پیام آذری

آخرين مطالب

با رشد 9/8 درصدی در تیرماه امسال نسبت به تیرماه سال گذشته؛

تعداد بیمه‌شدگان فعال صندوق بیمه اجتماعی روستائیان به 1/6 میلیون نفر رسید وزارت رفاه

تعداد بیمه‌شدگان فعال صندوق بیمه اجتماعی روستائیان به 1/6 میلیون نفر رسید
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تازه‌ترین داده‏ های آماری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نشان می‏‌دهد که در تیرماه امسال، تعداد بیمه‏‌شدگان فعال این صندوق با رشد 9/8 درصدی نسبت به تیرماه 1401، به یک میلیون و 668 هزار نفر رسیده است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نقل از روزنامه ایران، براساس داده‌های آماری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور، تعداد کل بیمه‌شدگان این صندوق شامل فعال و غیرفعال در پایان تیرماه امسال نسبت به تیرماه سال گذشته، با رشد 12/4 درصد به 2 میلیون و 529 هزار نفر رسیده است. این تعداد در تیرماه سال گذشته، حدود 2 میلیون و 249 هزار نفر برآورد شده بود.
از میان بیمه‏‌شدگان فعال، غیرفعال متصل و غیرفعال منفصل، آمار بانوان و مردان تفکیک‌شده است به‌طوری که در بیمه‏‌شدگان فعال با جامعه آماری یک میلیون و 667 هزار و 940 نفر، یک میلیون و 248 هزار و 454 نفر مرد و 419 هزار و 468 نفر زن هستند.
در بخش بیمه‏‌شدگان غیرفعال متصل نیز با جامعه آماری 275 هزار و 215 نفر نیز 152 هزار و 128 نفر مرد و 123 هزار و 87 نفر زن هستند و در میان بیمه‏‌شدگان غیرفعال منفصل با آمار 585 هزار و 965 نفر نیز 463 هزار و 86 نفر را مردان و 122 هزار و 879 نفر را بانوان تشکیل می‏ دهند.
متوسط سن بیمه‌پردازان صندوق، 36/2 سال
طبق ارزیابی‏‌های جدید صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان اکنون میانگین سن بیمه‌پردازان جدید 36/2 سال محاسبه شده که این عدد نسبت به مدت مشابه آن تا حدودی با روند افزایشی روبه‌‏رو بوده است.
در مجموع میانگین سن فعلی اعضای صندوق بیمه اجتماعی 47/8 سال در تیرماه سال‏‌جاری به ثبت رسیده که این آمار در مدت مشابه سال گذشته 48/3 سال بوده و این موضوع نشانگر جوان‏تر شدن اعضای این صندوق است. اکنون این صندوق با ضریب پشتیبانی حدود 10 یکی از جوان‏ترین صندوق‏ها در کشور به‌ شمار می‏‌رود.
براساس این داده‏‌های آماری اکنون بیشترین اعضای تحت پوشش، این صندوق در استان آذربایجان‌شرقی با 196 هزار و 687 نفر، خراسان‌رضوی با 144 هزار و 617 نفر و استان فارس با 134 هزار و 558 نفر است اما کمترین اعضای این صندوق در استان‏های قم با 8 هزار و 645 نفر، البرز با 10 هزار و 109 نفر و بوشهر با 13 هزار و 265 نفر هستند.
بیشترین افراد بیمه‏‌شده در گروه رانندگان حمل بار و مسافربری
ارزیابی‏‌های جدید از آمارهای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نشان می‏‌دهد که در مجموع یک میلیون و 850 هزار و 849 نفر اعضای فعال این صندوق، این افراد در گروه‏های مختلف تحت‌ عنوان ساکنان روستاها، مناطق عشایری، کشاورزان غیرساکن روستا، ساکنان شهرهای زیر 20 هزار نفر، رانندگان حمل بار و مسافربری، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، سازمان دامپزشکی، شاغلان فصلی، کمیته امداد و سازمان بهزیستی از خدمات بیمه‏ای و بازنشستگی صندوق بهره‏‌مند هستند. 
بیشترین افراد بیمه‏‌شده در گروه رانندگان حمل بار و مسافربری با جامعه آماری 164 هزار و 988 نفر و کمترین آن‌ها در گروه سازمان دامپزشکی با 191 نفر بیمه‌شده در این صندوق به حساب می‏ آیند.
افزایش مستمری افراد مستمری‏‌بگیر
افزایش 20 درصدی و پرداخت معوقات مستمری‏‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از دیگر اقدامات اثربخش در این دولت بود که به همین منظور صندوق برای این مهم نیز برنامه‏‌ریزی جدی داشت.
براساس اعلام صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، حقوق مردادماه سال‏جاری مستمری‏‌بگیران تحت پوشش صندوق با افزایش 20 درصدی و همچنین معوقات آنان پرداخت شد.
مستمری صندوق در مجموع در دولت سیزدهم بیش از 43 درصد و برای حداقل‏بگیران بیش از 190 درصد افزایش یافت و یکی از راه‏های افزایش مستمری افزایش سطوح درآمدی به شمار می‏ رود که در صندوق این امر محقق شد. طبق برنامه‏ های راهبردی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر سال گذشته 60 درصد سطوح درآمدی رشد یافت، همچنین دو سطح 9 و 10 برای آن‌ها تعریف شده است.
صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر 18 سال قبل با هدف پوشش جمعیت 30 میلیون نفری کشاورزان، روستائیان و عشایر در راستای توسعه چتر بیمه ای و ارائه خدمات به جامعه مذکور با دریافت مبالغ پایین و کمک دولت در پرداخت حق بیمه آغاز به فعالیت کرد.
20 آبان 1402 12:24
کد خبر : 326,640
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/623670/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

امام جمعه خلخال: تاوان ناکارآمدی برخی مسئولان را نباید مردم بپردازند

مراسم جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مناسبت دهه کرامت آغاز شد

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

‌معاون رئیس‌جمهور: از «کلینیک ترک بی‌حجابی» شگفت‌زده شدم | هیچ کس گردن نگرفت

«کلینیک ترک بی‌حجابی» را چه کسی گردن گرفت؟+ فیلم

ادعای یک رسانه ترک؛ کارتال دیوانه شد!

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

وزش باد شدید و گرد و خاک تا 5 روز آینده در اکثر نقاط کشور

شرکت 418 حافظ از آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآنی

آزمون فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران در مراغه

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

امام جمعه بیله‌سوار: توافق آمریکا و یمن هیمنه پوشالی آمریکا را شکست

احداث 30 سیل‌بند و 25 مدرسه در اردبیل توسط بسیج سازندگی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ترکمنستان؛ گامی مؤثر در پیوند اقتصادی ایران و آسیای میانه

مردم بی‌اعتنایی را تحمل نمی‌کنند

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

هشدار نارنجی هواشناسی به این استان‌ها / طوفان در راه است!

جشن و سرور آذری ها در سالروز میلاد امام رضا (ع)؛ آمدم ای شاه پناهم بده

تراکتور نماد غیرت آذربایجان است

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار افزایش یافت

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجای گذاشت

ماجرای کلینیک ترک بدحجابی چه بود؟ | معاون پزشکیان: امروز دیگر کسی طرفدار گشت ارشاد نیست

بازیکنان تراکتور منش قهرمانی خود را به همگان ثابت کردند

انتقال بیمار سکته‌ی مغزی (cva) با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان امام رضا

روز اسناد ملی و میراث مکتوب، یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

پاشینیان: بین ارمنستان و آذربایجان صلح برقرار خواهد شد

پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در پنج روز آینده

صدور هشدار نارنجی در این استان‌ها

همایش کوه‌روی خانوادگی فرهنگیان در ائل باغی تبریز

اطلاع‌رسانی شفاف دولت فضای روانی بازار را آرام‌تر می‌کند

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت

«غدیر» نماد وحدت و انسجام بین مسلمانان؛ لزوم ترویج سیره علوی

ساخت بیمارستان جدید تبریز گروگان بهانه تراشی!

مقام وزارت بهداشت: 19هزار و 750 بیمار مبتلا به تالاسمی در کشور داریم

هشدار رعد و برق و باد شدید برای برخی استان‌های کشور

ترویج سبک زندگی اسلامی سرفصل سیره رضوی است

آغاز ساعت کاری جدید ادارات آذربایجان غربی از 20 اردیبهشت‌ماه

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجا گذاشت

روز اسناد ملی و میراث مکتوب یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

چهار همت برآورد اولیه خسارت به بخش کشاورزی آذربایجان‌ غربی

تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر نقش زیرساخت‌ها در افزایش جذابیت مسکن

پیام سرپرست فرمانداری باروق به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام

ااسراف؛ تله‌ای مالی زیر پای بچه‌ها

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

معلمان، سنگ بنای توسعه جامعه

هواشناسی امروز جمعه 19/ 2/ 1404:وزش باد و گرد و خاک در اکثر استانهای کشور از امروز

عدالت اجتماعی در سیره رضوی پاسخگوی نابرابری‌های امروز است