه هفتم

فعالیت 50 شرکت دانش بنیان و فناور در بخش کشاورزی آذربایجان شرقی

شریفی زارچی هشدار داد؛ افزایش کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس/ نمودار

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

نظارت میدانی و قطع هوشمند برق ادارات پرمصرف تبریز

آغاز دوباره بارش‌های رگباری در آذربایجان شرقی

هوشمندسازی سیستم‌های آبیاری فضای سبز تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

لحظه اصابت رعدوبرق به تیر برق در مشگین‌شهر

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در اردبیل

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

برپایی نمایشگاه خوشنویسی در مراغه

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی