برخورد دستگاه قضای استان مرکزی با هرگونه ترک فعل در ایمن سازی اماکن ناایمن
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام آذری - ایسنا/مرکزی رئیس کل دادگستری استان مرکزی بر برخورد دستگاه قضا با هرگونه ترک فعل در بحث ایمن سازی اماکن ناایمن تاکید کرد.
حجتالاسلام عبدالمهدی موسوی که به مناسبت هفتم مهرماه، روز آتش نشانی و ایمنی از ستاد فرماندهی آتش نشانی شهرستان اراک بازدید کرد، افزود: آتش نشانان انسانهای ارزشمند و بزرگی هستند که در حوادثی مانند متروپل، پلاسکو و .
.. جان با ارزش خود را به منظور نجات هموطنان شان از دست دادند و یک بار دیگر ثابت کردند در بحث ایثارگری و نوع دوستی از جان خود گذشت میکنند تا همنوعشان، سلامت خود را به دست آورد.
وی افزود: اقدامات آتش نشانان بسیار ارزشمند است و کمترین کار آنها این است که به حفاظت و حراست از اموال و دارایی مردم کمک میکنند تا در حوادث و آتش سوزیها کمتر دچار خسارت شوند، لذا در برخی از مواقع اموال یک فرد چه بسا اندک و کم قیمت هم باشد اما شاید تمام زندگی و هستی آن فرد باشد و اینجاست که کار آتش نشانان اهمیت پیدا می کند. حد اعلای کار آتشنشانان نجات جان آدمی است که کار بسیار ارزشمند و شایسته ای است.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه آتش نشانی کار بسیار بزرگی است و در عین حال، مخاطرات و خطرات و مشکلات بسیاری را درپی دارد، تصریح کرد: دستگاه قضا در ماموریتهای سخت و حساس در کنار آتش نشانان قرار دارد و به جد پشتیبان و همراه آنهاست، البته در کنار همکاری و همیاری، قطعا دستگاه قضا مطالباتی نیز دارد که در هر دو حوزه از نظرات کارشناسی شما استفاده می شود.
حجتالاسلام موسوی بیان کرد: نیاز است یک تعامل بین بخشی با مجموعه های مرتبط وجود داشته باشد و فراتر از آتش نشانی، دیگر دستگاههای دخیل، ورود داشته و در امر ایمن سازی اماکن ناایمن فعال باشند، این یکی از مطالبات جدی دستگاه قضاست که به جد پیگیری میشود، زیرا جان و مال مردم برای دستگاه قضا بسیار ارزشمند است و در این زمینه دستگاههای مربوطه مسئولیت سنگینی دارند، لذا دستگاه قضا در این مسیر همراه با آتش نشانان است.
وی تصریح کرد: مطالبه جدی دستگاه قضا این است که هرجا بر اساس نظرات کارشناسی آتش نشانی و متخصصان ایمنی، پیش بینی خطر و ضرر وجود داشته باشد، حتما هشدارهای لازم به دو قشر از جمله متولیان و مسئولان اعلام شود. قطعا هزینهها در پیشگیری کمتر خواهد بود، چراکه پیشگیری خسارات مالی و جانی را کاهش میدهد بنابراین نیاز است هشدارها به موقع به متولیان امر داده شود.
وی بیان کرد: در بُعد پیشگیری، قانون اساسی بسیاری از وظایف را بر عهده دستگاه قضا نهاده است و مدیریت این امر خطیر برعهده قوه است اما انتظار این است که هشدارها و پیشبینیهایی که منجر به پیشگیریهای خوب میشود به دستگاه قضا اعلام شود و ما هم با نظرات کارشناسی شما پیش میرویم.
حجتالاسلام موسوی عنوان کرد: هدف دستگاه قضا این است که اتفاقات تلخ در کشور رخ ندهد و جان و مال مردم دچار خطر و ضرر نشود و شاهد اتفاقاتی مانند متروپل و پلاسکو در هیچ کجای کشور نباشیم که لازمه اینکار پیش بینی عاقلانه است تا در نهایت به پیشگیری منتج شود و به عبارتی اشراف منطقهای و جغرافیایی وجود داشته باشد تا پیشگیری مناسب انجام شود و در نهایت، اتفاقات و خطرها کاهش پیدا کند.
وی ضمن اعلام آمادگی جهت همراهی دستگاه قضا با آتش نشانی گفت: در مرکز استان و شهرستانها اگر مجموعهای دارای نقصی است، همکاران ما در سراسر استان این آمادگی را دارند که با پیشگیری و کمک در حوزه حوادث و امور غیرمترقبه ورود داشته باشند تا جان شهروندان با اقدامات ایمنی حفاظت شود و از اموال شهروندان با اعلام تذکرات و هشدارها، حفاظت و حراست شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از دادگستری استان مرکزی، موسوی خاطرنشان کرد: روز آتشنشانی فرصت مناسبی است، اولا برای تقدیر از زحمات این قشر ایثارگر و خدمت رسان و ثانیا برای اجرای اقدامات فرهنگی و اجتماعی در راستای کاهش و پیشگیری از حوادث که در این راستا میتوان از ظرفیت رسانههای دیداری و شنیداری استان استفاده کرد و به صنف و قشر خاص هشدارهای لازم داد و نیز در خصوص خطرات و حوادثی که برای دانش آموزان و خودروهای حمل و نقل عمومی وجود دارد، هشدارهای لازم ارائه شود.
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۱:۵۴
-
۵ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/612467/