پیام آذری

آخرين مطالب

شهدای سلامت همان رزمندگان ما درعملیات کربلای 5 بودند بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در مراسم گرامی‌داشت روز پرستار و ولادت حضرت زینب (س)، گفت: شهدای سلامت رزمندگان ما در کربلای 5 و رزمندگان ما در خط مقاومت بودند و برای آنها فرقی نمی‌کرد در خاکریز شلمچه و فکه و یا در خاکریز بیمارستان باشند.

به گزارش «ایثار تهران بزرگ»، اصحاب کریمی در این مراسم ضمن گرامی‌داشت روز پرستار و ولادت حضرت زینب (س) گفت: این روز را به همه پرستا‌رها و کادر درمان تبریک می‌گویم و امیدوارم همیشه روسفید باشند. خداوند به ما به عنوان خادمان ایثارگران توفیق خدمتگزاری عنایت کند تا همه ما بتوانیم در مسیر شهدا قدم برداریم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ ضمن گرامی‌داشت یاد شهدای مدافع سلامت عنوان کرد: روز پرستار سابقه دیرینه در تاریخ کشور ما دارد. در دوران دفاع مقدس امدادگران ناجیان سلامت بودند که در خاکریز مقدم کنار رزمندگان و در بیمارستان بر بالین مجروحان حضور داشتند و با رشادت و ایثار به دنبال بهبود رزمندگان بودند. همین فضا را در بین مدافعان امنیت و سلامت مشاهده کردیم و اگر شرایط حضور در سوریه را هم داشتند جای پرستارها در کنار شهدای مدافع حرم خالی نبود و در آنجا شرایط را احیا می‌کردند.
کریمی با اشاره به رشادت‌های پرستاران در دوران کرونا گفت: شهدای سلامت رزمندگان ما در کربلای 5 و رزمندگان ما در خط مقاومت بودند و برای آنها فرقی نمی‌کرد در خاکریز شلمچه و فکه و یا در خاکریز بیمارستان باشند. همین خاکریزهای ایثار و شهادت شجاعت مرز نمی شناسد. پرستارها و پزشکان در خط مقاومت بر اساس باورهای دینی مسیر خود را ادامه دادند با وجود اینکه شرایط سختی سه سال در کشور بود و این عزیزان ایثارگر پای کار ایستادند با اینکه می‌دانستند که خطر بیماری کرونا آنها را تهدید می‌کند بر بالین بیماران حضور پیدا می‌کردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ با بیان اینکه پرستاران در 8 سال دفاع مقدس در خط مقدم جبهه حضور داشتند و در کنار رزمندگان بودند، گفت: امدادگران زخم رزمندگان را تا رسیدن به بیمارستان می‌بستند و حتی مجبور به قطع عضو مجروحان بودند و جان دادن شهدا را تماشا کردند و در این فضای ایثارگری حضور داشتند. پزشکان و پرستارها در طول تاریخ زندگی‌شان جایگاه والایی دارند و وقتی پزشکان و پرستاران بالای سر بیمار می آیند واسطه‌ خدا می شوند. دوران دفاع مقدس اوج کار امدادگران بود و هیچ جای دنیا نمی توان گذشت و ایثار پرستاران ما را در دوران دفاع مقدس را مشاهده کرد و این به خاطر باورهای اعتقادی آنها بود.
کریمی با اشاره به جنایت‌های رژیم اشغالگر صهیونیست علیه کودکان و زنان غزه گفت: کار به جای رسیده است که رژیم اشغالگر صهیونیست کودکان و نوزادان 6 ماهه را به شهادت می‌رساند اما پرستارها با وجود اینکه خانواده خود را از دست داده‌اند همچنان به دنبال درمان مجروحان هستند این در حالی است که عاطفه در جهان مرده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدای سلامت عنوان کرد: 75 شهید سلامت و کادر درمان در تهران داریم و باید یاد و خاطره آنها را گرامی بداریم زیرا طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب گرامی‌داشت یاد شهدا کمتر از شهادت نیست. به عنوان خادم خانواده شهدا و ایثارگران باید بگویم که 27 هزار خانواده شهید و 61 هزار خانواده جانباز در تهران وجود دارند که ارائه خدمات توسط 12 منطقه بنیاد تهران شرایط سختی را ایجاد کرده است. این خدمات خواسته مطلوب بنیاد شهید و امور ایثارگران نیست و تلاش می‌کنیم این خدمات بیشتر باشد.
کریمی با اشاره به موضوع طرح سپاس و دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران گفت: روزهای سه شنبه در مناطق و چهارشنبه‌ها در محافل انس و پنجشنبه‌ها در گلزارهای شهدا با ایثارگران دیدار می‌کنیم. هدف ما سخنرانی نیست و رسیدگی به مشکلات خانواده ایثارگران است. همکاران ما در بنیاد تلاش می‌کنند به ایثارگران خدمات مطلوب ارائه دهند هرچند بدون نقص نیست اما تلاش می‌کنیم که دغدغه ایثارگران کمتر شود تا بتوانیم مسیر شهدا را ادامه دهیم.
انتهای پیام/‌

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/626281/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سانحه رانندگی در روگذر بهار تبریز یک کشته بر جای گذاشت

خیز آب این سد به سوی دریاچه ارومیه؛ 34 متر مکعب در ثانیه + جزئیات

ابعاد مختلف حادثه سرویس مدرسه ارومیه بررسی شود

امروز نیز معنای هنر و هنرمند در نزد مردم جامعه با فضل و کمالاتی همراه است

نشست «منظومه هویت ملی حضرت آیت الله خامنه ای» برگزار شد

با اعلام تراکتور:بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

محل بازی آخر تراکتور مشخص شد؛ برنامه جدید برای جشن قهرمانی

آفریقا در میانه رقابت جهانی بر سر معادن استراتژیک/ ایران در رقابت بزرگ: فرصت‌طلبی یا فرصت‌سوزی در بازار معدنی آفریقا؟

اهدای جام پنجشنبه در اهواز، جشن جمعه در تبریز

با اعلام تراکتور؛بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز – آفتاب نو | اخبار ورزشی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد + جزئیات

مهدی تاج در پاراگوئه به جای تبریز!

3200 کلاس درس در 4 سال آینده در اردبیل احداث می‌شود

چطور بهترین روش درمان واریس پا را انتخاب کنیم؟ بررسی کامل لیزر درمانی و اسکلروتراپی

با اعلام تراکتور؛بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

حضور پررنگ هنرمندان افغانستان در جشنواره کوچه عشایر اردبیل + فیلم

پیام معاون هنری به دومین جایزه آموزش هنر سرو ایرانی

ادای احترام 1930 دانشجومعلم به مقام شهدا

اهدای 6 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بناب

انعقاد تفاهم‌نامه استراتژیک همکاری میان پتروشیمی تبریز و بوشهر؛ آغاز همکاری بلندمدت برای انتقال سالانه 300 هزار تن اتیلن

فصل برای جهانبخش تمام شد؛ کاپیتان تیم ملی در مسیر ترک هلند

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

آمار سرقت در استان آذربایجان شرقی کاهش یافت

جلوگیری از کشتار گاه غیر مجاز دام در اردبیل

زرآباد تا پایان سال در شاخصهای توسعه به میانگین مطلوب ملی می‌رسد

ساعات کاری ناوگان اتوبوسرانی ارومیه تغییر کرد

قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404

گرانی یار مهربان!

آمادگی بانک سینا برای همکاری با فعالان اقتصادی ارس

ارائه خدمات درمانی رایگان در شهرک امیرکبیر مراغه

رییس سازمان داوطلبان کشور، پروژه‌های عمرانی هلال‌احمر آذربایجان‌غربی را افتتاح کرد

اتصال روستا‌های بالای 20 خانوار به شبکه ملی اطلاعات در برنامه هفتم

فعالیت 50 شرکت دانش بنیان و فناور در بخش کشاورزی آذربایجان شرقی

شریفی زارچی هشدار داد؛ افزایش کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس/ نمودار

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

نظارت میدانی و قطع هوشمند برق ادارات پرمصرف تبریز

آغاز دوباره بارش‌های رگباری در آذربایجان شرقی

هوشمندسازی سیستم‌های آبیاری فضای سبز تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

لحظه اصابت رعدوبرق به تیر برق در مشگین‌شهر

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در اردبیل

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

برپایی نمایشگاه خوشنویسی در مراغه

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی