پیام آذری

آخرين مطالب

800 پروژه نیمه تمام آموزشی در آذربایجان‌شرقی فرهنگي

800 پروژه نیمه تمام آموزشی در آذربایجان‌شرقی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان آذربایجان‌شرقی امروز در جمع خبرنگاران اظهار با اشاره به سیاست نوسازی توسعه و تجهیز مدارس در محرومیت‌زدایی، اظهار کرد: همانطور که بهترین دانشگاه‌ها، دولتی است از این‌رو در مدارس هم باید دولتی‌ها بهترین مدارس باشد از این‌رو باید هم از لحاظ سخت افزاری و هم نرم افزاری تقویت شوند.
وی گفت: سال گذشته 25 میلیارد تومان تجهیزات برای مدارس سطح استان ارسال شد و امسال در قالب تجهیزات فضای آموزشی 50 میلیارد تومان برای تجهیز مدارس ارسال شد. 
فرهودی ادامه داد: با این طرح قطعا ظرف دو سال آینده مدارس را از حیث سخت افزاری به سطح مطلوبی خواهیم رساند. 
مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان به معلم محوری و دانش آموز محوری در سیاست‌های این نهاد اشاره کرد و گفت: در راستای توجه به مدارس فنی و تربیت دانش‌آموختگان دارای مهارت فنی 40 میلیارد تومان تجهیزات هنرستانی به مدارس ارسال خواهد شد. 
وی ادامه داد: از شهریور سال قبل تا مهر سال 1402 مجموعا 208 پروژه شامل 210 کلاس درس تحویل داده شده است که به عبارتی ظرف یکسال گذشته 15 هزار نفر دانش‌آموز در مدارس تازه ساخت مشغول به تحصیل خواهند بود. 
فرهودی خاطرنشان کرد: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی در حدود 800 پروژه نیمه تمام آموزشی بود که توانستیم250 پروژه تکمیل کنیم و تحویل آموزش و پرورش دهیم و همچنین ظرف سه سال آینده پروژه‌های نیمه تمام تکمیل خواهد شد که در افزایش سرانه آموزشی موثر است. 
وی متذکر شد: باید به نوسازی مدارس توجه ویژه داشته باشیم زیرا برای هویت‌بخشی ایرانی و اسلامی باید پیش رفت از این‌رو در سه محور مدارس استان را بازنگری کردیم که نتیجه این بود که توجه ویژه به معماری اسلامی_ ایرانی می‌تواند هویت اسلامی و ایرانی را در ذهن نسل آینده ایجاد کند. 
مدیرکل نوسازی توسعه وتجهیز مدارس استان گفت: فضای فیزیکی مدارس در اعتلای ذهنی دانش‌آموز در امر تحصیل و ارتقای فرهنگی آنها موثر است. 
وی افزود: توجه به رویکرد مدیریت سبز مدارس به عنوان مدارس فیزیکی تحول‌آفرین در فرهنگ‌سازی جامعه نقش مهم دارد. 
فرهودی یادآور شد: در طراحی مدارس سیاست‌های تبیین شده رعایت الزامات محیط زیستی بوده است. 
وی گفت: در استان آذربایجان‌شرقی سه مدرسه با شکل پایلوت با الزامات محیط زیستی کامل شروع به کار می‌کند. 
مدیرکل نوسازی توسعه وتجهیز مدارس استان ادامه داد: البته تمام مدارس 60 درصد الزامات تطبیقی محیط زیست را رعایت می‌کنند و به عبارتی دانش‌آموزان با مصرف درست انرژی در مدارس آشنا می‌شوند. 
وی ادامه داد: توجه به صنعتی سازی و سبک‌سازی مدارس از دیگر اولویت‌های ماست که نوسازی مدارس در راستای حمایت از صنایع کشور و کاهش نرخ بیکاری به سازه های صنعتی روی آورده است. 
فرهودی ابراز کرد: مبنای حرکت ما هماهنگ و همسو و هم‌راستا با آموزش و پرورش است زیرا بهره‌بردار این مدارس معلمان هستند در یک و نیم سال گذشته با نظرخواهی از آنها اقدام به ساخت مدارس کرده‌ایم. 
وی گفت: افزایش سرانه مستحکم دانش آموزشی نیاز ویژه و توجه زیاد در مورد اعتبارات وجود دارد که الحمدالله اقدامات دولت برای افزایش اعتبارات بی‌نظیر است زیرا طبق بیانات رهبری تشخیص داده شده است که آینده سازان جامعه دانش آموزان هستند و اگر در فضای خوب تحصیل کنند جامعه بالنده ایجاد خواهند کرد. 
پایان پیام/60027

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/605896/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سانحه رانندگی در روگذر بهار تبریز یک کشته بر جای گذاشت

خیز آب این سد به سوی دریاچه ارومیه؛ 34 متر مکعب در ثانیه + جزئیات

ابعاد مختلف حادثه سرویس مدرسه ارومیه بررسی شود

امروز نیز معنای هنر و هنرمند در نزد مردم جامعه با فضل و کمالاتی همراه است

نشست «منظومه هویت ملی حضرت آیت الله خامنه ای» برگزار شد

با اعلام تراکتور:بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

محل بازی آخر تراکتور مشخص شد؛ برنامه جدید برای جشن قهرمانی

آفریقا در میانه رقابت جهانی بر سر معادن استراتژیک/ ایران در رقابت بزرگ: فرصت‌طلبی یا فرصت‌سوزی در بازار معدنی آفریقا؟

اهدای جام پنجشنبه در اهواز، جشن جمعه در تبریز

با اعلام تراکتور؛بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز – آفتاب نو | اخبار ورزشی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد + جزئیات

مهدی تاج در پاراگوئه به جای تبریز!

3200 کلاس درس در 4 سال آینده در اردبیل احداث می‌شود

چطور بهترین روش درمان واریس پا را انتخاب کنیم؟ بررسی کامل لیزر درمانی و اسکلروتراپی

با اعلام تراکتور؛بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

حضور پررنگ هنرمندان افغانستان در جشنواره کوچه عشایر اردبیل + فیلم

پیام معاون هنری به دومین جایزه آموزش هنر سرو ایرانی

ادای احترام 1930 دانشجومعلم به مقام شهدا

اهدای 6 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بناب

انعقاد تفاهم‌نامه استراتژیک همکاری میان پتروشیمی تبریز و بوشهر؛ آغاز همکاری بلندمدت برای انتقال سالانه 300 هزار تن اتیلن

فصل برای جهانبخش تمام شد؛ کاپیتان تیم ملی در مسیر ترک هلند

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

آمار سرقت در استان آذربایجان شرقی کاهش یافت

جلوگیری از کشتار گاه غیر مجاز دام در اردبیل

زرآباد تا پایان سال در شاخصهای توسعه به میانگین مطلوب ملی می‌رسد

ساعات کاری ناوگان اتوبوسرانی ارومیه تغییر کرد

قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404

گرانی یار مهربان!

آمادگی بانک سینا برای همکاری با فعالان اقتصادی ارس

ارائه خدمات درمانی رایگان در شهرک امیرکبیر مراغه

رییس سازمان داوطلبان کشور، پروژه‌های عمرانی هلال‌احمر آذربایجان‌غربی را افتتاح کرد

اتصال روستا‌های بالای 20 خانوار به شبکه ملی اطلاعات در برنامه هفتم

فعالیت 50 شرکت دانش بنیان و فناور در بخش کشاورزی آذربایجان شرقی

شریفی زارچی هشدار داد؛ افزایش کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس/ نمودار

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

نظارت میدانی و قطع هوشمند برق ادارات پرمصرف تبریز

آغاز دوباره بارش‌های رگباری در آذربایجان شرقی

هوشمندسازی سیستم‌های آبیاری فضای سبز تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

لحظه اصابت رعدوبرق به تیر برق در مشگین‌شهر

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در اردبیل

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

برپایی نمایشگاه خوشنویسی در مراغه

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی