پیام آذری

آخرين مطالب

تقدسی‌نژاد مطرح کرد؛

ایجاد پاویون و مرکز تجاری در نمایشگاه شهر آفتاب برای توسعه روابط با همسایگان شهرداری تهران

ایجاد پاویون و مرکز تجاری در نمایشگاه شهر آفتاب برای توسعه روابط با همسایگان
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران و مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب در رویداد سرمایه‌پذیری و سرمایه‌گذاری در ایران، به بیان ملاحظات سرمایه‌گذاری در ایران پرداختند.

به گزارش شهر، به‌نقل از اداره روابط عمومی و امور بین‌الملل نمایشگاه شهر آفتاب، "دومین رویداد استارت‌آپی سرمایه‌پذیری و سرمایه‌گذاری در ایران"، روز شنبه 4 آذرماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد.
در بخشی از این رویداد، نوید خاصه‌باف مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران با اشاره به ملاحظات پذیرش سرمایه در کشور گفت: یکی از چالش‌های سرمایه‌گذاری در کشور، قوانین دست و پا گیر و به نوعی خودتحریمی‌هاست. پیشنهاد می‌کنم، فرصت در اختیار سرمایه‌گذار قرار دهیم تا دغدغه‌های سرمایه‌گذاری را با تصمیم‌گیران و مسئولان در میان بگذارد. متاسفانه در بسیاری از مناسبات، سرمایه‌گذار به عنوان پیمانکار شناخته می‌شود و در قالب مناقصه و مزایده با سرمایه‌گذار مواجه می‌شویم.
وی با اشاره به نادیده گرفته شدن ریسک‌های سرمایه‌گذاری در مدل‌های مشارکتی کشور گفت: سرمایه‌گذار به ازای ریسک سرمایه‌گذاری، مستحق کسب سود از زمینه سرمایه‌گذاری است.
وی در بخش دیگری با اشاره به تفاهم‌نامه سال 1383 شهرداری تهران با کابل، گفت: متاسفانه تاکنون این تفاهم‌نامه ناقص ماند و به خواهرخواندگی منتج نشده؛ این در حالی است که ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری قابل توجهی در هر دو کشور به ویژه پایتخت‌ها در زمینه‌هایی نظیر حمل‌ونقل عمومی وجود دارد.
در بخش دیگری از این رویداد، عباس تقدسی‌نژاد مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر آفتاب ضمن تبریک هفته بسیج و آرزوی رهایی مسلمانان جهان به ویژه مردم غزه از ظلم و کشتار صهیونیست‌ها اظهار کرد: آنچه نسبت به کشور افغانستان وصف می‌شود با ظرفیت‌های واقعی اقتصادی این کشور کاملا متفاوت است. افغانستان نزدیک به 70 میلیارد دلار ظرفیت تولید ناخالص داخلی دارد. 1 میلیارد دلار صادرات میوه و خشکبار دارد و با این وجود، 14 میلیون نفر در این کشور زیر خط فقر زندگی می‌کنند.
وی با اشاره به فضای امنیتی مناسبی که در افغانستان ایجاد شده، افزود: تاکنون بیشترین زمینه همکاری ایران و افغانستان، سیاسی و امنیتی بوده است. در رویکردهای تعامل کشور افغانستان با همسایگان، نگاه اقتصادی و تجاری حائز اهمیت شده است. نگاهی که می‌تواند، تعاملات سیاسی و امنیتی را نیز زیر چتر گسترش همکاری‌های اقتصادی ببرد.
تقدسی‌نژاد افزود: کشوری که بیش از هزار میلیارد دلار معادن ثبت شده قابل استحصال دارد، ظرفیت قابل توجهی برای توسعه روابط اقتصادی به ویژه در حوزه سرمایه‌گذاری و سرمایه‌پذیری دارد.
وی اظهار کرد: در همین راستا، نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب تلاش کرده تا پاویون و مراکز تجاری برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری با اولویت همسایگان اختصاص دهد و ایجاد یک مرکز تجاری مشترک و پایدار با افغانستان در نمایشگاه شهر آفتاب نیز می‌تواند با همین رویکرد در دستور کار است.
در ادامه این رویداد، عبدالملکی مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری_صنعتی و ویژه اقتصادی با اشاره به تعریف هزار پروژه به ارزش 17 میلیارد یورو در دبیرخانه مناطق آزاد و ویژه گفت: تولید ملی در داخل کشور خلق رفاه و در دنیا خلق قدرت می‌کند و مهم‌ترین عنصر برای مهار تورم، افزایش تولید است.
وی افزود: در سطح بین‌المللی، عاملی که پیش از سایر عوامل منجر به اقتدار می‌شود، اقتدار اقتصادی است که کلید دستیابی به آن تولید است. عنصر سرمایه‌گذاری یکی از ارکان بسیار مهم تولید است.
عبدالملکی در پایان با اشاره به 243 نوع سرمایه در دنیا گفت: سرمایه‌پذیرها نیز باید مشخص کنند در کدام نوع از زمینه‌های سرمایه‌گذاری به دنبال مخاطبند. 100 تریلیون دلار ارزش تولیدات کشورهای مختلف دنیاست که حدود 10 تا 12 درصد آن، ظرفیت سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران وجود دارد که البته سرمایه‌گذاری داخلی اولویت بالاتری دارد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/628345/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

باقری: آمده بودیم در تبریز آبروداری کنیم

عکس/ چهره متفاوت سید مصطفی خامنه‌ای 44 سال پیش در کنار پدر

ابراهیمی: پرسپولیس در میانه میدان ضعف دارد/ دیدار هفته پایانی لیگ برتر فینال‌گونه است

بازیکنان سپاهان بدون صحبت ورزشگاه را ترک کردند

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

گل دوم میسون مانت به اتلتیک بیلبائو از میانه میدان روی اشتباه دروازه‌بان حریف (منچستریونایتد 4-1 اتلتیک بیلبائو)

استاندار: کم‌آبی و ترک‌فعل‌ در اجرای طرح‌ها گلستان را تهدیدمی‌کند

واکنش تند علیپور به محل جشن قهرمانی تراکتور

حضور معاون وزیر کشور در بیمارستان کودکان «مردانی‌آذر» تبریز

خلاصه بازی تراکتور 3 - 3 نساجی: جشنواره گل در تبریز (ویدئو)

دستگیری عامل تیراندازی در اردبیل

خداداد عزیزی: ممنوع‌ المصاحبه‌ام!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

دست‌گرمی پیش از فینال؛ ترکیب احتمالی میلان برای تقابل با بولونیا

مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی در اردبیل

بازداشت عضو شورای شهر تبریز به اتهام‌فساد مالی

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

دیدار خاطره انگیز معلم و شاگردی بعد از 23 سال

تراکتور امتیازات را با نساجی تقسیم کرد

رازی که رنگ لباستان درباره احساس شما فاش میکند

پایان لیگ برای بیرانوند

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

حضور پتروشیمی تبریز در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران

نصب پنل‌های خورشیدی برای 44 واحد صنعتی در البرز

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

ترکیب تراکتور برابر نساجی مشخص شد

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار/ قانون جوانی جمعیت و کمبود ویتامین!

نماینده شبستر خواستار اعطای مجوز درمانگاه تامین اجتماعی در صوفیان شد

بهره برداری از طرح‌های هوشمند سازی شرکت سیمان صوفیان

بازداشت عضو شورای شهر تبریز + جزئیات

اختصاصی/ خانواده دوموگوی دروژدک در تبریز

اعلام آمادگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تجهیز سالن‌های فرهنگی شهرستان‌ها

تلاش خاموش طرفین برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی/ شاید یک پیمان جدید «آب» آتش تنش را خاموش کند+عکس

دو گزینه برای جشن قهرمانی تی‌تی‌ها

پوشش زنده؛ نساجی 3 گل به تراکتور زد؛ پرسپولیس و سپاهان مساوی کردند

نساجی به لیگ یک سقوط کرد؛ جذابیت دو بازی در هفته آخر + نتایج و جدول

پوشش زنده هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال؛ شروع استرس برای چند تیم

اعلام ترکیب تراکتور تبریز مقابل نساجی مازندران

ظرفیت یادگار امام تکمیل شد!

ظرفیت ورزشگاه یادگار امام تبریز برای بازی تراکتور – نساجی پر شد

سفر حیدر علی‌اف به ایران فضای اعتماد بین دو کشور را تعمیق بخشید

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

تأمین اجتماعی، نهادی راهبردی در تحقق عدالت اجتماعی و امنیت پایدار است

تکمیل ظرفیت ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز

انتشارات انقلاب اسلامی با 16 عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب

تجلیل از معلمان بازنشسته در هریس

2 چالش اساسی دانشگاه‌ها؛ آموزش غیر رسمی و جایگزینی استاد با هوش مصنوعی

تکمیل ظرفیت ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز