من را از باشگاهی که زندگیام بود، بیرون کردند
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گزارش "ورزش سه"، بونوچی در آخرین پنجره نقل و انتقالاتی از یوونتوس به یونیون برلین رفت، جایی که می تواند در بوندسلیگا و لیگ قهرمانان اروپا بازی کند. این بازیکن بعد از آنکه فهمید در برنامه های باشگاه و مکس آلگری جایی ندارد این تصمیم را گرفت. بونوچی در مصاحبه ای در مورد ترک یوونتوس و زندگی جدیدش در آلمان صحبت کرده است.
بونوچی به کیکر گفت: «کاملا صادقانه بگویم، ترک ایتالیا در برنامههای من نبود. یووه زندگی من بود. فکر میکردم پایان کارم را در آنجا ببینم، اما نمیخواهم در حال حاضر در مورد یووه صحبت کنم."
او گزینه های دیگری برای ماندن در ایتالیا داشت، از جمله لاتزیو و تیم سری B سامپدوریا، اما تصمیم گرفت به آلمان برود. او در این باره گفت: "من می خواستم از منطقه امن خودم خارج شوم، یک فرهنگ جدید، یک زبان و سبک زندگی جدید را تجربه کنم. من این تجربه را می خواستم و اکنون روی این موضوع متمرکز شده ام. مسلماً، درک این زبان بسیار دشوار است، در حالی که سبک زندگی و حتی فوتبال متفاوت است. در بوندسلیگا، تیم ها بیشتر به سمت جلو حرکت می کنند، بنابراین ما باید فضای پشت خط دفاعی را پوشش دهیم.
وقتی برای اولین بار به تیم وارد شدم، به سرمربی گفتم که 3 تا 4 هفته نیاز دارم تا با شرایط اخت بگیرم و تقریباً به آن رسیده ایم."

تا زمان برگزاری این مسابقات، بونوچی تولد 37 سالگی خود را هم جشن گرفته است و برای حضور در تیم ملی ایتالیا باید سخت تلاش کند.
-
چهارشنبه ۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۱:۵۶:۲۰
-
۶۱ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/610910/