پیام آذری

آخرين مطالب

480 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در همدان پرداخت شد وزارت رفاه

480 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در همدان پرداخت شد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از پرداخت 480 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی از ابتدای سال جاری تاکنون به بیش از 626 طرح خبر داد و گفت: پرداخت این تسهیلات برای یکهزار و 504 نفر شغل ایجاد کرده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان، «یوسف شعبانی» با اعلام این خبر اظهار کرد: امسال یکهزار و 320 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی به استان ابلاغ شد. این در حالی است که سال گذشته سهم استان از پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی یکهزار و 100 میلیارد ریال بود که این اعتبارات در استان همدان نسبت به سال گذشته 18.2 درصد افزایش یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: تسهیلات مشاغل خانگی، به صورت قرض الحسنه و با عاملیت بانک‌‌های توسعه تعاون، رفاه، پست بانک، ملی، صادرات، تجارت، ملت و قرض الحسنه مهر به متقاضیان پرداخت می‌‌شود.
شعبانی افزود: پرداخت این تسهیلات در بخش‌های مختلف صنایع دستی، خدماتی، صنعتی، فرهنگی و کشاورزی با نرخ سود چهاردرصد از طریق ثبت نام در سایت مشاغل خانگی پرداخت می‌ شود و جامعه هدف این تسهیلات، زنان سرپرست خانوار، زنان روستایی و شهری دارای مهارت و همچنین جوانان هستند.
وی با اشاره به اینکه 620 رشته فعالیت مشاغل خانگی در سامانه مرتبط در استان همدان ثبت شده است، ادامه داد: بیشتر تسهیلات مشاغل خانگی استان به متقاضیان طرح های صنایع دستی، قالیبافی، گلیم بافی و خیاطی پرداخت شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان تسهیلات پرداختی به هر نفر را حدود 80 میلیون تومان اعلام و اظهار کرد: اجرای مشاغل خانگی نیاز به فضای زیاد ندارد؛ همچنین در این طرح ها نیاز به پرداخت اجاره مکان نیست از این رو هزینه ها برای ایجاد اشتغال کمتر است.
رشد 50 درصدی صدور مجوز های مشاغل خانگی
شعبانی، صدور مجوزها در سال گذشته را پنج هزار مورد برشمرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون پنج هزار و 276 مورد مجوز کسب و کار خانگی در استان صادر شد که این رقم نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته رشد 50 درصدی داشته است.
وی، توزیع تسهیلات مشاغل خانگی را با محوریت صنعت، معدن و تجارت، فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهادکشاورزی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برشمرد و افزود: شهرستان‌های استان می‌توانند از طریق دستگاه های متولی که مجوز مشاغل خانگی را صادر می‌کنند طرح خود را به اداره کار ارسال کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اظهار کرد: ایجاد اشتغال و حمایت از مشاغل خرد و کوچک از سیاست های دولت مردمی سیزدهم است.
شعبانی ادامه داد: در طرح مشاغل خانگی، متقاضیان متناسب با مهارتی که دارند در سامانه مشاغل خانگی وزارت کار به نشانی https://mashaghelkhanegi.mcls.gov.ir ثبت نام می‌کنند و مراحل بعدی را با هماهنگی دستگاه اجرایی مرتبط انجام می دهند.
بر اساس تبصره بند 6 ماده هفت قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی «بانک مرکزی» موظف است با هماهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نحوه توزیع منابع قرض‌الحسنه برای مشاغل و کسب‌وکارهای خانگی را با توجه به اولویت و اهمیت انواع مشاغل خانگی و سهم هر استان تعیین و در ابتدای هر سال به بانک‌ها و موسسات اعتباری ابلاغ کند.
4 آذر 1402 12:21
روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان |
کد خبر : 327,918
کلیدواژه ها: یوسف شعبانی,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان,مشاغل خانگی
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/627639/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشست هم‌اندیشی مدیران ادواری آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

امام جمعه خلخال: تاوان ناکارآمدی برخی مسئولان را نباید مردم بپردازند

مراسم جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مناسبت دهه کرامت آغاز شد

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

‌معاون رئیس‌جمهور: از «کلینیک ترک بی‌حجابی» شگفت‌زده شدم | هیچ کس گردن نگرفت

«کلینیک ترک بی‌حجابی» را چه کسی گردن گرفت؟+ فیلم

ادعای یک رسانه ترک؛ کارتال دیوانه شد!

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

وزش باد شدید و گرد و خاک تا 5 روز آینده در اکثر نقاط کشور

شرکت 418 حافظ از آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآنی

آزمون فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران در مراغه

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

امام جمعه بیله‌سوار: توافق آمریکا و یمن هیمنه پوشالی آمریکا را شکست

احداث 30 سیل‌بند و 25 مدرسه در اردبیل توسط بسیج سازندگی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ترکمنستان؛ گامی مؤثر در پیوند اقتصادی ایران و آسیای میانه

مردم بی‌اعتنایی را تحمل نمی‌کنند

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

هشدار نارنجی هواشناسی به این استان‌ها / طوفان در راه است!

جشن و سرور آذری ها در سالروز میلاد امام رضا (ع)؛ آمدم ای شاه پناهم بده

تراکتور نماد غیرت آذربایجان است

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار افزایش یافت

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجای گذاشت

ماجرای کلینیک ترک بدحجابی چه بود؟ | معاون پزشکیان: امروز دیگر کسی طرفدار گشت ارشاد نیست

بازیکنان تراکتور منش قهرمانی خود را به همگان ثابت کردند

انتقال بیمار سکته‌ی مغزی (cva) با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان امام رضا

روز اسناد ملی و میراث مکتوب، یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

پاشینیان: بین ارمنستان و آذربایجان صلح برقرار خواهد شد

پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در پنج روز آینده

صدور هشدار نارنجی در این استان‌ها

همایش کوه‌روی خانوادگی فرهنگیان در ائل باغی تبریز

اطلاع‌رسانی شفاف دولت فضای روانی بازار را آرام‌تر می‌کند

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت

«غدیر» نماد وحدت و انسجام بین مسلمانان؛ لزوم ترویج سیره علوی

ساخت بیمارستان جدید تبریز گروگان بهانه تراشی!

مقام وزارت بهداشت: 19هزار و 750 بیمار مبتلا به تالاسمی در کشور داریم

هشدار رعد و برق و باد شدید برای برخی استان‌های کشور

ترویج سبک زندگی اسلامی سرفصل سیره رضوی است

آغاز ساعت کاری جدید ادارات آذربایجان غربی از 20 اردیبهشت‌ماه

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجا گذاشت

روز اسناد ملی و میراث مکتوب یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

چهار همت برآورد اولیه خسارت به بخش کشاورزی آذربایجان‌ غربی

تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر نقش زیرساخت‌ها در افزایش جذابیت مسکن

پیام سرپرست فرمانداری باروق به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام

ااسراف؛ تله‌ای مالی زیر پای بچه‌ها

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

معلمان، سنگ بنای توسعه جامعه

هواشناسی امروز جمعه 19/ 2/ 1404:وزش باد و گرد و خاک در اکثر استانهای کشور از امروز